Showing 1–15 of 129 results

Spielehelden Szív ideje Randiötletek pároknak 55 ötlet a több közösen töltött időhöz

5,290.00 Ft
Szeretne egy kis szórakozást és változatosságot vinni a kapcsolatába? Egyszerű, vicces és romantikus megoldás érkezik: Spielehelden bemutatja Szív ideje Randiötletek pároknak. Ez a játékos romantikus játék pároknak, tele több mint 50 eredeti randiötlettel - kisebb és nagyobb pénztárcáknak - újra és újra meg fogja lepni! Kedves ötlet, hogy a kártyajátékot rituáléként beépítsük a mindennapi életbe. Ha hetente egyszer engedi, hogy a kártyák döntsenek az összetartozásról, sok kis kaland, változatosság és szeretet fogja teljesebbé tenni a kapcsolatukat. Vicces, egyszerű, hatékony: Képzeld el, hogy sétálni megy. Váltakozva, intuitívan és tervezetlenül határozza meg az irányt és az utat, és egyszerűen hagyja magát meglepni azzal, hogy hová jut el. Ez csak az egyik ötlet, mert a Spielehelden Szív ideje játék tele van rendkívüli javaslatokkal. Összehasonlíthatatlan módon sok figyelmet, nyugalmat, időt és szórakozást adnak a kapcsolatának. Édesítse meg randevúzását új ötletekkel, és gondoskodjon arról, hogy igazán jól érezze magát: a Spielehelden Szív ideje kártyajátékkal

Spielehelden Varázslatos szerelmespár Kommunikációs kártyajáték pároknak 110 kérdés Korhatár: 14+

5,490.00 Ft
Sokoldalú és eredeti módot keres arra, hogy még közelebb kerüljön a partneréhez, jobban megismerje és megértse őt? A Spielehelden által készített Varázslatos szerelmespár kérdésekkel ellátott kártyajáték ideális alap a kommunikáció támogatására a párkapcsolatban, a nagyobb bizalom kiépítéséhez és az újra együtt töltött időhöz. Játékos módon közelebb kerülnek egymáshoz, és egy újfajta kapcsolat jön létre. A beszélgetés ezüst, a kérdés arany: A Spielehelden Varázslatos szerelmespár kvízben több mint 100 mélyreható kérdés várja a válaszokat.

Spielehelden Élménydoboz 1 Kártyajátékok pároknak 100 Nászajándék

13,090.00 Ft
A szerelem olyan, mint egy törékeny virág, amelyet friss vízzel kell öntözni: a színes és izgalmas Élménydoboz 1 segít abban, hogy szerelem folyamatosan virágozzon és növekedjen. Kérdések a kérdésekről - intim, erotikus, izgalmas és mély - segítenek felfedezni és kifejezni a titkos vágyait. A romantikus Jutalomkártyák a szeretet egyedülálló bizonyítékai és egy nagyon különleges módja a köszönetnek. Minden kártyajáték valóban fontos beszélgetésekre inspirál a legkülönfélébb témákról, amelyek nem hiányozhatnak egy egészséges kapcsolatból. Teret és időt teremtenek a közös élményeknek és a kölcsönös megbecsülésnek. Kettesben töltött közös kalandokat vagy romantikus órákat élhet át aSzív ideje akciójátékkal. A játékos beszélgetés új közelséget teremt, elmélyíti a bizalmat, erotikus feszültséget hoz létre és elválaszthatatlanná teszi a párokat. Ugyanez érvényes a mély eszmecserékre és az intenzív hallgatásra a mélyreható beszélgetések során. Kölcsönös vágyakozás egymás után: Nagyszerű ötlet, ha a Spielehelden által készített Élménydoboz 1-t beépítik a mindennapjaikba. Hozzon létre egy meghitt szertartást például úgy, hogy minden este egyszer húz egy vagy két kártyát. Töltsék együtt az időt, élvezzék a különleges órákat és érezzék az erotikus bizsergést és az új bizalom növekedését kettőjük között! Izgalmasan erősítse a kapcsolatot és fedezze fel a titkokat: Élménydoboz 1 izgalmas kártyajátékokkal egy játékos mágikus recept boldog pároknak.

Spielehelden Bizalmas beszélgetések Kártyajáték pároknak 110 kérdés Magnet Box

8,590.00 Ft
A kölcsönös bizalom valószínűleg a legjelentősebb és a legértékesebb ajándék, amit a szeretett személynek adhat. A Spielehelden Bizalmas beszélgetések elnevezésűszeretettel tervezett kártyajáték a 110 kérdésével változatos csokrot kínál a különböző témákról és területekről, amelyeknek köszönhetően jobban vagy újból megismerheti önmagát és társát. A kérdéskártyák két szakaszra vannak osztva intenzitás és mélység szerint. A közös társalgási úton, a legjobb az első fázissal kezdeni, és felváltva feltenni a kérdéseket. Ne siesse el a választ, mert a bizalom, megértés, gyengédség és közelség van előtérbe helyezve. Akár nyaraláskor, vagy munka után, reggelinél vagy lefekvéskor: a Spielehelden Bizalmas beszélgetések kártyajátékávalteljesen új módon fedezhetik fel egymást, javíthatják kommunikációjukat és erősíthetik köteléküket.

Spielehelden Esküvői képeslapok jókívánságokkal 50 db. DIN A6 300g/m² esküvői ajándék

5,090.00 Ft
Élete legfontosabb napját megörökítheti az örökkévalóságnak: a kreatív Spielehelden esküvőiképeslapok kívánságokkal biztosítják a maradandó emlékeket minden esküvői résztvevővel. Ott, ahol az esküvői vendégek általában egy vendégkönyvben örökítik meg a jókívánságaikat, a Spielehelden esküvői kívánságai ötletes alternatívát kínálnak. Egyszerűen szét vannak osztva minden vendégnek az esküvői fogadáson, és ők kreatívan, egyénileg, személyesen és szeretettel kitölthetik őket. A hátoldalon elegendő hely van a kívánságok felsorolására a menyasszony és a vőlegény részére. Az "esküvő - wedding" itt központi elem, ami elgondolkodtató - akárcsak a szójátékban, itt is a rendelkezésre álló betűkből alkothat kívánságokat. Például a Wonderful Romance a felső sorban és a Growing Old Together az alsó sorban a W és a G betűkből állítható össze. A vastag, matt felületű papírnak köszönhetően az esküvői képeslapokra könnyen lehet írni, és a színes virágmintás illusztrációk a romantika napjának tiszta örömét sugározzák. Ideális esküvői ajándéknak is. Romantikus képeslapok jókívánságokkal mint a vendégkönyv alternatívája: Spielehelde esküvői kívánságok minden álomesküvő hangulatát feldobják, és csodálatos személyes emléket jelentenek.

Spielehelden Indoor Dates Kártyajáték pároknak 55 szerelmes randiötlet esküvői ajándék angol nyelvű

5,890.00 Ft
Hogy a szerelem lángjai soha ne aludjanak ki: A Spielehelden Indoor Dateskártyajátékkal mindig új impulzusokat hozhat a kapcsolatába vagy a házasságába. Mert felejthetetlen pillanatokat élhetnek át együtt ezzel a különleges partnerjátékkal, amely elválaszthatatlan álomcsapattá változtatja Önöket. Az izgalmas közös élmények megerősítik a kapcsolatukat, és lehetővé teszik, hogy még jobban megismerjék egymást. A játék 55 gyönyörűen megtervezett kártyát tartalmaz, amelyek mindegyike egy szokatlan randevú ötletét tartalmazza. Közös vásárlás, ötletgyűjtés a jövőre nézve vagy egy nagyszabású filmes este - hagyja magát meglepni a pároknak szóló rendkívüli élményekre vonatkozó számos javaslattal. Idő kettesben: Nagyszerű ötlet a Spielehelden Indoor Dates kártyajáték beépítése a mindennapokba. Hozzon létre egy meghitt rituálét például úgy, hogy havonta egyszer húz egy vagy két kártyát. Találjanak időt egymásra, szórakozzanak és fejlődjenek együtt, miközben egyik látványosságot a másik után élik át. Szeretettel és játékosan erősítsék a kapcsolatukat: a SpieleheldenIndoor Dates kártyajátékkal mindig a szeretet friss fuvallata fogja áthatni a párjával közös mindennapjait.

Spielehelden Outdoor Dates Kártyajáték pároknak 55 szerelmes randiötlet esküvői ajándék angol nyelvű

6,090.00 Ft
Friss levegő a szerelmükért: A Spielehelden Outdoor Dateskártyajátékkal, mindig új impulzusokat hozhat a kapcsolatába vagy a házasságába. Kedvesével együtt induljon el a friss levegőre és éljék át a kalandokat. Együtt felejthetetlen pillanatokat élhettek át ezzel a különleges partnerjátékkal, amely elválaszthatatlan álomcsapattá teszi Önöket. Az izgalmas közös élmények megerősítik a kapcsolatukat, és még jobban megismerhetik egymást. A játék 55 gyönyörűen megtervezett kártyát tartalmaz, amelyek mindegyike egy szabadban eltöltött randevú ötletét tartalmazza. Mit szólna egy romantikus kalandos sétához naplementekor? Hagyja magát meglepni a sok javaslattal a szokatlan kettesben töltött élményekre. Idő kettesben: Nagyszerű ötlet a Spielehelden Outdoor Dates kártyajáték beépítése a mindennapokba. Hozzon létre egy meghitt rituálét például úgy, hogy havonta egyszer húz egy vagy két kártyát. Találjanak időt egymásra, élvezzék a szórakozást és fejlődjenek együtt, miközben egyik látványosságot a másik után élik át. Szeretettel és játékosan erősítsék a kapcsolatukat: A Spielehelden Outdoor Dates kártyajátékkal újra és újra átélheti a májusi szerelemet.

Spielehelden Couples Game Kérdések minden napra Pároknak 100 izgalmas kérdés angol nyelvű

5,890.00 Ft
Azoknak a pároknak, akiknek a szokásos "milyen volt a napod" kérdés túl kevés: Változatos kérdések pároknak Couples Game Kérdések minden napra ösztönző eszmecserét biztosít a nap végén vagy reggeli közben. A világról, az életről, a szerelemről vagy a múltról és a jövőről semmiféle kérdés nem merül fel. A kérdések pimaszok, nem tradicionálisak, szokatlanok. A folyamat során játékos, üdítő módon napvilágra kerülhet egy-két titok, amit egyébként soha nem tudott volna meg. A látszólag triviális kérdésektől kezdve a mély, egyéni elmélkedéseken át a kapcsolatokra vonatkozó kérdésekig - itt mindent megtalál. Ez sok szórakozást és egy kis tisztánlátást is hoz, ami aranyat ér a kapcsolata számára. A kártyajáték egyaránt ösztönöz szellemes beszélgetésekre és mély eszmecserére - ez munka a kapcsolattal könnyedén és játékosan. Idő kettesben: Remek ötlet, ha a Spielehelden Couples Game Kérdések minden napra kártyajátékot beépítik a mindennapjaikba. Hozzon létre egy meghitt rituálét például úgy, hogy minden este húz egy vagy két kártyát. Szánjanak időt egymásra, érezzék jól magukat, és érezzék azt az új kapcsolatot, amely létre jött Önök között! Szeretettel erősítse meg kapcsolatát játékos könnyedséggel: a kártyajáték Spielehelden Couples Game Kérdések minden napra összeköti Önöket egy élénk eszmecsere által, hogy össze legyenek kötve, min Bonnie és Clyde.

Spielehelden Couples Question Game – Felejthetetlen Randevú angol nyelvű kártyajáték

5,890.00 Ft
A kölcsönös megértés kulcsa a meghallgatás, a kölcsönös bizalom kulcsa a megértés: A mély, intim és egyben szórakoztató kérdések által a Couples Question Game - Feledhetetlen Randevú a nagy és kis igazságok mélyére hatol. Szilárdítsa meg a kapcsolatát játékos módon, és kölcsönösen tanuljanak egymásról új dolgokat. Éppen ezek az apró anekdoták vagy igazságok izgalmasak, ezek, amelyeknek köszönhetően olyanok, mint Bonny és Clyde. Mély beszélgetésekbe kezdhetnek, amelyek jelentősen megerősítik egymás közelségét. Legyen szó kívánságokról, emlékekről vagy érzésekről - a kártyajáték megkönnyíti a róluk való beszélgetést: kérdezni, válaszolni, meglepődni. Idő kettesben: Remek ötlet, ha a Spielehelden Couples Question Game - Felejthetetlen Randevú kártyajátékot beépítik a mindennapjaikba. Hozzon létre egy meghitt rituálét például úgy, hogy minden este húz egy vagy két kártyát. Szánjanak időt egymásra, érezzék jól magukat, és érezzék az Önök között kialakuló új kapcsolatot! Szeretettel és játékosan erősítse kapcsolatát: kártyajáték a Spielehelden Couples Question Game - Felejthetetlen Randi mély bizalmat hoz a párkapcsolatba!

Spielehelden Álommenyasszony Kártyajáték Szórakoztató tevékenységek lánybúcsúra Zsebformátum

6,190.00 Ft
A várakozás a legnagyobb öröm - és ezt a legjobban a Spielehelden Álommenyasszony Club Edition kártyajátékkal ünnepelheti meg a lánybúcsú során! Mert melyik nő ne szeretne egyszer álommenyasszony lenni? Itt van a teszt: működik! Egy jó adag humorral, bátorsággal és természetesen szerencsével a játékban. Az 56 szórakoztató játékkártyán különféle feladatok vannak elkészítve a leendő menyasszony számára. Pontokat gyűjthet, és feljebb juthat a ranglétrán, hogy álommenyasszonnyá váljon, szupermenyasszonnyá, vagy akár kényeztetett menyasszony legyen. Függetlenül attól, hogy melyik helyen lesz, a kalandos, szórakozással teli buli garantált minden résztvevő számára. A játék szabályai nagyon egyszerűek: a menyasszonynak feladatokat kell teljesítenie és pontokat kell gyűjtenie! Lehet, hogy szemeznie kell a csapossal, vagy szóba kell elegyednie a járókelőkkel... Lehet, hogy úgy válik álommenyasszonnyá, hogy idegenek emberek mozdulatait kell utánoznia a táncparketten - a jó modor itt nem kérdés, hiszen egy esküvőhöz merészség is kell, sőt, néha ki kell lépni a komfortzónából. Ez nem csak egyedülálló leánybúcsú emlékeket fog jelenteni, amelyeken még évek múlva is nevetni fognak, de azonnal megtörik a jég is a partin. A partin résztvevő összes barátnője elválaszthatatlan csapattá válik, mivel a fotójáték olyan baráti és bensőséges kapcsolatot hoz létre, amely biztosan sokáig ki fog tartani. Ötletes és szórakoztató haladás az esküvői létrán: Az Álommenyasszony akciójáték a Spieleheldentől egy éjszakára rendkívüli menyasszonnyá változtatja!

Spielehelden Sexy Überraschungen Erotikus játék pároknak kéjes utalványokkal

5,790.00 Ft
Amikor a tűz és a láng találkozik: Spielehelden Sexy Überraschungen erotikus játék pároknak kéjes órákat ígér együtt. A szexuális életed másképpen lesz izgalmas, változatos és játékos lesz - mert minden utalvány szenvedélyes meglepetést ígér. Izgalmas lottó kártyákkal a partnereknek, elindíthatja saját intim szerencsekerekét, és érzékien megpörgetheti. Ha sorsolsz, partnered gátlástalanul kényeztet - és a partnerjáték nem ismer tabukat, még akkor sem, ha erotikus csábításról van szó. Szikrázó és forró: Egy nagyszerű ötlet, ha beépíti a SpieleheldenSexy Überraschungen tomboladobozt a mindennapokba. Hozzon létre intim rituálét rendszeres sorsolással, és engedje át magát spontán és meglepő szerelmi játékoknak. Emeljétek szerelmi életeteket új magasságokba, fedezzetek fel új dolgokat együtt, és fedezzétek fel legtitkosabb hobbitokat!

Spielehelden Frage des Tages játék pároknak kártyajáték pároknak 100 izgalmas kérdés

6,790.00 Ft
Minden olyan párnak, akiknek nem elég az egyszerű "Milyen volt a napod" kérdés: a Frage des Tages játékok pároknak különböző kérdések feltételével a nap végén vagy a reggeli közbeni eszmecserére ösztönöznek. A világ, az élet, a szerelem, a múlt és a jövő egyetlen kérdése sem marad itt alul. A kérdések pimaszok, nem tradicionálisak, szokatlanok. Játékos és bátorító módon kiderülhet egy-két olyan titok, amit egyébként soha nem tudnál meg magadról. A látszólag triviális kérdésektől kezdve a mély, egyéni elmélkedéseken át a kapcsolati kérdésekig mindent megtalálsz itt. Ez sok szórakozást és egy kis tisztánlátást is hoz, ami aranyat ér a kapcsolatotok számára. Kártyajáték egyaránt ösztönöz szellemes beszélgetésekre és mély beszélgetésekre - ez a játékos kapcsolati munka könnyedséggel. Kettesben: Nagyszerű ötlet a Spielehelden Frage des Tages kártyajáték beépítése a mindennapokba. Hozzon létre egy meghitt rituálét, például úgy, hogy havonta egyszer húz egy vagy több kártyát. Szánjatok időt egymásra, érezzétek jól magatokat, és érezzétek a köztetek kialakuló új kapcsolatot! Erősítse meg kapcsolatát játékos könnyedséggel: A Spielehelden Frage des Tages kártyajáték élénk cserékkel hozza össze Önöket, mint Bonny & Clyde.

Spielehelden Fragen für Paare… über Liebe und Erotik kártyajáték

5,090.00 Ft
A szerelem olyan, mint egy törékeny virág, amelyet friss vízzel kell öntözni: az izgalmas Fragen für Paare... über Liebe und Erotik játék pároknak segít meglátni, hogy szerelmetek folyamatosan virágzik és növekszik. A kérdésekről szóló kérdések - intim, erotikus, izgalmas és mély - segítenek felfedezni és kifejezni a titkos vágyakat. A testi szerelmet sem hanyagoljuk el, mert ez az, ami úgy összehoz, mint Bonny & Clyde. Az erotikus titkok, vágyak és fantáziák játékos elbeszélése új közelséget, erősebb bizalmat teremt, erotikus feszültséget teremt, és elválaszthatatlanná tesz benneteket. Kettesben: Nagyszerű ötlet a Spielehelden Fragen für Paare...über Liebe und Erotik kártyajáték beépítése a mindennapokba. Hozzon létre egy meghitt rituálét, például úgy, hogy havonta egyszer húz egy vagy több kártyát. Szánjatok időt egymásra, érezzétek jól magatokat, és érezzétek a köztetek kialakuló új kapcsolatot! Erősítse szeretettel a kapcsolatot és ismerje meg a titkokat: a Spielehelden Fragen für Paare... über Liebe und Erotik Kártyajáték nem ismer tabukat.

Spielehelden Selfie ist das Brautpaar XXL Esküvői játék ismerkedős játék 112 kártya

5,690.00 Ft
Selfie ist das Brautpaar XXL - a népszerű esküvői játék a Spieleheldentől az életed legszebb napjához. Szeretné, ha az esküvője felejthetetlen lenne, és a vendégek teljesen el lennének ragadtatva? A Selfie ist das Brautpaar XXL segítségével elkerülheti az unatkozó esküvői vendégeket, fergeteges hangulatot teremthet, és egyedi emlékeket rögzíthet az albumában. Ez a szórakoztató 112 kártyás játék megtörheti a jeget az esküvői társaság között, és a fotósával vagy más módon útközben is leköti a fiatalokat és az idősebbeket egyaránt a fotókihívásokkal. Akár eldobható fényképezőgéppel, Polaroid fényképezőgéppel vagy egy fotófülke kiegészítéseként - vendégei pillanatok alatt pózolni és bohóckodni fognak a kamera előtt. A játék előkészületek nélkül, közvetlenül használható, és népszerű és kreatív esküvői ajándék. TIPP: Az így készült fotók tökéletes alapanyagot adnak az esküvői pár emlékalbumához! Mire vár még? Csináljunk egy szelfit! *KLIKK*

Spielehelden Sag mal pároknak Ismerkedős játék 100+ kérdés Játékosok száma: 2 Kor: Felnőtteknek

5,490.00 Ft
Igazság vagy merészség - csak bátorság nélkül, ez a Spielehelden Sag mal... pároknak A kérdéses játék. A több mint 100 eredeti kérdéskártyának köszönhetően jobban megismerhetitek egymást, és felfedezhetitek partneretek olyan oldalát, amelyet eddig nem ismertetek. A szabályok nagyon egyszerűek: húzz egy kártyát, tegyél fel egy kérdést, és lepődj meg a válaszon. Soha nem volt még ilyen egyszerű többet megtudni egymásról, érdekes beszélgetéseket kezdeményezni, vagy egyszerűen csak egy szórakoztató estét eltölteni párként. Hozzon egy kis friss levegőt a kapcsolatába, és tanuljon meg játékos módon kommunikálni - ez nemcsak megerősíti a kapcsolatát, és közelebb hozza önöket egymáshoz, de remek szórakozás is. A sok különböző kérdésnek köszönhetően, Spielehelden Sag mal... párok számára ismerkedős játék nagy újrajátszási értékkel bír, és ideális minden olyan pár számára, akik végre többet szeretnének megtudni egymásról.