Showing 1–16 of 130 results

Spielehelden Kincses térkép Páros játék 55 Üzenetek Játékosok: 2 Korhatár: 16+

8,990.00 Ft
A kedvesem írt nekem egy levelet! Szerelmes üzenetek egy dobozban, ez a Kincses térkép merész játék pároknak. Az 55 eredeti kártyával szerelmes üzeneteket küldhet a szeretett személynek. Minden kártya úgy van elkészítve, hogy csak személyre kell szabni személyre szabni a párja részére, majd rejtse el egy titkos helyre. Ki ne akart volna már arra ébredni, hogy egy szerelmes üzenetet talál a párnáján? Soha nem volt még ilyen egyszerű, mint a Kincses térképpel. Ezek nemcsak apró szerelmes üzenetek, hanem arra is ösztönöznek, hogy gondoljon a párjára, és hogy kölcsönösen jobban megismerjék egymást. A kártyákat olyan felnőtt pároknak tervezték, akik szeretnék megerősíteni és fokozni a szerelmüket. Adják meg egymásnak kölcsönösen a megérdemelt figyelmet. A Spielehelden Kincses térkép szerelmes üzenetkártyákkal 55-ször újból bizonyíthatja a szerelmét.

Spielehelden Sag mal… Mädelsabend Ismerkedős játék 100+ kérdés Játékosok száma: 1+ Kor: Felnőtteknek

9,890.00 Ft
Tudja meg, amit mindig is tudni akart a BFF-jeiről a Spielehelden Mädelsabend Sag mal... kérdések játékkal. A több mint 100 eredeti kérdéskártyával a következő családi este vagy baráti est garantáltan tanulságos szórakozás lesz. A szabályok nagyon egyszerűek: húzzon egy kártyát, tegye fel a kérdést, és hagyja magát meglepni a válasszal. Soha nem volt még ilyen egyszerű többet megtudni magáról, érdekes beszélgetést kezdeményezni, vagy egyszerűen csak megtörni a jeget új és régi barátokkal. A kérdéskártyák felnőtt közönségnek szólnak, és tetszőleges számú játékossal használhatóak. A sok különböző kérdésnek köszönhetően, a Spielehelden Mädelsabend Sag mal... ismerkedős játék nagy újrajátszási értékkel bír, és tökéletes a következő pizsamapartira a lányokkal, vagy egyszerűen meglepetés ajándéknak.

Spielehelden Sag mal… Basisedition Ismerkedős játék 100+ kérdés Játékosok száma: 1+ Kor: Felnőtteknek

8,990.00 Ft
Igazság vagy merészség - csak bátorság nélkül, ez a Spielehelden Basisedition Sag mal... játék kérdésekkel A több mint 100 eredeti kérdéskártyával a következő családi este vagy baráti est garantáltan tanulságos szórakozás lesz. A szabályok nagyon egyszerűek: húzzon egy kártyát, tegye fel a kérdést, és hagyja magát meglepni a válasszal. Soha nem volt még ilyen egyszerű többet megtudni magáról, érdekes beszélgetést kezdeményezni, vagy egyszerűen csak megtörni a jeget új és régi barátokkal. A kérdéskártyák felnőtt közönségnek szólnak, és tetszőleges számú játékossal használhatóak. A sok különböző kérdésnek köszönhetően, a Spielehelden Basisedition Sag mal... ismerkedős játék nagy újrajátszási értékkel bír, és tökéletes bármilyen alkalomra, legyen szó születésnapi buliról, lánybúcsúról, családi összejövetelről, a következő játékestről vagy egyszerűen meglepetés ajándékként.

Spielehelden Igazság & Merészség Páros játék 110 kérdés és feladat Játékosok: 2 Korhatár: 16+

4,890.00 Ft
Őszintén felelni, vagy elfogadni a kihívást, ez a Spielehelden Igazság & Merészség Pároknak játék - csak választási lehetőség nélkül. Ismerkedjenek vagy kényeztessék egymást több mint 100 eredeti kártyával. A szabályok nagyon egyszerűek: húzzon egy kártyát, olvassa el a kérdést vagy a feladatot, majd válaszoljon rá, vagy teljesítse a feladatot. Soha nem volt még ilyen könnyű jobban megismerni vagy lenyűgözni egymást a szeretet apró megnyilvánulásaival. A kártyákat olyan felnőtt pároknak tervezték, akik szeretnék megerősíteni és fokozni a szerelmüket. A Spielehelden Igazság & Merészség pároknak szóló játék a sokféle kérdéssel és feladattal még ismételt játék esetén is nagy értéket képvisel, és ideális napi rituáléként: egyszerűen húzzanak minden este egy kártyát, és kölcsönösen bizonyítsák be egymásnak a szerelmüket.

Spielehelden Szív ideje Randiötletek pároknak 55 ötlet a több közösen töltött időhöz

3,890.00 Ft
Szeretne egy kis szórakozást és változatosságot vinni a kapcsolatába? Egyszerű, vicces és romantikus megoldás érkezik: Spielehelden bemutatja Szív ideje Randiötletek pároknak. Ez a játékos romantikus játék pároknak, több mint 50 eredeti randiötletet tartalmaz- kisebb és nagyobb pénztárcáknak - újra és újra meg fogja lepni! Kedves ötlet, hogy a kártyajátékot rituáléként beépítsük a mindennapi életbe. Ha hetente egyszer engedi, hogy a kártyák döntsenek az összetartozásról, sok kis kaland, változatosság és szeretet fogja teljesebbé tenni a kapcsolatukat. Vicces, egyszerű, hatékony: Képzelje el, hogy sétálni megy. Váltakozva, intuitívan és tervezetlenül határozza meg az irányt és az utat, és egyszerűen hagyja magát meglepni azzal, hogy hová jut el. Ez csak az egyik ötlet, mert a Spielehelden Szív ideje játék tele van rendkívüli javaslatokkal. Ezek összehasonlíthatatlan módon sok figyelmet, nyugalmat, időt és szórakozást adnak a kapcsolatának. Édesítse meg randevúzását új ötletekkel, és gondoskodjon arról, hogy igazán jól érezze magát: a Spielehelden Szív ideje kártyajátékkal

Spielehelden Varázslatos szerelmespár Kommunikációs kártyajáték pároknak 110 kérdés Korhatár: 14+

6,690.00 Ft
Sokoldalú és eredeti módot keres arra, hogy még közelebb kerüljön párjához, jobban megismerje és megértse? A Spielehelden Varázslatos szerelmespár kérdésekkel ellátott kártyajáték ideális alap a kommunikáció támogatására a párkapcsolatban, a nagyobb bizalom kiépítéséhez és az újra együtt töltött időhöz. Játékos módon közelebb kerülnek egymáshoz, és egy újfajta kapcsolat jön létre. A beszélgetés ezüst, a kérdés viszont arany: A Spielehelden Varázslatos szerelmespár kvízben több mint 100 mélyreható kérdés várja a válaszokat.

Spielehelden Varázslatos szerelmes pár Kommunikációs kártyajáték pároknak 110 kérdés Korhatár: 14+

4,890.00 Ft
Sokoldalú és eredeti módot keres arra, hogy még közelebb kerüljön párjához, jobban megismerje és megértse? A Spielehelden Varázslatos szerelmespár kérdésekkel ellátott kártyajáték ideális alap a kommunikáció támogatására a párkapcsolatban, a nagyobb bizalom kiépítéséhez és az újra együtt töltött időhöz. Játékos módon közelebb kerülnek egymáshoz, és egy újfajta kapcsolat jön létre. A beszélgetés ezüst, a kérdés viszont arany: A Spielehelden Varázslatos szerelmespár kvízben több mint 100 mélyreható kérdés várja a válaszokat.

Spielehelden Falusiak Alkoholos játék 110 kártya Játékosok: 2 – 8 Korhatár: 18+

5,590.00 Ft
A Spielehelden Falusiak ivójátékával a következő partin rendesen felpörgetheti a hangulatot. Az 55 humorosan megtervezett játékkártya három kategóriába van osztva: szabálykártyák, akciókártyák és flash kártyák. A szabályok nagyon egyszerűek: az összes kártya képpel lefelé egy kupacba van rakva, mindenki sorban húz egy kártyát, és követi a kártyán lévő utasításokat. Itt szem nem marad szárazon, és bizonyára a torok sem. Hihetetlenül vidám szórakozás minden bulira. A Spielehelden által készített Falusiak társasjáték mindenkit inspirál - nem csak a falusi gyerekeket!

Spielehelden Élménydoboz 1 Kártyajátékok pároknak 100 Nászajándék

6,690.00 Ft
A szerelem olyan, mint egy törékeny virág, amelyet friss vízzel kell öntözni: a színes és izgalmas Élménydoboz 1 segít abban, hogy szerelem folyamatosan virágozzon és növekedjen. Kérdések a kérdésekről - intim, erotikus, izgalmas és mély - segítenek felfedezni és kifejezni a titkos vágyait. A romantikus Jutalomkártyák a szeretet egyedülálló bizonyítékai és egy nagyon különleges módja a hála kifejezésének. Minden kártyajáték valóban fontos beszélgetésekre inspirál a legkülönfélébb témákról, amelyek nem hiányozhatnak egy egészséges kapcsolatból. Teret és időt teremtenek a közös élményeknek és a kölcsönös megbecsülésnek. Kettesben töltött közös kalandokat vagy romantikus órákat élhet át aSzív ideje akciójátékkal. A játékos beszélgetés új közelséget teremt, elmélyíti a bizalmat, erotikus feszültséget hoz létre és elválaszthatatlanná teszi a párokat. Ugyanez érvényes a mély eszmecserékre és az intenzív hallgatásra a mélyreható beszélgetések során. Kölcsönös vágyakozás egymás után: Nagyszerű ötlet, ha a Spielehelden által készített Élménydoboz 1-t beépítik a mindennapjaikba. Hozzon létre egy meghitt szertartást például úgy, hogy minden este húz egy vagy két kártyát. Töltsék együtt az időt, élvezzék a különleges órákat és érezzék az erotikus bizsergést és az új bizalom növekedését kettőjük között! Izgalmasan erősítse a kapcsolatot és fedezze fel a titkokat: Élménydoboz 1 izgalmas kártyajátékokkal egy játékos mágikus recept boldog pároknak.

Spielehelden Bizalmas beszélgetések Kártyajáték pároknak 110 kérdés Magnet Box

6,690.00 Ft
A kölcsönös bizalom valószínűleg a legjelentősebb és a legértékesebb ajándék, amelyet a szeretett személynek adhat. A Spielehelden Bizalmas beszélgetések elnevezésű szeretettel tervezett kártyajáték a 110 kérdésével változatos csokrot kínál a különböző témákról és területekről, amelyeknek köszönhetően jobban vagy újból megismerheti önmagát és társát. A kérdéskártyák két szakaszra vannak osztva intenzitás és mélység szerint. A közös társalgási úton, a legjobb az első fázissal kezdeni, és felváltva feltenni a kérdéseket. Ne siesse el a választ, mert a bizalom, megértés, gyengédség és közelség van előtérbe helyezve. Akár nyaraláskor, vagy munka után, reggelinél vagy lefekvéskor: a Spielehelden Bizalmas beszélgetések kártyajátékávalteljesen új módon fedezhetik fel egymást, javíthatják kommunikációjukat és erősíthetik köteléküket.

Spielehelden Herz Vogel jelvények leánybúcsú ajándék 12 kitűző 5,6 cm extra nagy leánybúcsú ajándék

4,790.00 Ft
Az esküvő nagy napja előtt kerül sor a szabadságtól való búcsúra. Legyen szó egy rövid párizsi kirándulásról a barátnőkkel, egy wellness hétvégéről a nők körében vagy egyszerűen csak egy vad parti éjszakáról - a Spielehelden jelvényekkel ez az egyedülálló esemény felejthetetlen lesz. A készletben összesen 12 db jelvény található a lánybúcsúra : egy jelvény csak a menyasszony számára, "Braut" felirattal. A többi 11 kitűzőre "Team Braut" van nyomtatva. A kitűzők minősége is lenyűgöző, a kitűző pedig rendkívül robusztus - így még egy vad bulin sem vész el! Ezek a gyönyörű jelvények nagyobbak, mint a hagyományos jelvények, és ezért könnyen felismerhetők. Csak csíptesse őket a ruhára vagy a táskára, és csoportosan láthatóak lesznek. Ez elősegíti az összetartozás érzését ezen a különleges napon, és megvan az az előnye, hogy a lányok vegyes csoportja gyorsan elválaszthatatlan társasággá válik, még akkor is, ha a barátnők korábban nem ismerték egymást. Az extra nagy Spielehelden Herz Vogel jelvények tökéletes kiegészítése egy lányos lánybúcsúnak - csapatszellemet ébresztenek a lánycsoportban, és egyben aranyos emléktárgy is.

Spielehelden Schleifen jelvények leánybúcsú ajándék 12 kitűző 5,6 cm extra nagy leánybúcsú ajándék

6,490.00 Ft
Az esküvő nagy napja előtt kerül sor a szabadságtól való búcsúra. Legyen szó egy rövid párizsi kirándulásról a barátnőkkel, egy wellness hétvégéről a nők körében vagy egyszerűen csak egy vad parti éjszakáról - a Spielehelden jelvényekkel ez az egyedülálló esemény felejthetetlen lesz. Ebben a készletben összesen 12 leánybúcsú jelvény található : egy jelvény csak a leendő menyasszony számára "Braut" felirattal. A többi 11 kitűzőre "Team Braut" van nyomtatva. A kitűzők minősége is lenyűgöző, a kitűző pedig rendkívül robusztus - így még egy vad bulin sem vész el! Ezek a gyönyörű jelvények nagyobbak, mint a hagyományos jelvények, és ezért könnyen felismerhetők. Csak csíptesse őket a ruhára vagy a táskára, és csoportosan láthatóak lesznek. Ez elősegíti az összetartozás érzését ezen a különleges napon, és megvan az az előnye, hogy a lányok vegyes csoportja gyorsan elválaszthatatlan társasággá válik, még akkor is, ha a barátnők korábban nem ismerték egymást. Az extra nagy Spielehelden Schleifen jelvények tökéletes kiegészítése egy lányos lánybúcsúnak - csapatszellemet ébresztenek a lánycsoportban, és egyben aranyos emléktárgy is.

Spielehelden Einhorn jelvények leánybúcsú ajándék 20 kitűző 5,6 cm extra nagy leánybúcsú ajándék

6,990.00 Ft
A nagy esküvő napja előtt eljön a sor, hogy búcsút vegyünk a szingliségtől. Legyen szó egy rövid párizsi kirándulásról a barátnőkkel, egy wellness hétvégéről a nők körében vagy egyszerűen csak egy vad parti éjszakáról - a Spielehelden jelvényekkel ez az egyedülálló esemény felejthetetlen lesz. A készletben összesen 20 db jelvény található a lánybúcsúra : egy jelvény csak a menyasszony számára, "Braut" felirattal. Egy másik 19 jelvényre a "nicht die Braut" felirat van nyomtatva. A jelvényekminősége is lenyűgöző, és a kitűző rendkívül stabil - így még egy vad buliban sem fog elveszni! A gyönyörű jelvények nagyobbak, mint a hagyományos jelvények, és ezért könnyen felismerhetők. Csak csíptesd őket a ruhádra vagy a táskádra, és csoportosan áthatolhatatlanok lesztek. Ez elősegíti az összetartozás érzését ezen a különleges napon, és megvan az az előnye, hogy a lányok vegyes csoportja gyorsan elválaszthatatlan társasággá válik, még akkor is, ha a barátnők korábban nem ismerték egymást. Az extra nagy SpieleheldenEinhorn jelvények tökéletes kiegészítése egy lányos lánybúcsúnak - csapatszellemet ébresztenek a lánycsoportban, és egyben aranyos emléktárgy is.

Spielehelden Braut Vintage pink jelvények legénybúcsú ajándék 12 kitűző 5,6 cm extra nagy lánybúcsú ajándék

6,690.00 Ft
A nagy esküvő napja előtt eljön a sor, hogy búcsút vegyünk a szingliségtől. Legyen szó egy rövid párizsi kirándulásról a barátnőkkel, egy wellness hétvégéről a nők körében vagy egyszerűen csak egy vad parti éjszakáról - a Spielehelden jelvényekkel ez az egyedülálló esemény felejthetetlen lesz. Ebben a készletben összesen 12 leánybúcsú jelvény található : egy jelvény csak a leendő menyasszony számára "Braut" felirattal. A többi 11 kitűzőre "Wilde Mädels" van nyomtatva. A kitűzők minősége is lenyűgöző, a kitűző pedig rendkívül robusztus - így még egy vad bulin sem vész el! A gyönyörű jelvények nagyobbak, mint a hagyományos jelvények, és ezért könnyen felismerhetők. Csak csíptesd őket a ruhádra vagy a táskádra, és csoportosan áthatolhatatlanok lesztek. Ez elősegíti az összetartozás érzését ezen a különleges napon, és megvan az az előnye, hogy a lányok vegyes csoportja gyorsan elválaszthatatlan társasággá válik, még akkor is, ha a barátnők korábban nem ismerték egymást. Az extra nagy SpieleheldenBraut Vintage pink jelvények tökéletes kiegészítése egy lányos lánybúcsúnak - csapatszellemet ébresztenek a lánycsoportban, és egyben aranyos emléktárgy is.

Spielehelden Kätzchen jelvények leánybúcsú ajándék 12 kitűző 5,6 cm extra nagy leánybúcsú ajándék

6,490.00 Ft
A nagy esküvő napja előtt eljön a sor, hogy búcsút vegyünk a szingliségtől. Legyen szó egy rövid párizsi kirándulásról a barátnőkkel, egy wellness hétvégéről a nők körében vagy egyszerűen csak egy vad parti éjszakáról - a Spielehelden jelvényekkel ez az egyedülálló esemény felejthetetlen lesz. Ebben a készletben összesen 12 leánybúcsú jelvény található : egy jelvény csak a leendő menyasszony számára "Braut" felirattal. A többi 11 kitűzőre "Team Braut" van nyomtatva. A kitűzők minősége is lenyűgöző, a kitűző pedig rendkívül robusztus - így még egy vad bulin sem vész el! A gyönyörű jelvények nagyobbak, mint a hagyományos jelvények, és ezért könnyen felismerhetők. Csak csíptesd őket a ruhádra vagy a táskádra, és csoportosan áthatolhatatlanok lesztek. Ez elősegíti az összetartozás érzését ezen a különleges napon, és megvan az az előnye, hogy a lányok vegyes csoportja gyorsan elválaszthatatlan társasággá válik, még akkor is, ha a barátnők korábban nem ismerték egymást. Az extra nagy SpieleheldenKätzchen jelvények tökéletes kiegészítése egy lányos lánybúcsúnak - csapatszellemet ébresztenek a lánycsoportban, és egyben aranyos emléktárgy is.

Spielehelden Herz Einhorn jelvények leánybúcsú ajándék 12 kitűző 5,6 cm extra nagy leánybúcsú ajándék

5,190.00 Ft
Az esküvő nagy napja előtt kerül sor a szabadságtól való búcsúra. Legyen szó egy rövid párizsi kirándulásról a barátnőkkel, egy wellness hétvégéről a nők körében vagy egyszerűen csak egy vad parti éjszakáról - a Spielehelden jelvényekkel ez az egyedülálló esemény felejthetetlen lesz. A készletben összesen 12 db jelvény található a lánybúcsúra : egy jelvény csak a menyasszony számára, "Braut" felirattal. Egy másik 11 jelvényre a "nicht die Braut" felirat van nyomtatva. A jelvényekminősége is lenyűgöző, és a kitűző rendkívül stabil - így még egy vad buliban sem fog elveszni! Ezek a gyönyörű jelvények nagyobbak, mint a hagyományos jelvények, és ezért könnyen felismerhetők. Csak csíptesse őket a ruhára vagy a táskára, és csoportosan láthatóak lesznek. Ez elősegíti az összetartozás érzését ezen a különleges napon, és megvan az az előnye, hogy a lányok vegyes csoportja gyorsan elválaszthatatlan társasággá válik, még akkor is, ha a barátnők korábban nem ismerték egymást. Az extra nagy Spielehelden Herz Einhorn jelvények tökéletes kiegészítése egy lányos lánybúcsúnak - csapatszellemet ébresztenek a lánycsoportban, és egyben aranyos emléktárgy is.