Showing 1–16 of 134 results

Spielehelden Jutalom Páros játék 55 Üzenet Játékosok: 2 Korhatár: 16+

7,590.00 Ft
Köszönöm! A szeretet egyszerűen hálaadás. Most ezt megteheti a Spielehelden Jutalom játékkal pároknak. Az 55 eredeti kártyával rengeteg ötletet kap ahhoz, hogy hogyan adja a szeretett személy tudtára, hogy mennyire élvezi a figyelmességét. A játék szabályai a szokásos módon egyszerűek: valahányszor a partnere valamivel kedveskedik, hagyja, hogy húzzon egyet a kártyák közül, és teljesítse a rajta feltüntetett feladatot. A kártyákat akkor is használhatja, ha csak egy kis soron kívüli jutalmat szeretne adni. A kártyákat olyan felnőtt pároknak tervezték, akik szeretnék megerősíteni és fokozni a szerelmüket. Adják meg egymásnak kölcsönösen a megérdemelt figyelmet. A SpieleheldenJutalom szerelmes üzenetkártyákkal 55-ször újból bizonyíthatja a szerelmét.

Spielehelden Kincses térkép Páros játék 55 Üzenetek Játékosok: 2 Korhatár: 16+

7,590.00 Ft
A kedvesem írt nekem egy levelet! Szerelmes üzenetek egy dobozban, ez a Kincses térkép merész játék pároknak. Az 55 eredeti kártyával szerelmes üzeneteket küldhet a szeretett személynek. Minden kártya úgy van elkészítve, hogy csak személyre kell szabni személyre szabni a párja részére, majd rejtse el egy titkos helyre. Ki ne akart volna már arra ébredni, hogy egy szerelmes üzenetet talál a párnáján? Soha nem volt még ilyen egyszerű, mint a Kincses térképpel. Ezek nemcsak apró szerelmes üzenetek, hanem arra is ösztönöznek, hogy gondoljon a párjára, és hogy kölcsönösen jobban megismerjék egymást. A kártyákat olyan felnőtt pároknak tervezték, akik szeretnék megerősíteni és fokozni a szerelmüket. Adják meg egymásnak kölcsönösen a megérdemelt figyelmet. A Spielehelden Kincses térkép szerelmes üzenetkártyákkal 55-ször újból bizonyíthatja a szerelmét.

Spielehelden Igazság & Merészség Páros játék 110 kérdés és feladat Játékosok: 2 Korhatár: 16+

7,590.00 Ft
Őszintén felelni, vagy elfogadni a kihívást, ez a Spielehelden Igazság & Merészség Pároknak játék - csak választási lehetőség nélkül. Ismerkedjenek vagy kényeztessék egymást több mint 100 eredeti kártyával. A szabályok nagyon egyszerűek: húzzon egy kártyát, olvassa el a kérdést vagy a feladatot, majd válaszoljon rá, vagy teljesítse a feladatot. Soha nem volt még ilyen könnyű jobban megismerni vagy lenyűgözni egymást a szeretet apró megnyilvánulásaival. A kártyákat olyan felnőtt pároknak tervezték, akik szeretnék megerősíteni és fokozni a szerelmüket. A Spielehelden Igazság & Merészség pároknak szóló játék a sokféle kérdéssel és feladattal még ismételt játék esetén is nagy értéket képvisel, és ideális napi rituáléként: egyszerűen húzzanak minden este egy kártyát, és kölcsönösen bizonyítsák be egymásnak a szerelmüket.

Spielehelden Varázslatos szerelmes pár Kommunikációs kártyajáték pároknak 110 kérdés Korhatár: 14+

7,590.00 Ft
Sokoldalú és eredeti módot keres arra, hogy még közelebb kerüljön párjához, jobban megismerje és megértse? A Spielehelden Varázslatos szerelmespár kérdésekkel ellátott kártyajáték ideális alap a kommunikáció támogatására a párkapcsolatban, a nagyobb bizalom kiépítéséhez és az újra együtt töltött időhöz. Játékos módon közelebb kerülnek egymáshoz, és egy újfajta kapcsolat jön létre. A beszélgetés ezüst, a kérdés viszont arany: A Spielehelden Varázslatos szerelmespár kvízben több mint 100 mélyreható kérdés várja a válaszokat.

Spielehelden Élménydoboz 1 Kártyajátékok pároknak 100 Nászajándék

7,390.00 Ft
A szerelem olyan, mint egy törékeny virág, amelyet friss vízzel kell öntözni: a színes és izgalmas Élménydoboz 1 segít abban, hogy szerelem folyamatosan virágozzon és növekedjen. Kérdések a kérdésekről - intim, erotikus, izgalmas és mély - segítenek felfedezni és kifejezni a titkos vágyait. A romantikus Jutalomkártyák a szeretet egyedülálló bizonyítékai és egy nagyon különleges módja a hála kifejezésének. Minden kártyajáték valóban fontos beszélgetésekre inspirál a legkülönfélébb témákról, amelyek nem hiányozhatnak egy egészséges kapcsolatból. Teret és időt teremtenek a közös élményeknek és a kölcsönös megbecsülésnek. Kettesben töltött közös kalandokat vagy romantikus órákat élhet át aSzív ideje akciójátékkal. A játékos beszélgetés új közelséget teremt, elmélyíti a bizalmat, erotikus feszültséget hoz létre és elválaszthatatlanná teszi a párokat. Ugyanez érvényes a mély eszmecserékre és az intenzív hallgatásra a mélyreható beszélgetések során. Kölcsönös vágyakozás egymás után: Nagyszerű ötlet, ha a Spielehelden által készített Élménydoboz 1-t beépítik a mindennapjaikba. Hozzon létre egy meghitt szertartást például úgy, hogy minden este húz egy vagy két kártyát. Töltsék együtt az időt, élvezzék a különleges órákat és érezzék az erotikus bizsergést és az új bizalom növekedését kettőjük között! Izgalmasan erősítse a kapcsolatot és fedezze fel a titkokat: Élménydoboz 1 izgalmas kártyajátékokkal egy játékos mágikus recept boldog pároknak.

Spielehelden Einhorn II jelvények leánybúcsú ajándék 12 kitűző 5,6 cm extra nagy leánybúcsú ajándék

9,190.00 Ft
A nagy esküvő napja előtt eljön a sor, hogy búcsút vegyünk a szingliségtől. Legyen szó egy rövid párizsi kirándulásról a barátnőkkel, egy wellness hétvégéről a nők körében vagy egyszerűen csak egy vad parti éjszakáról - a Spielehelden jelvényekkel ez az egyedülálló esemény felejthetetlen lesz. Ebben a készletben összesen 12 leánybúcsú jelvény található : egy jelvény csak a leendő menyasszony számára "Braut" felirattal. A többi 11 kitűzőre "Team Braut" van nyomtatva. A kitűzők minősége is lenyűgöző, a kitűző pedig rendkívül robusztus - így még egy vad bulin sem vész el! A gyönyörű jelvények nagyobbak, mint a hagyományos jelvények, és ezért könnyen felismerhetők. Csak csíptesd őket a ruhádra vagy a táskádra, és csoportosan áthatolhatatlanok lesztek. Ez elősegíti az összetartozás érzését ezen a különleges napon, és megvan az az előnye, hogy a lányok vegyes csoportja gyorsan elválaszthatatlan társasággá válik, még akkor is, ha a barátnők korábban nem ismerték egymást. Az extra nagy SpieleheldenEinhorn II jelvények tökéletes kiegészítése egy lányos lánybúcsúnak - csapatszellemet ébresztenek a lánycsoportban, és egyben aranyos emléktárgy is.

Spielehelden Bizalmas beszélgetések Kártyajáték pároknak 110 kérdés Magnet Box

7,390.00 Ft
A kölcsönös bizalom valószínűleg a legjelentősebb és a legértékesebb ajándék, amelyet a szeretett személynek adhat. A Spielehelden Bizalmas beszélgetések elnevezésű szeretettel tervezett kártyajáték a 110 kérdésével változatos csokrot kínál a különböző témákról és területekről, amelyeknek köszönhetően jobban vagy újból megismerheti önmagát és társát. A kérdéskártyák két szakaszra vannak osztva intenzitás és mélység szerint. A közös társalgási úton, a legjobb az első fázissal kezdeni, és felváltva feltenni a kérdéseket. Ne siesse el a választ, mert a bizalom, megértés, gyengédség és közelség van előtérbe helyezve. Akár nyaraláskor, vagy munka után, reggelinél vagy lefekvéskor: a Spielehelden Bizalmas beszélgetések kártyajátékávalteljesen új módon fedezhetik fel egymást, javíthatják kommunikációjukat és erősíthetik köteléküket.

Spielehelden Szakállas jelvények legénybúcsú ajándék 12 kitűző 5,6 cm extra nagy legénybúcsú ajándék

7,290.00 Ft
Az esküvő nagy napja előtt kerül sor a szabadságtól való búcsúra. Legyen szó egy rövid reeperbahni kirándulásról a barátokkal vagy egyszerűen csak egy vad parti éjszakáról - a Spielehelden jelvényekkel ez az egyedülálló esemény felejthetetlen lesz. Ebben a készletben összesen 12 legénybúcsú jelvény található : egy jelvény csak a leendő vőlegény számára "Bräutigam" felirattal. A többi 11 kitűzőre "Team Bräutigam" van nyomtatva. A kitűzők minősége is lenyűgöző, a kitűző pedig rendkívül robusztus - így még egy vad bulin sem vész el! Az speciális jelvények nagyobbak, mint a hagyományos jelvények, és ezért könnyen felismerhetők. Csak csíptesse őket a ruhára és csoportosan áthatolhatatlanok lesztek. Ez elősegíti az összetartozás érzését ezen a különleges napon, és megvan az az előnye, hogy a férfiak vegyes csoportja gyorsan elválaszthatatlan társasággá válik, még akkor is, ha a barátok korábban nem ismerték egymást. Az extra nagy Spielehelden Vollbart jelvények tökéletes kiegészítése egy legénybúcsúnak - csapatszellemet ébresztenek a csoportban, és egyben aranyos emléktárgy is.

Spielehelden Vintage Styla jelvények legénybúcsú ajándék 12 kitűző 5,6 cm extra nagy legénybúcsú ajándék

7,290.00 Ft
Az esküvő nagy napja előtt kerül sor a szabadságtól való búcsúra. Legyen szó egy rövid reeperbahni kirándulásról a barátokkal vagy egyszerűen csak egy vad parti éjszakáról - a Spielehelden jelvényekkel ez az egyedülálló esemény felejthetetlen lesz. Ebben a készletben összesen 12 legénybúcsú jelvény található : egy jelvény csak a leendő vőlegény számára "Bräutigam" felirattal. A többi 11 kitűzőre "Team Bräutigam" van nyomtatva. A kitűzők minősége is lenyűgöző, a kitűző pedig rendkívül robusztus - így még egy vad bulin sem vész el! Ezek a speciális jelvények nagyobbak, mint a hagyományos jelvények, és ezért könnyen felismerhetők. Csak csíptesse őket a ruhára vagy a nyakkendőre, és csoportosan láthatóak lesznek. Ez elősegíti az összetartozás érzését ezen a különleges napon, és megvan az az előnye, hogy a férfiak vegyes csoportja gyorsan elválaszthatatlan társasággá válik, még akkor is, ha a barátok korábban nem ismerték egymást. Az extra nagy Spielehelden Vintage Styla jelvények tökéletes kiegészítése egy legénybúcsúnak - csapatszellemet ébresztenek a csoportban, és egyben aranyos emléktárgy is.

Spielehelden Unicorn Express, Party játék, Csajos este, 55 kártya angol nyelvű

7,490.00 Ft
Amíg a többiek állandóan a Szex és New Yorkot nézik: a Spielehelden The Unicorn Express felnőtt lányoknak felélénkíti a hölgyek csoportját a szabályokkal és akciókkal ellátott kártyáknak köszönhetően. Felejthetetlen parti-esteket élhetnek át, még jobban megismerhetik egymást, és közösen létrehozhatják az unikornisok közösségét. Az 55 változatos és szórakoztató játékkártyának köszönhetően újra és újra megkeverheti a paklit, és izgalmas játékkonstellációkat élhet át. Az elv egyszerű: Keverjen, fokozatosan húzzon ki egy lapot, olvassa el és szórakozzon. Az Unicorn Express ivójátékban kétféle kártya van - amikor olyan kártyát húz ki, amelyen szabályok vannak, az asztal közepére kell tenni és ezek a szabályok mindenkire érvényesek. Ha megszegi a szabályt, inni fog! Az akciókártyák segítségével igazi női erőt mutathat, amikor bolondos feladatokat kell teljesíteni. Pezsgővel, édes bájjal és jó humorral: Spielehelden Unicorn Express ivójáték felnőtt lányoknak valóban felélénkíti a csajos estét!

Spielehelden Sag mal… Familien Edition ismerkedős játék 100+ kérdés Játékosok száma: 2+ Életkor: 8 éves kortól

7,490.00 Ft
Minden család más. Itt az ideje, hogy megtudjuk, mennyire más! A Spielehelden Sag mal... Familien Edition kérdéses játékkal játékos felfedezőútra indul. A több mint 100 eredeti kérdéskártyával jól fogtok szórakozni, és érdekes pillanatokat fogtok együtt tölteni. A szabályok nagyon egyszerűek: húzzon egy kártyát, tegye fel a kérdést, és hagyja magát meglepni a válasszal. Soha nem volt még ilyen egyszerű a gyermekek és a szülők közötti kommunikáció ösztönzése, érdekes beszélgetések kezdeményezése vagy egyszerűen csak egy szórakoztató este eltöltése a családdal. Hozzon egy kis friss levegőt a családi kapcsolatokba, és tanuljon meg játékos módon kommunikálni - ez nemcsak megerősíti a kapcsolatát, és közelebb hozza önöket egymáshoz, de remek szórakozás is. A sok különböző kérdésnek köszönhetően, a Spielehelden Sag mal...Familien Edition kérdéses játék magas újrajátszási értékkel rendelkezik A gyermekeknek az szülőkhöz intézett speciális kérdésekkel és fordítva, szülők a gyermekhez, hihetetlenül sokoldalú - és könnyen kombinálható más kártyakészletekkel a Sag mal...játék kiadásból

Spielehelden Sag mal… Kids Edition Ismerkedős játék 100+ kérdés Játékosok száma: 1+ Kor: tiniknek

4,890.00 Ft
Amit mindig is tudni akart a barátairól, most együtt megtudhatják. A Spielehelden Sag mal... Kids Edition kérdéses játékkal A több mint 100 eredeti kérdéskártyával a következő családi este vagy baráti est garantáltan tanulságos szórakozás lesz. A szabályok nagyon egyszerűek: húzzon egy kártyát, tegye fel a kérdést, és hagyja magát meglepni a válasszal. Soha nem volt még ilyen egyszerű többet megtudni többet magadról, érdekes beszélgetést kezdeményezni, vagy egyszerűen csak megtörni a jeget új és régi barátaiddal. A kérdéskártyák felnőtt közönségnek szólnak, és tetszőleges számú játékossal használhatóak. A sok különböző kérdésnek köszönhetően, a Sag mal... Kids edition ismerkedős játék nagy újrajátszási értékkel bír, és tökéletes a következő pizsamapartira, játékestre vagy az iskolai játszótéren tartott szünetre.

Spielehelden Photo Safari Fotójáték leánybúcsúra 55 fotós feladat lányoknak

7,790.00 Ft
Izgalmas, szórakoztató, felejthetetlen: a Spielehelden Photo Safari fotójátékkal minden leánybúcsú olyan egyedi lesz, mint a közelgő esküvő. Az ötlet egyszerű, de szokatlan: Töltse az éjszakát egy lánycsoportban, és fotózza le magát a legviccesebb pillanatokban vagy pózokban. Így nem csak egyedi fotókat készíthet emlékül az esküvői albumba, hanem felejthetetlen közös kalandokat is átélhet. Bátorsággal, bájjal és humorral méltó módon kísérheti a menyasszonyt a házastársi boldogságba - de előtte még neki magának is el kell végeznie néhány szórakoztató fotózási feladatot. És mivel a menyasszonynak valószínűleg csak egy leánybúcsúja lesz, bármi megengedett: ha a megfelelő kártyát húzza, akkor lehet, hogy arra kell kérnie egy ismeretlen úriembert, hogy vetkőzzön le a fotóhoz. Itt egyik meglepetés váltja a másikat! A lányok csak szórakozni akarnak: A Photo Safari a Spieleheldentől segítségével ezen a különleges éjszakán pimasz partilányokká válnak, és egy életre szóló egyedülálló képeket készítenek!

Spielehelden Selfie Menyasszony Fotójáték 55 Fotós feladat lányoknak

7,790.00 Ft
Izgalmas, szórakoztató, felejthetetlen: a Spielehelden Selfie fotójátékkal minden leánybúcsú olyan egyedi lesz, mint a közelgő esküvő. Az ötlet egyszerű, de szokatlan: Töltse az éjszakát egy lánycsoportban, és fotózza le magát a legviccesebb pillanatokban vagy pózokban. Így nemcsak egyedi fotókat készíthet emlékül az esküvői albumba, hanem felejthetetlen közös kalandokat is átélhet. Bátorsággal, bájjal és humorral méltó módon kísérheti a menyasszonyt a házastársi boldogságba - de előtte még neki magának is el kell végeznie néhány szórakoztató fotózási feladatot. És mivel a menyasszonynak valószínűleg csak egy leánybúcsúja lesz, bármi megengedett: ha a megfelelő kártyát húzza, akkor lehet, hogy arra kell kérnie egy ismeretlen úriembert, hogy vetkőzzön le a fotóhoz. Itt egyik meglepetés váltja a másikat! A lányok csak szórakozni akarnak: A Selfie játékkal a Spieleheldentől ezen a különleges éjszakán pimasz partilányokká válnak, és egy életre szóló egyedülálló képeket készítenek!

Spielehelden Pingulution Akciójáték leánybúcsúra 55 feladat

7,790.00 Ft
Izgalmas, szórakoztató, felejthetetlen: a Spielehelden Pingulution akciójátékával a leendő menyasszonyok vagy vőlegények olyan legendás módon csúszhatnak a házasságba, mint kis elegáns pingvinek a jégen. Ez igazán szórakoztató egy lány- vagy férficsoportban, mert az egész arról szól, hogy bátran, humorral és kitartással álljanak hozzá a merész kihívásokhoz. A szabadságtól való búcsúzás nagyon szórakoztató lehet - különösen ha az a feladat, hogy tízszer körbe kell forogni, utána 20 métert kell egyenesen menni. Itt az egyik bolondos ötlet váltja a másikat, készen van a legendás szabadságtól való búcsú programja, és minden csoport azonnal összeáll, mint egy kis pingvincsalád. Lazítson még egyszer, mielőtt elindul a házasság kikötőjébe: A SpieleheldenPingulution akciójáték felpörgeti és felejthetetlenné teszi a szabadságtól való búcsút!

Spielehelden Wedding Vouchers Esküvői játék 52 feladattal

7,790.00 Ft
Ennek a napnak soha nem szabadna véget érni - a Spielehelden szokatlan esküvői játékkal, az esküvői fogadás az összes vendéggel egyszerűen egész évben folytatódik. Arról van szó, hogy a menyasszonyt és a vőlegényt a házasság első évében hetente egyszer kényeztetik és meglepik a vendégek. Legyen az nagynéni, unokahúg, közeli barát vagy munkatárs: az esküvőn minden vendég kap egy utalvány formátumú játékkártyát. Az utalványok az ifjú házasok számára érvényesek, és a házasság első évében kell őket beváltani. Okos módon minden egyes esküvői utalvány tartalmaz egy valódi baráti szerepet. Az 52 játékkártyának köszönhetően a menyasszony és a vőlegény hetente egyszer igazán szép szívességet kap: hirtelen frissen mosott az autó, vasárnap friss kifli van az ajtó előtt, vagy az esküvő napjának a felelevenítésére kerül sor. Az utalványok tele vannak meglepetésekkel, amelyek nemcsak a menyasszony és a vőlegény életét könnyítik meg, hanem az esküvői vendégekkel való kapcsolatokat is fenntartják és erősítik. A menyasszony és a vőlegény életének legszebb napja tovább folytatódhat a romantikus Spielehelden Wedding Vouchers segítségével, amely a házasság csodálatos első évét ajándékozza a menyasszonynak és a vőlegénynek.