Showing 1–16 of 19 results

Fenton AV120BT, sztereó HiFi erősítő, 120 W RMS, (2 x 60 W 8 Ohm-ra), BT/USB/AUX

81,090.00 Ft
Házimozi legjobb hangminőségben. A Fenton AV-120BT HiFi erősítő nemcsak többféle csatlakozási lehetőséget kínál, hanem a szükséges 2 x 60 W RMS teljesítményt is a hangszóró kimeneteken. A két elülső mikrofonbemenetnek köszönhetően tökéletesen megbirkózik egy karaoke rendezvénnyel is. Emellett kényelmesen el lehet látni MP3 fájlokkal bluetooth vagy beépített USB port által - vagy csatlakoztathatja közvetlenül a saját sztereó rendszeréhez AUX csatlakozással. A berendezés hátsó oldalán található sztereó cinch kimenet lehetővé teszi felvevő csatlakoztatását, így megörökítheti énekesi teljesítményét az eljövendő generációk számára. Az individuális hangképzéshez a Fenton AV120BT erősítő rendelkezik visszhang, basszus és treble szabályozóval. A beépített digitális kijelzőnek és a távirányítónak köszönhetően a kompakt erősítő egyszerűen irányítható közvetlenül a berendezésen - kell ennél több?      

Fenton AV120FM, sztereó HiFi erősítő, 120 W RMS, (2 x 60 W 8 Ohm-ra), BT/USB/AUX

91,690.00 Ft
Házimozi a legjobb térhatású hangzással. A Fenton AV-120FM HiFi erősítő nemcsak különböző csatlakozási lehetőségeket kínál, hanem a szükséges 2 x 60 W RMS teljesítményt is a hangszóró kimeneteken. Két elülső mikrofonbemenetének köszönhetően tökéletesen megbirkózik egy otthoni karaoke bulival is.Emellett kényelmesen el lehet látni MP3 fájlokkal bluetooth vagy beépített USB port által, vagy csatlakoztathatja közvetlenül az Ön sztereó rendszeréhez AUX csatlakozáson keresztül. A berendezés hátsó oldalán található cinch kimenet lehetővé teszi felvevő berendezés csatlakoztatását, így megörökítheti énekesi teljesítményét a következő generáció számára. Az individuális hangképzéshez a Fenton AV120FM erősítő rendelkezik visszhang, mélyhang és treble szabályozóval. Ha a zajos buli tán egy kis nyugalmat szeretne, a berendezést teljesen egyszerűen úgy is használhatja, mint FM rádióvevőt.A beépített digitális kijelzőnek és a távirányítónak köszönhetően a kompakt erősítő egyszerűen irányítható közvetlenül a berendezésen - kell ennél több?   

Fenton SPB-28 PA Aktív/Passzív Dual 8″ PA Hangfalak 800 W

114,090.00 Ft
A Fenton / Skytec SPBSPB-28 hangfal rendszer egy aktív és egy passzív hangfalból áll. Gazdag és erőteljes hangzást biztosít. A Fenton / Skytec SPBSPB-28 ideális közepes méretű események hangosítására, ideális kültéri használatra is. Maximum 800W-os teljesítményével és dual 8" basszus hangszóróival, a master/slave Fenton / Skytec SPBSPB-28 hangfalak garantálják a lenyűgöző hangzást . A bassz reflex dizájn növeli a hangnyomást, igy biztosítva a tökéletes basszus hangokat. Az SD és USB bemenetek melyek a hangfal szett elején találhatóak, lehetővé teszik MP3 állományok direkt lejátszását. A két mikrofon bemenet a Fenton / Skytec SPBSPB-28 hangfalpárt ideálissá teszik karaoke partik rendezésére is. Az RCA bemenet lehetővé tesz egyéb PA csatlakozást is. A Fenton / Skytec SPBSPB-28 hangfal szett fogantyúinak köszönhetően mobilis, így könnyen szállítható.

Fenton SPB-12 Aktív/Passzív 12″ PA Hangfalak 800 W

130,190.00 Ft
A Fenton / SkytecSPB-12 hangfal rendszer egy aktív és egy passzív hangfalból áll. Gazdag és erőteljes hangzást biztosít. A Fenton SPB-12 ideális közepes méretű események hangosítására, ideális kültéri használatra is. Maximum 800W-os teljesítményével és 12" basszus hangszórójával, a master/slave Fenton SPB-12 hangfalak garantálják a lenyűgöző hangzást . A bassz reflex dizájn növeli a hangnyomást, igy biztosítva a tökéletes basszus hangokat. Az SD és USB bemenetek melyek a hangfal szett elején találhatóak, lehetővé teszik MP3 állományok direkt lejátszását. A két mikrofon bemenet a Fenton SPB-12 hangfalpárt ideálissá teszik karaoke partik rendezésére is. Az RCA bemenet lehetővé tesz egyéb PA csatlakozást is. A Fenton SPB-12 hangfal szett fogantyúinak köszönhetően mobilis, így könnyen szállítható.

Fenton TL12LED, PA hangszórókészlet, 2 x 12 “passzív hangszóró, 2 x hangszóró állványok

84,690.00 Ft
A Fenton TL12LED passzív hangszóró hangja élmény füleinek! Használja akár otthoni audiorendszer részeként, akár mobilis DJ felszerelésként vagy stúdiókban - a jó hangzás megérkezett.A 3-sávos Fenton TL12LED 12" (30,5 cm)  mélyközép hangszórói nagy teljesítményű 600 W-os kimeneti teljesítménnyel is tiszta magas hangot biztosítanak a két Piezo tweeter-nek köszönhetően. A mélysugárzók UFO fényhatásai különleges hangulatot biztosítanak, amelyeket a zene irányít és az RGB LED-eknek köszönhetően lenyűgöző megvilágítást hoznak létre. A könnyű, de robosztus, karbon hatású dobozok fém védő sarkokkal ideálisak a hangszórók szállításához. A fém rácsok védik a hangszórókat az esetleges sérülésektől. Az állványra történő rögzítéshez egy 35 mm-es perem áll rendelkezésre.Professzionális rendezvényekhez: a Fenton TL12LED passzív PA hangszórók tökéletes partyt biztosítanak. A könnyebb és gyorsabb csatlakozás érdekében a készlet két kompatibilis Skytec hangszóró állványt is tartalmaz.Felhívjuk figyelmét, hogy a passzív hangszórók működéséhez megfelelő erősítő szükséges.

Fenton LED15BT, DJ PA szett, 2 x PA hangfal, Skytec HiFi erősítő, hangfal kábel

180,890.00 Ft
A DJ PA szettünk a lehető legjobb zenét hozza el a füleinek - otthoni audio rendszeréhez, mobil DJ vagy stúdió berendezéshez. A Fenton TL15 LED háromutas hangfal a 15''-es (38 cm) mélynyomónak köszönhetően erős hangot kínál 800 W kimeneti teljesítménnyel. A piezo tweetereknek és midrange hangfalaknak köszönhetően tiszta közép- és magas hangokat nyújt. A rendkívüli hangulatról az UFO fényeffektek gondoskodnak a woofereken, amelyek az RGB LED-eknek köszönhetően zenével vezérelt impozáns megvilágítást alakítanak ki. A SkytecSPL-1500BT HiFi és PA erősítőjól sikerült kombinációja. A 3 cinch vonalbemeneten és az elülső jack AUX bemeneten keresztül minden otthoni szórakoztató eszközt csatlakoztathat az erősítőhöz(a számítógéptől kezdve MP3 lejátszón keresztül a tévéig). Az integrált bluetooth funkció lehetővé teszi zene vezeték nélküli streamelést a csatlakoztatott bluetooth eszközökről, például laptopról, okostelefonról és tabletről. A hangsúlyt a csatlakozások sokszínűségre fektették. A Skytec SPL-1500BTMP3 az elülső USB és SD bemenettel közvetlenül játszhat le MP3 fájlokat USB meghajtóról és memóriakártyáról, vagy hallgathatja az FM rádiót is. A szettet 10 méteres hangfal kábel egészíti ki. Jól hangzik! A DJ PA szett a két erős hangfallal, nagy teljesítményű erősítővel és a két rendkívül hosszú hangfal kábelekkel felpörget minden eseményt.

Fenton LED12BT, DJ PA szett, 2 x PA hangfal, Skytec HiFi erősítő, hangfal kábel

149,290.00 Ft
A DJ PA szettünk a lehető legjobb zenét hozza el a füleinek - otthoni audio rendszeréhez, mobil DJ vagy stúdió berendezéshez. A Fenton TL12LED háromutas hangfala 12''-es (30,5 cm) mélynyomónak köszönhetően erős hangot kínál 600 W kimeneti teljesítménnyel. A piezo tweetereknek és midrange hangfalaknak köszönhetően tiszta közép- és magas hangokat nyújt. A rendkívüli hangulatról az UFO fényeffektek gondoskodnak a woofereken, amelyek az RGB LED-eknek köszönhetően zenével vezérelt impozáns megvilágítást alakítanak ki. A SkytecSPL-1500BT HiFi és PA erősítőjól sikerült kombinációja. A 3 cinch vonalbemeneten és az elülső jack AUX bemeneten keresztül minden otthoni szórakoztató eszközt csatlakoztathat az erősítőhöz(a számítógéptől kezdve MP3 lejátszón keresztül a tévéig). Az integrált bluetooth funkció lehetővé teszi zene vezeték nélküli streamelést a csatlakoztatott bluetooth eszközökről, például laptopról, okostelefonról és tabletről. A hangsúlyt a csatlakozások sokszínűségre fektették. A Skytec SPL-1500BTMP3 az elülső USB és SD bemenettel közvetlenül játszhat le MP3 fájlokat USB meghajtóról és memóriakártyáról, vagy hallgathatja az FM rádiót is. A szettet 10 méteres hangfal kábel egészíti ki. Jól hangzik! A DJ PA szett a két erős hangfallal, nagy teljesítményű erősítővel és a két rendkívül hosszú hangfal kábelekkel felpörget minden eseményt.

Fenton LED10BT, DJ PA szett, 2 x PA hangfal, Skytec HiFi erősítő, hangfal kábel

115,590.00 Ft
A DJ PA szettünk a lehető legjobb zenét hozza el a füleinek - otthoni audio rendszeréhez, mobil DJ vagy stúdió berendezéshez. A FentonTL10LED háromutas hangfal a 10''-es (24,5 cm) mélynyomónak köszönhetően erős hangot kínál 500 W kimeneti teljesítménnyel. A piezo tweetereknek és midrange hangfalaknak köszönhetően tiszta közép- és magas hangokat nyújt. A rendkívüli hangulatról az UFO fényeffektek gondoskodnak a woofereken, amelyek az RGB LED-eknek köszönhetően zenével vezérelt impozáns megvilágítást alakítanak ki. A SkytecSPL-1000BT HiFi és PA erősítő jól sikerült kombinációja. A 3 cinch vonalbemeneten és az elülső jack AUX bemeneten keresztül minden otthoni szórakoztató eszközt csatlakoztathat az erősítőhöz(a számítógéptől kezdve MP3 lejátszón keresztül a tévéig). Az integrált bluetooth funkció lehetővé teszi zene vezeték nélküli streamelést a csatlakoztatott bluetooth eszközökről, például laptopról, okostelefonról és tabletről. A szettet 10 méteres hangfal kábel egészíti ki. Jól hangzik! A DJ PA szett a két erős hangfallal, nagy teljesítményű erősítővel és a két rendkívül hosszú hangfal kábelekkel felpörget minden eseményt.

Fenton TL8LED, PA-hangfal + Skytec SPL1000BT PA-erősítő szett

107,790.00 Ft
Ez a készlet megörvendezteti a füleket! Mindegy, hogy a házi audió rendszer része, mobil DJ-k felszerelése vagy stúdió berendezés - a Skytec SPL1000BT PA-erősítővel és a Fenton TL8LED passzív hangfallal a kiváló hangzás garantált. A 3-utas Fenton TL8LED készülék egy 400 W teljesítményű, 8" mély-közép hangszóróval, valamint két piezo-tweeterrel rendelkezik. A wooferen található zenével vezérelt UFO fényeffekt különleges hangulatot teremt. A karbon hatású, robusztus és könnyű konstrukció fém védőszegélyekkel rendelkezik, így különösen alkalmas mobil használatra. A védőrácsok védik a hangszórókat az esetleges sérülésektől. A készülék 35 mm peremének köszönhetően állványra is szerelhető. A Skytec SPL-1000BT egy HiFi- és PA erősítő jól sikerült kombinációja. Portjainak spektruma ugyanis HiFi erősítőket idéz. Három cinch vezetékes bemenete van és egy, elöl elhelyezett jack AUX bemenete házi szórakoztató technika csatlakoztatására (számítógép, MP3 lejátszó, televízió stb.). Ezen kívül része egy bluetooth felület vezetéknélküli zene stream-elésre okostelefonokról, tabletekről, notebook-okról és más bluetooth készülékekről. A PA erősítőktől pedig a 48 centiméteres rack-be szerelhető szerkezetet vette át. Ennek a kiszerelésnek és erős teljesítményének köszönhetően a készülék ideális kisebb és közepesen nagy magán, de céges rendezvények hangosítására is. A szett ezen kívül egy 10 méter hosszú hangfal kábellel is rendelkezik.

Fenton FT1200A, aktív hangfal, 250 W, bluetooth + mikrofon, fekete

61,190.00 Ft
A Fenton FT1200A egy erős hangú kétutas hangfal, magas minőségű 250 W keverővel/erősítővel. A nagy teljesítményű 12" mid-low-woofer és a piezo magassugárzó gondoskodnak a kiváló zenei tulajdonságokról. A beépített bluetooth interface-nek köszönhetően vezeték nélkül streamelhetünk zenét okostelefonról, táblagépről vagy laptopról. Az MP3 fájlokat USB adathordozókról vagy SD/MMC memóriakártyáról játszhatjuk le. A készülék a karaoke használathoz mikrofon bemenettel és mikrofon szekcióval rendelkezik. A hangerő, a Bass-, Echo- és Treble effektet külön szabályozhatjuk és személyes ízlésünkhez igazíthatjuk. A LED fényeffekt bekapcsolásával színes parti megvilágításról gondoskodik. A line kimenet lehetővé teszi, hogy további hangfalakkal láncoljuk össze. A beépített állványkarima megkönnyíti a beszerelését hangosító berendezésekbe. Ha inkább falra vagy mennyezetre szerelné, akkor használhatja a rögzítő pontokat. A Fenton FT1200A hangfal a lehető legnagyobb mértékben mobilis. A masszív ABS konstrukció ellenáll a karcolásoknak, a stabil kerekeknek köszönhetően pedig tökéletesen használható a szabadban. Az ergonomikus fogantyú és az alacsony saját tömeg megkönnyítik a készülék szállítását. A hangfal szett része egy oneConcept BTF11 dinamikus mikrofon is.

Fenton KAR100, sing station, 100 W, akkumulátor, USB, bluetooth, AUX bemenet, fekete

48,790.00 Ft
Kezdődhet a móka! A Sing Station Fenton KAR100 színesebbé varázsol minden ünnepséget. Ez egy erős hangrendszer sokoldalú zenei élményhez és spontán karaoke estékhez.A rendszer két 3" hangszórója mindig erős, 100 W teljesítményre képes. Opcionálisan, beépített akkumulátorral is működtethető, amely akár négy órán keresztül is képes az önálló működésre. A különféle lejátszási módok további lehetőségeket biztosítanak. Az USB-port, az SD-kártyahely és az AUX-bemenet elérhető a különféle zenefájlok lejátszásához, a Bluetooth pedig egyszerű módja annak, hogy zenét továbbítson okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről. Ez még nem minden! A beépített jellyball színes LED diódáival reagál a zenére és azonnal megteremti a kívánt parti hangulatot. A LED-lámpák ütemre pulzálnak és forognak, hogy izgalmas fényelőadást tartsanak a falakon és a mennyezeten.Spontán karaoke partyt is tarthat bármikor. Az AUX bemeneten kívül a Sing Stationnek 6,3 mm-es mikrofonbemenete is van és vezetékes mikrofon is tartozik hozzá. A csomag tartalmaz egy IR távirányítót is, amellyel minden funkció kényelmesen vezérelhető.A Sing Station rendszer könnyen szállítható a stabilan rögzített fogantyúk segítségével.Buli vagy karaoke: A Fenton Sing Station KAR100 pompás hangot teremt bárhol.

Fenton AV320BT, surround HiFi erősítő, 200 W RMS, (2 x 100 W 8 Ohm-ra), BT/USB/AUX

66,990.00 Ft
Házimozi legjobb hangminőségben. A Fenton AV-320BT HiFi erősítő nemcsak többféle csatlakozási lehetőséget kínál, hanem a szükséges 2 x 100 W RMS teljesítményt is a hangszóró kimeneteken. A két elülső mikrofonbemenetnek köszönhetően tökéletesen megbirkózik egy karaoke rendezvénnyel is. Emellett kényelmesen el lehet látni MP3 fájlokkal bluetooth vagy beépített USB port által - vagy csatlakoztathatja közvetlenül a saját sztereó rendszeréhez AUX csatlakozással. Az 5-csatornás sztereó kimeneti panel játszva összekapcsolja az Ön térhangzást biztosító hangszórójával, ezzel biztosítja a legjobb minőségű térhangzást. Az individuális hangképzéshez a Fenton AV320BT erősítő rendelkezik visszhang, basszus és treble szabályozóval. A beépített digitális kijelzőnek és a távirányítónak köszönhetően a kompakt erősítő egyszerűen irányítható közvetlenül a berendezésen - kell ennél több?

Fenton FT215LED, aktív hangszóró, 2 x 15

150,290.00 Ft
Kezdődhet a buli!  A Fenton FT215LED aktív hangszóró nemcsak a szükséges hangzást biztosítja a bulin, hanem a beépített LED fényhatásnak köszönhetően rögtön gondoskodik a megfelelő hangulatról is!A Fenton FT215LED mobil hangszóró a 2 x 15" subwoofer az erős mélyhangokért és az 1" tweeter a tiszta magas hangokért segítségével 1600 W kimeneti teljesítményt nyújt. Bluetooth funkcióval drótnélkül streamelhet zenét okostelefonból vagy táblagépből, médialejátszón keresztül hozzáférhet minden MP3 fájlhoz USB és SD porton át, AUX bemeneten keresztül lehet csatlakoztatni olyan klasszikus zenei forrásokat mint a sztereó rendszer, CD lejátszó vagy rádió. A 6,3 mm gitárcsatlakozást gitár hangjának az erősítésére lehet használni. Wooferba beépített LED megvilágítás gondoskodik a buli színes aláfestéséről. A hangképzés, magashangzás, mélyhangképzés, mikrofonhangzás, hangerő ugyanúgy, mint a gitár hangereje és a fő hangerő személyesen a berendezés hátsó oldalán van irányítva.Gondoltak a műsorok moderálására és a karaoke találkozókra is: a küldemény tartalmaz két drótnélküli UHF mikrofont, amelyet közvetlenül zene közben lehet használni talkover funkció segítségével. Rendelkezésre áll 35 mm karima állványra, amely megkönnyíti a színpadon való elhelyezést. Az akkumulátor 3 - 5 órás működési idejével biztosítja a hangzást az elektromos hálózat feltételeitől függetlenül. Hogy a Fenton FT215LED aktív hangszóró mindehová eljusson, erőteljes szerkezettel, teleszkópos fogantyúval és praktikus tartókkal van ellátva.       

Fenton LIVE102 Party Station parti hangfal, 300W, USB/BT médialejátszó, RGB LED, távirányító

84,890.00 Ft
Party on! A Fenton LIVE102 Party Station egy erős hangú, multifunkciós hangfal a sokoldalú és professzionális zenei élményért minden alkalommal. A Fenton LIVE102 médialejátszóval a következő esemény nincs messze: a zenei gyűjtemények gyorsan és egyszerűen hozzáférhetők USB-n, bluetooth-on vagy az AUX bemeneten keresztül. A 300 Watt teljesítményű, beépített erősítő lendületet ad a daloknak, melyeket a 10" és 3,5" hangszórókon keresztül hallhatunk. További előnyként említhető a bekapcsolható, zenével vezérelt LED megvilágítás, valamint az MP3 információkat megjelenítő LCD kijelző. Az egyszerű szállításhoz a Fenton LIVE102 parti hangfal fogantyúkkal rendelkezik a felső oldalán. Magas teljesítményű, sokoldalú és profi: Fenton Party station LIVE102.

Fenton TL8LED, PA hangszórókészlet, 2 x 8 “passzív hangszóró, 2 x hangszóró állványok

69,090.00 Ft
A Fenton TL8LED passzív hangszóró hangja élmény füleinek! Használja akár otthoni audiorendszer részeként, akár mobilis DJ felszerelésként vagy stúdiókban - a jó hangzás megérkezett.A 3-sávos Fenton TL8LED 8 ” (20 cm) mélyközép hangszórói nagy teljesítményű 400 W-os kimeneti teljesítménnyel is tiszta magas hangot biztosítanak a két Piezo tweeter-nek köszönhetően. A mélysugárzók UFO fényhatásai különleges hangulatot biztosítanak, amelyeket a zene irányít és az RGB LED-eknek köszönhetően lenyűgöző megvilágítást hoznak létre. A könnyű, de robosztus, karbon hatású dobozok fém védő sarkokkal ideálisak a hangszórók szállításához. A fém rácsok védik a hangszórókat az esetleges sérülésektől. Az állványra történő rögzítéshez egy 35 mm-es perem áll rendelkezésre.Professzionális rendezvényekhez: a Fenton TL8LED passzív PA hangszórók tökéletes partyt biztosítanak. A könnyebb és gyorsabb csatlakozás érdekében a készlet két kompatibilis Skytec hangszóró állványt is tartalmaz.Felhívjuk figyelmét, hogy a passzív hangszórók működéséhez megfelelő erősítő szükséges.

Fenton TL10LED, PA hangszórókészlet, 2 x 10 “passzív hangszórók, 2 x hangszóró állványok

76,890.00 Ft
A Fenton TL10LED passzív hangszóró hangja élmény füleinek! Használja akár otthoni audiorendszer részeként, akár mobilis DJ felszerelésként vagy stúdiókban - a jó hangzás megérkezett.A 3-sávos Fenton TL10LED 8 ” (25,4 cm) mélyközép hangszórói nagy teljesítményű 500 W-os kimeneti teljesítménnyel is tiszta magas hangot biztosítanak a két Piezo tweeter-nek köszönhetően. A mélysugárzók UFO fényhatásai különleges hangulatot biztosítanak, amelyeket a zene irányít és az RGB LED-eknek köszönhetően lenyűgöző megvilágítást hoznak létre. A könnyű, de robosztus, karbon hatású dobozok fém védő sarkokkal ideálisak a hangszórók szállításához. A fém rácsok védik a hangszórókat az esetleges sérülésektől. Az állványra történő rögzítéshez egy 35 mm-es perem áll rendelkezésre.Professzionális rendezvényekhez: a Fenton TL10LED passzív PA hangszórók tökéletes partyt biztosítanak. A könnyebb és gyorsabb csatlakozás érdekében a készlet két kompatibilis Skytec hangszóró állványt is tartalmaz.Felhívjuk figyelmét, hogy a passzív hangszórók működéséhez megfelelő erősítő szükséges.