Showing 1–16 of 202 results

Skytec “BERLIN BASSLINE” PA KÉSZLET, 2000 W, 2.2, 2 HANGFALBÓL ÉS 2 SUBWOOFERBŐL ÁLLÓ KÉSZLET

202,890.00 Ft
Tökéletesen összehangolt PA készlet közepes méretű, akár 350 fős rendezvényekhez. A beépített Skytec PA hangszórók a szakmai követelményeknek is megfelelő hangszimbiózisba lépnek. Két 20 cm-es (8"-es) nagy felső hangszóró biztosítja a krémes közép- és precíz magas hangokat vágás nélkül, míg a38 cm-es (15"-es) mélynyomók elegendő nyomást biztosítanak az alsó részekben.Az egyéni hangzási ötletek megvalósítása érdekében gondolkodtunk arra is, hogy saját preferenciáknak és elképzeléseknek megfelelő erősítőket szereljünk fel.

Auna Clubmaster, TripleBeat, Party-Station, max. 250 W, 3 x 10″ subwoofer, USB, BT, AUX

152,558.00 Ft
Bársonyos mélyhangok, számtalan funkció és mobilitás: az auna Clubmaster TripleBeat Party-Station könnyedén felpörget minden bulit, dalbetétet és bemutatót. Az LCD kijelzővel ellátott party hangfal a legjobb zenei élményt nyújta a zenekedvelők és szórakoztatóművészek számára. Nemcsak 250 W maximális teljesítményt nyújtó 3 beépített 10" (25,5cm) XMR-Bass technológiával rendelkező subwoofert kínál, hanem különböző médiaberendezések csatlakoztatásának a lehetőségét is. Ehhez tartozik a két beépített USB bemenet, amely támogatja az MP3 formátumot, a bluetooth funkció okostelefon, táblagép vagy laptop vezeték nélküli csatlakozásához, egy AUX bemenet házi sztereo rendszer csatlakoztatásához, valamint az egy line-bemenet és a két mikrofon bemenet.  A saját hang beállításához rendelkezésre áll mikrofon, visszhang, mélyhang és USB bemenet szabályozó. A szórakoztatóművészek leginkább a két 6,3mm mikrofon bemenetből profitálnak. Ezért az auna Clubmaster TripleBeat Party-Station tökéletesen vezérelhető  minden buliban, karaoke rendezvényen vagy meggyőző műsorvezetésnél. További különlegesség a beépített fényshow többszínű LED fényeffektus formájában, amely megvilágítja a hangfalat és külön az elbűvölő keverőpanelt akár a zene ritmusában is. A praktikus fogantyúknak és a kerekeknek köszönhetően a hangfalat könnyen át lehet helyezni, úgyhogy mindig ott áll rendelkezésre, ahol a legnagyobb szükség van az erős zenei támogatásra. Az auna Clubmaster TripleBeat Party-Station garantálja, hogy a buli, hosszú karaoke est és a bemutató előadás tökéletes lesz.      

Vonyx VX1000BT 2.2-es aktív hangfal készlet, 1000 W, 10″-es mélynyomó, BT, USB, SD, MIC, AUX

318,890.00 Ft
A Vonyx VX1000BT 2.2-es aktív hangfal rendszer egy teljes Plug&Play hangfal készlet, dinamikus mikrofonnal, két teleszkópos szatellit rúddal, hangfal kábellel és IR távirányítóval. Az aktív hangfal rendszer 1000 W teljesítményével telt hangot nyújt. Két 2,5''-es mélysugárzóval és egy 2,5''-es magassugárzóval rendelkezik. A mély és teljes basszusokról a két 10''-es subwoofer gondoskodik.A beépített bluetooth interface-nek köszönhetően vezeték nélkül streamelhet zenét okostelefonról, tabletről és laptopról. Ráadásul az MP3 fájlokat USB adathordozókról és SD memóriakártyáról is lejátszhatja. A karaoke használathoz a 2.2-es aktív hangfal rendszer egy dinamikus kézimikrofont kínál. A különálló mikrofon szekció lehetővé teszi a mikrofon hangerejének és az echo effektnek a szabályzását.A hordozható Vonyx VX1000BT 2.2-es torony hangfal rendszer a masszív ABS konstrukciónak köszönhetően tökéletesen alkalmas mobil használatra.

Auna Pro PW-65×22 MKII, PA készlet, erősítő, 2 passzív PA hangszóró, kábelkészlet

102,890.00 Ft
Érezze a ritmust. Az auna Pro PW-65x22 MKII PA karaoke szett-tel  mindent megkap a következő bulihoz. A készlet nem csak két auna Pro PW-65x22 MKII passzív 3- sávos PA hangszórót tartalmaz, hanem egy megfelelő sztereó Hi-Fi erősítőt, a Skytec SPL-400-at és az összes szükséges csatlakozó kábelt is. Ennek köszönhetően a hang az Ön oldalán áll.Az auna Pro PW-65x22 MKII szélessávú PA hangszórók, amelyeket a nagy teljesítményű Skytec SPL-400 erősítő hajt, nemcsak az otthoni hangszínpadot rezegtetik meg, hanem mindenféle eseményt és ünnepet is elindítanak. Két 16,5 cm-es (6,5 ") mélysugárzó, a Horn középsugárzó és két Piezo magassugárzó együttes működése biztosítja a harmonikus és kiegyensúlyozott hangtulajdonságokat, amelyek 500 W (1000 W max.) folyamatos RMS-teljesítmény mellett működnek. A tartós és megbízható alkatrészek rendszeres használat során megmutatkoznak, míg a szilárd kivitelű stabil fadobozban, védőszögekkel, filccel és hangszórórácsral a színpadon történő mozgatáshoz van készítve. A szükséges szállítást a süllyesztett fogantyúk egyszerűsítik, míg a standard karima egyszerűvé teszi az állványra történő felszerelést.A készlet fő meghajtója a Skytec SPL-400 erősítő, amelyet rackbe lehet helyezni. 2 x 200 W kimenő teljesítménnyel 4 Ohm-on a PA és a HiFi erősítő sikeres átmenete. A Cinch vonali bemenet könnyű hozzáférést biztosít számos HiFi elemhez.Hozzon létre többet a hangzásból: Az auna Pro PW-65x22 MKII PA karaoke szett-tel a hobbi DJ-k komplett party készletet kapnak. 

Auna Pro PW-65×22 MKII, PA karaoke szett, erősítő, 2 passzív PA hangszóró, keverő, 2 mikrofon

157,390.00 Ft
Érezze a ritmust. Az auna Pro PW-65x22 MKII PA karaoke szett-tel  mindent megkap a következő bulihoz. A készlet nem csak két auna Pro PW-65x22 MKII passzív 3- sávos PA hangszórót tartalmaz, hanem egy megfelelő sztereó Hi-Fi erősítőt, a Skytec SPL-400-at, kettő dinamikus oneConcept kábeles mikrofont, Skytec STM-3020 Dj keverőt és az összes szükséges csatlakozó kábelt is. Ennek köszönhetően a hang az Ön oldalán áll.Az auna Pro PW-65x22 MKII szélessávú PA hangszórók, amelyeket a nagy teljesítményű Skytec SPL-400 erősítő hajt, nemcsak az otthoni hangszínpadot rezegtetik meg, hanem mindenféle eseményt és ünnepet is elindítanak. Két 16,5 cm-es (6,5 ") mélysugárzó, a Horn középsugárzó és két Piezo magassugárzó együttes működése biztosítja a harmonikus és kiegyensúlyozott hangtulajdonságokat, amelyek 500 W (1000 W max.) folyamatos RMS-teljesítmény mellett működnek. A tartós és megbízható alkatrészek rendszeres használat során megmutatkoznak, míg a szilárd kivitelű stabil fadobozban, védőszögekkel, filccel és hangszórórácsral a színpadon történő mozgatáshoz van készítve. A szükséges szállítást a süllyesztett fogantyúk egyszerűsítik, míg a standard karima egyszerűvé teszi az állványra történő felszerelést.A készlet fő meghajtója a Skytec SPL-400 erősítő, amelyet rackbe lehet helyezni. 2 x 200 W kimenő teljesítménnyel 4 Ohm-on a PA és a HiFi erősítő sikeres átmenete. A Cinch vonali bemenet könnyű hozzáférést biztosít számos HiFi elemhez.A parti elindításához ez a készlet két dinamikus oneConcept kábeles mikrofont is tartalmaz - ideális műsorvezetéshez, élő duettekhez és karaoke-találkozókhoz. A kézi mikrofonokat a készülékhez lehet csatlakoztatni a Skytec STM-3020 DJ keverő két 6,3 mm-es mikrofonbemenetén keresztül, amely 3 vagy 2 csatornás üzemmódban vezérli és keveri az összes bemeneti jelet, és ezeket crossfader segítségével egyesíti egymással. Emellett természetesen más funkciókkal is rendelkezik a DJ-k számára, mint például a talkover és a VU meter.Hozzon létre többet a hangzásból: Az auna Pro PW-65x22 MKII PA karaoke szett-tel a hobbi DJ-k komplett party készletet kapnak.

Auna Pro PW-0822 MKII, passzív 2-sávos PA hangfalpár, 8″ subwoofer, 150 W RMS

50,390.00 Ft
Érezze a ritmust: az auna Pro PW-0822 MKII passzív PA hangfalak 2-sávos szakértők a bulik, összejövetelek és előadások hangosításában.Az auna Pro PW-0822 MKII PA hangfalak nagyteljesítményű erősítővel vannak ellátva, eléri az erős 150 W RMS teljesítményt - ez max. 300 W-nak felel meg - ez nem csak az otthoni zenehallgatást tudja élvezetessé tenni, hanem hatékony hangzást biztosít bármilyen eseményen vagy ünnepségen. A 20,3 cm (8") mélynyomó hangfal biztosítja az erős basszusokat, a Horn középnyomó hangfal pedig tiszta és fényes hangot nyújt a középső és magasabb frekvenciatartományokban. Az ellenálló és megbízható alkotóelemek megállják a helyüket rendszeres működtetésnél is, a védősarkakkal, filccel és védőrácsozattal ellátott stabil, fából készült MDF szekrényben levő szilárd szerkezetű hangfal kitűnően megfelel mobil működéshez a színpadon. A szükséges szállítás süllyesztett fogantyúval van egyszerűsítve, az alsó oldalon levő standard karima pedig lehetővé teszi a komplikációmentes elhelyezést a színpadon további hangfalakkal együtt, hogy teljes terjedelemben harmonikus legyen a hangzás élvezete. Hozzon ki többet a hangzásból: az auna Pro PW-0822 MKII PA 2-sávos hangfalakkal a zenehallgatás valódi élvezet lesz.

Auna Pro PW-0622 MKII passzív 2-sávos PA hangfalpár, 6,5″ subwoofer, 125 W

54,090.00 Ft
Érezze a ritmust: az auna Pro PW-0622 MKII passzív PA hangfalak 2-sávos szakértők a bulik, összejövetelek és előadások hangosításában.Az auna Pro PW-0622 MKII PA hangfalak nagyteljesítményű erősítővel vannak ellátva, eléri az erős 125 W RMS teljesítményt - ez max. 250 W-nak felel meg - ez nem csak az otthoni zenehallgatást tudja élvezetessé tenni, hanem hatékony hangzást biztosít bármilyen eseményen vagy ünnepségen. A 16,5 cm (6,5") mélynyomó hangfal biztosítja az erős basszusokat, a Horn középnyomó hangfal pedig tiszta és fényes hangot nyújt a középső és magasabb frekvenciatartományokban. Az ellenálló és megbízható alkotóelemek megállják a helyüket rendszeres működtetésnél is, a védősarkakkal, filccel és védőrácsozattal ellátott stabil, fából készült MDF szekrényben levő szilárd szerkezetű hangfal kitűnően megfelel mobil működéshez a színpadon. A szükséges szállítás süllyesztett fogantyúval van egyszerűsítve, az alsó oldalon levő standard karima pedig lehetővé teszi a komplikációmentes elhelyezést a színpadon további hangfalakkal együtt, hogy teljes terjedelemben harmonikus legyen a hangzás élvezete. Hozzon ki többet a hangzásból: az auna Pro PW-0622 MKII PA 2-sávos hangfalakkal a zenehallgatás valódi élvezet lesz.

Auna Pro PW-Series MKII, passzív PA készlet, 2 x subwoofer + 2 x 2-sávos hangfal

141,390.00 Ft
Érezze a ritmust: az auna Pro PW-Series MKII passzív PA hangfalpár megremegteti a falakat a bulikon és rendezvényeken. Két auna Pro PW-1012-SUB MKII subwoofer két passzív auna Pro PW-0822 MKII hangfallal alaposan felpörgeti a buli hangulatát.  A nagyteljesítményű erősítővel hajtott auna Pro PW-1012-SUB MKII PA mélynyomó eléri az erős 400 W RMS teljesítményt - max. 800 W - nak felel meg - ez nem csak hogy az otthoni hangszínpadot remegteti meg, hanem felpörget minden összejövetelt és ünnepséget is. Erős 30,5 cm (12") mélysugárzó gondoskodik az erős basszusokról. Két auna Pro PW-0822 MKII kétsávos hangfal biztosítja a teljes és ívelt hangképet. Erős 150 W RMS teljesítményt ér el - max 300 W telejsítménynek felel meg. 20,3 cm (8") wooferek egészítik ki a basszusokat, a Horn középnyomó biztosítja a tiszta és világos hangot a közepes és magasabb frekvenciatartományokban.Az ellenálló és megbízható subwooferek megállják a helyüket rendszeres működtetésnél is, a védősarkakkal, filccel és védőrácsozattal ellátott stabil, fából készült MDF szekrényben levő szilárd szerkezetű hangfal kitűnően megfelel mobil működéshez a színpadon. A szükséges szállítás süllyesztett fogantyúval van egyszerűsítve, a felső oldalon levő karima pedig lehetővé teszi a komplikációmentes állványra rögzítést a színpadon. A készlet tartalmazza a szükséges távtartókat és csatlakozó kábeleket, így gyorsan össze lehet szerelni.Hozzon ki többet a hangzásból: auna Pro PW-Series MKII PA készlettel.

Auna Pro PW-10×22 MKII, passzív PA hangfalpár, 2 x 10″ subwoofer, 450 W RMS

102,790.00 Ft
Érezze a ritmust. Az auna Pro PW-10x22 3-sávos PA hangfalpárral biztosítva van a megfelelő hangzás.Az auna Pro PW-10x22 MKII Fullrange PA hangfal nagyteljesítményű erősítővel ellátva, eléri az erős 450 W RMS teljesítményt - ez max. 900 W-nak felel meg - ez nem csak az otthoni zenehallgatást tudja élvezetessé tenni, hanem hatékony hangzást biztosít bármilyen eseményen vagy ünnepségen. A két 25,5 cm (10") mélynyomó hangfal, a Horn középnyomó hangfal és a Piezo magassugárzó hangfal együttműködése gondoskodik a harmonikus és kiegyensúlyozott hangfolyamról. Az ellenálló és megbízható alkotóelemek megállják a helyüket rendszeres működtetésnél is, a védősarkakkal, filccel és védőrácsozattal ellátott stabil, fából készült MDF szekrényben levő szilárd szerkezetű hangfal kitűnően megfelel mobil működéshez a színpadon. A szükséges szállítás süllyesztett fogantyúval van egyszerűsítve, a standard karima pedig lehetővé teszi a komplikációmentes állványrahelyezést. Hozzon ki többet a hangzásból: az auna Pro PW-10x22 MKII 3-sávos hangfalpárral. 

Auna Pro PW-2522 MKII, PA készlet, erősítő, 2 passzív 15″ hangfal, 750 W RMS/1500 W max., 3-sávos

310,590.00 Ft
Érezze a ritmust: az auna Pro PW-2522 MKII PA készlettel minden adva van a következő bulihoz. A készlet nem csak két passzív 3-sávos auna Pro PW-2522 MKII PA hangfalat tartalmaz, hanem megfelelő Skytec SPL-2000 sztereó HiFi erősítőt, valamint minden szükséges csatlakozó kábelt is. Ennek köszönhetően a hang az Ön tulajdonában van. A nagyteljesítményű Skytec SPL-2000 erősítővel hajtott auna Pro PW-2522 MKII szélessávú PA hangfalak nem csak hogy az otthoni hangszínpadot remegtetik meg, hanem felpörgetnek minden összejövetelt és ünnepséget is. Két 38 cm (15") mélysugárzó, Horn középsugárzó és Piezo magassugárzó együttes működése biztosítja a harmónikus és kiegyensúlyozott hangtulajdonságokat, amelyek folyamatos 750 W RMS teljesítménnyel működnek (max. 1500 W). Az ellenálló és megbízható alkotóelemek megállják a helyüket rendszeres működtetésnél is, a védősarkakkal, filccel és védőrácsozattal ellátott stabil, fából készült MDF szekrényben levő szilárd szerkezetű hangfal kitűnően megfelel mobil működéshez a színpadon. A szükséges szállítás süllyesztett fogantyúval van egyszerűsítve, a standard karima pedig lehetővé teszi a komplikációmentes állványra rögzítést. Ennek a készletnek a fő alkotóeleme a Skytec SPL-2000 erősítő, amely rackba szerelhető. Max. 2 x 750 W kimeneti teljesítménnyel 8 Ohm - nál jó sikerült átmenet a PA és a HiFi erősítő között. Három cinch link bemenet és a 3,5 mm AUX bemenet számos HiFi elemhez nyújt egyszerű hozzáférést. A hangforrások kínálatát az MP3 USB port és SD slot egészíti ki. Hozzon ki többet a hangzásból: auna Pro PW-2522 MKII PA készlettel.         

Auna Pro PW-2522 MKII, passzív PA hangfalpár, 15″ subwoofer, 750 W RMS

197,490.00 Ft
Érezze a ritmust. Az auna Pro PW-2522 3-sávos PA hangfalpárral biztosítva van a megfelelő hangzás.Az auna Pro PW-2522 MKII Fullrange PA hangfal nagyteljesítményű erősítővel ellátva, eléri az erős 750 W RMS teljesítményt - ez max. 1500 W-nak felel meg - ez nem csak az otthoni zenehallgatást tudja élvezetessé tenni, hanem hatékony hangzást biztosít bármilyen eseményen vagy ünnepségen. A két 38 cm (15") mélynyomó hangfal, a Horn középnyomó hangfal és a Piezo magassugárzó hangfal együttműködése gondoskodik a harmonikus és kiegyensúlyozott hangfolyamról. Az ellenálló és megbízható alkotóelemek megállják a helyüket rendszeres működtetésnél is, a védősarkakkal, filccel és védőrácsozattal ellátott stabil, fából készült MDF szekrényben levő szilárd szerkezetű hangfal kitűnően megfelel mobil működéshez a színpadon. A szükséges szállítás süllyesztett fogantyúval van egyszerűsítve, a standard karima pedig lehetővé teszi a komplikációmentes állványrahelyezést. Hozzon ki többet a hangzásból: az auna Pro PW-2522 MKII 3-sávos hangfalpárral. 

Auna Pro PW-2222 MKII, PA karaoke készlet, erősítő, 2 passzív PA hangfal, keverő, 2 mikrofon

210,690.00 Ft
Érezze a ritmust: az auna Pro PW-2222 MKII PA karaoke készlettel minden adva van a következő bulihoz. A készlet nem csak két passzív 3-sávos auna Pro PW-2222 MKII PA hangfalat tartalmaz, hanem megfelelő Skytec SPL-700 sztereó HiFi erősítőt, két dinamikus oneConcept vezetékes mikrofont, auna TMX-2211 MKII DJ keverőt, valamint minden szükséges csatlakozó kábelt is. Ennek köszönhetően a hang az Ön tulajdonában van. A nagyteljesítményű Skytec SPL-700 erősítővel hajtott auna Pro PW-2222 MKII szélessávú PA hangfalak nem csak hogy az otthoni hangszínpadot remegtetik meg, hanem felpörgetnek minden összejövetelt és ünnepséget is. Két 30,5 cm (12") mélysugárzó, Horn középsugárzó és Piezo magassugárzó együttes működése biztosítja a harmónikus és kiegyensúlyozott hangtulajdonságokat, amelyek folyamatos 500 W RMS teljesítménnyel működnek (max. 1000 W). Az ellenálló és megbízható alkotóelemek megállják a helyüket rendszeres működtetésnél is, a védősarkakkal, filccel és védőrácsozattal ellátott stabil, fából készült MDF szekrényben levő szilárd szerkezetű hangfal kitűnően megfelel mobil működéshez a színpadon. A szükséges szállítás süllyesztett fogantyúval van egyszerűsítve, a standard karima pedig lehetővé teszi a komplikációmentes állványra rögzítést. Ennek a készletnek a fő alkotóeleme a Skytec SPL-700 erősítő, amely rackba szerelhető. Max. 2 x 250 W kimeneti teljesítménnyel 8 Ohm - nál jó sikerült átmenet a PA és a HiFi erősítő között. Három cinch link bemenet és a 3,5 mm AUX bemenet számos HiFi elemhez nyújt egyszerű hozzáférést. A hangforrások kínálatát az MP3 USB port és SD slot egészíti ki.Az igazi bulihangulat érdekében ez a készlet tartalmaz két dinamikus oneConcept vezetékes mikrofont - ideális moderáláshoz, élő duettekhez és karaoke találkozókhoz. A kézi mikrofonokat az auna TMX-2211 MKII DJ DJ keverőn levő két 6,3 mm mikrofon bemeneten keresztül lehet csatlakoztatni a készlethez, amely 3 vagy 2-csatornás üzemmódban irányítja és keveri a bemeneti jeleket és crossfader segítségével egyesíti őket egymással. Ezen kívül számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyre szüksége van a DJ-nek: Talkover funkció, JE mérő és jelzés funkció a következő cím előzetes meghallgatásához.Hozzon ki többet a hangzásból: auna Pro PW-2222 MKII PA karaoke készlettel.    

Auna Pro PW-2222 MKII, PA készlet, erősítő, 2 passzív 12″ hangszóró, 500 W RMS/1000 W max., 3-sávos

176,590.00 Ft
Érezze a ritmust: az auna Pro PW-2222 MKII PA készlettel minden adva van a következő bulihoz. A készlet nem csak két passzív 3-sávos auna Pro PW-2222 MKII PA hangszórót tartalmaz, hanem megfelelő Skytec SPL-700 sztereó HiFi erősítőt, valamint minden szükséges csatlakozó kábelt is.  A nagyteljesítményű Skytec SPL-700 erősítővel hajtott auna Pro PW-2222 MKII szélessávú PA hangszórók nem csak hogy az otthoni hangszínpadot remegtetik meg, hanem felpörgetnek minden összejövetelt és ünnepséget is. Két 30,5 cm (12") mélysugárzó, Horn középsugárzó és Piezo magassugárzó együttes működése biztosítja a harmónikus és kiegyensúlyozott hangtulajdonságokat, amelyek folyamatos 500 W RMS teljesítménnyel működnek (max. 1000 W). Az ellenálló és megbízható alkotóelemek megállják a helyüket rendszeres működtetésnél is, a védősarkakkal, filccel és védőrácsozattal ellátott stabil, fából készült MDF szekrényben levő szilárd szerkezetű hangfal kitűnően megfelel mobil működéshez a színpadon. A szükséges szállítás süllyesztett fogantyúval van egyszerűsítve, a standard karima pedig lehetővé teszi a komplikációmentes állványrarögzítést. Ennek a készletnek a fő alkotóeleme a Skytec SPL-700 erősítő, amely rackba szerelhető. Max. 2 x 250 W kimeneti teljesítménnyel 8 Ohm - nál jó sikerült átmenet a PA és a HiFi erősítő között. Három cinch link bemenet és a 3,5 mm AUX bemenet számos HiFi elemhez nyújt egyszerű hozzáférést. A hangforrások kínálatát az MP3 USB port és SD slot egészíti ki. Hozzon ki többet a hangzásból: auna Pro PW-2222 MKII PA készlettel.

Auna Pro PW-2222 MKII, passzív PA hangfalpár, 12″, 500 W RMS/1000 W max.

141,490.00 Ft
Érezze a ritmust. Az auna Pro PW-2222 MKII passzív 3-sávos PA hangfalpárja megfelelő hangzást biztosít.Mindkét auna Pro PW-2222 MKII fullrange PA hangfal nagyteljesítményű erősítővel ellátva, eléri az erős 500 W RMS teljesítményt - ez max. 1000 W-nak felel meg - ez nem csak az otthoni zenehallgatást tudja élvezetessé tenni, hanem hatékony hangzást biztosít bármilyen eseményen vagy ünnepségen. A 30,5 cm (12") mélynyomó hangfal, a Horn középnyomó hangfal és a Piezo magassugárzó hangfal együttműködése gondoskodik a harmonikus és kiegyensúlyozott hangfolyamról. Az ellenálló és megbízható alkotóelemek megállják a helyüket rendszeres működtetésnél is, a védősarkakkal, filccel és védőrácsozattal ellátott stabil, fából készült MDF szekrényben levő szilárd szerkezetű hangfal kitűnően megfelel mobil működéshez a színpadon. A szükséges szállítás süllyesztett fogantyúval van egyszerűsítve.Hozzon ki többet a hangzásból: az auna Pro PW-2222 MKII 3-sávos hangfalpárral. 

Auna Pro PW-1522 MKII, passzív PA hangfalpár, 15″, 400 W RMS/800 W max.

101,890.00 Ft
Érezze a ritmust. Az auna Pro PW-1522 MKII passzív 3-sávos PA hangfalpárja megfelelő hangzást biztosít.Mindkét auna Pro PW-1522 MKII fullrange PA hangfal nagyteljesítményű erősítővel ellátva, eléri az erős 400 W RMS teljesítményt - ez max. 800 W-nak felel meg - ez nem csak az otthoni zenehallgatást tudja élvezetessé tenni, hanem hatékony hangzást biztosít bármilyen eseményen vagy ünnepségen. A 38 cm (15") mélynyomó hangfal, a Horn középnyomó hangfal és a Piezo magassugárzó hangfal együttműködése gondoskodik a harmonikus és kiegyensúlyozott hangfolyamról. Az ellenálló és megbízható alkotóelemek megállják a helyüket rendszeres működtetésnél is, a védősarkakkal, filccel és védőrácsozattal ellátott stabil, fából készült MDF szekrényben levő szilárd szerkezetű hangfal kitűnően megfelel mobil működéshez a színpadon. A szükséges szállítás süllyesztett fogantyúval van egyszerűsítve, a standard karima pedig lehetővé teszi a komplikációmentes állványrahelyezést. Hozzon ki többet a hangzásból: az auna Pro PW-1522 MKII 3-sávos hangfalpárral. 

Auna Pro PW-1222 MKII, passzív PA hangfalpár, 12″, 300 W RMS/800 W max.

88,290.00 Ft
Érezze a ritmust. Az auna Pro PW-1222 MKII passzív 3-sávos PA hangfalpárja megfelelő hangzást biztosít.Mindkét auna Pro PW-1222 MKII fullrange PA hangfal nagyteljesítményű erősítővel ellátva, eléri az erős 300 W RMS teljesítményt - ez max. 600 W-nak felel meg - ez nem csak az otthoni zenehallgatást tudja élvezetessé tenni, hanem hatékony hangzást biztosít bármilyen eseményen vagy ünnepségen. A 30,5 cm (12") mélynyomó hangfal, a Horn középnyomó hangfal és a Piezo magassugárzó hangfal együttműködése gondoskodik a harmonikus és kiegyensúlyozott hangfolyamról. Az ellenálló és megbízható alkotóelemek megállják a helyüket rendszeres működtetésnél is, a védősarkakkal, filccel és védőrácsozattal ellátott stabil, fából készült MDF szekrényben levő szilárd szerkezetű hangfal kitűnően megfelel mobil működéshez a színpadon. A szükséges szállítás süllyesztett fogantyúval van egyszerűsítve, a standard karima pedig lehetővé teszi a komplikációmentes állványrahelyezést. Hozzon ki többet a hangzásból: az auna Pro PW-1222 MKII 3-sávos hangfalpárral.