Showing 1–16 of 25 results

Skytec “BERLIN BASSLINE” PA KÉSZLET, 2000 W, 2.2, 2 HANGFALBÓL ÉS 2 SUBWOOFERBŐL ÁLLÓ KÉSZLET

202,890.00 Ft
Tökéletesen összehangolt PA készlet közepes méretű, akár 350 fős rendezvényekhez. A beépített Skytec PA hangszórók a szakmai követelményeknek is megfelelő hangszimbiózisba lépnek. Két 20 cm-es (8"-es) nagy felső hangszóró biztosítja a krémes közép- és precíz magas hangokat vágás nélkül, míg a38 cm-es (15"-es) mélynyomók elegendő nyomást biztosítanak az alsó részekben.Az egyéni hangzási ötletek megvalósítása érdekében gondolkodtunk arra is, hogy saját preferenciáknak és elképzeléseknek megfelelő erősítőket szereljünk fel.

Auna Pro PW-0822 MKII, passzív 2-sávos PA hangfalpár, 8″ subwoofer, 150 W RMS

50,390.00 Ft
Érezze a ritmust: az auna Pro PW-0822 MKII passzív PA hangfalak 2-sávos szakértők a bulik, összejövetelek és előadások hangosításában.Az auna Pro PW-0822 MKII PA hangfalak nagyteljesítményű erősítővel vannak ellátva, eléri az erős 150 W RMS teljesítményt - ez max. 300 W-nak felel meg - ez nem csak az otthoni zenehallgatást tudja élvezetessé tenni, hanem hatékony hangzást biztosít bármilyen eseményen vagy ünnepségen. A 20,3 cm (8") mélynyomó hangfal biztosítja az erős basszusokat, a Horn középnyomó hangfal pedig tiszta és fényes hangot nyújt a középső és magasabb frekvenciatartományokban. Az ellenálló és megbízható alkotóelemek megállják a helyüket rendszeres működtetésnél is, a védősarkakkal, filccel és védőrácsozattal ellátott stabil, fából készült MDF szekrényben levő szilárd szerkezetű hangfal kitűnően megfelel mobil működéshez a színpadon. A szükséges szállítás süllyesztett fogantyúval van egyszerűsítve, az alsó oldalon levő standard karima pedig lehetővé teszi a komplikációmentes elhelyezést a színpadon további hangfalakkal együtt, hogy teljes terjedelemben harmonikus legyen a hangzás élvezete. Hozzon ki többet a hangzásból: az auna Pro PW-0822 MKII PA 2-sávos hangfalakkal a zenehallgatás valódi élvezet lesz.

Auna Pro PW-0622 MKII passzív 2-sávos PA hangfalpár, 6,5″ subwoofer, 125 W

54,090.00 Ft
Érezze a ritmust: az auna Pro PW-0622 MKII passzív PA hangfalak 2-sávos szakértők a bulik, összejövetelek és előadások hangosításában.Az auna Pro PW-0622 MKII PA hangfalak nagyteljesítményű erősítővel vannak ellátva, eléri az erős 125 W RMS teljesítményt - ez max. 250 W-nak felel meg - ez nem csak az otthoni zenehallgatást tudja élvezetessé tenni, hanem hatékony hangzást biztosít bármilyen eseményen vagy ünnepségen. A 16,5 cm (6,5") mélynyomó hangfal biztosítja az erős basszusokat, a Horn középnyomó hangfal pedig tiszta és fényes hangot nyújt a középső és magasabb frekvenciatartományokban. Az ellenálló és megbízható alkotóelemek megállják a helyüket rendszeres működtetésnél is, a védősarkakkal, filccel és védőrácsozattal ellátott stabil, fából készült MDF szekrényben levő szilárd szerkezetű hangfal kitűnően megfelel mobil működéshez a színpadon. A szükséges szállítás süllyesztett fogantyúval van egyszerűsítve, az alsó oldalon levő standard karima pedig lehetővé teszi a komplikációmentes elhelyezést a színpadon további hangfalakkal együtt, hogy teljes terjedelemben harmonikus legyen a hangzás élvezete. Hozzon ki többet a hangzásból: az auna Pro PW-0622 MKII PA 2-sávos hangfalakkal a zenehallgatás valódi élvezet lesz.

Auna Pro PW-10×22 MKII, passzív PA hangfalpár, 2 x 10″ subwoofer, 450 W RMS

102,790.00 Ft
Érezze a ritmust. Az auna Pro PW-10x22 3-sávos PA hangfalpárral biztosítva van a megfelelő hangzás.Az auna Pro PW-10x22 MKII Fullrange PA hangfal nagyteljesítményű erősítővel ellátva, eléri az erős 450 W RMS teljesítményt - ez max. 900 W-nak felel meg - ez nem csak az otthoni zenehallgatást tudja élvezetessé tenni, hanem hatékony hangzást biztosít bármilyen eseményen vagy ünnepségen. A két 25,5 cm (10") mélynyomó hangfal, a Horn középnyomó hangfal és a Piezo magassugárzó hangfal együttműködése gondoskodik a harmonikus és kiegyensúlyozott hangfolyamról. Az ellenálló és megbízható alkotóelemek megállják a helyüket rendszeres működtetésnél is, a védősarkakkal, filccel és védőrácsozattal ellátott stabil, fából készült MDF szekrényben levő szilárd szerkezetű hangfal kitűnően megfelel mobil működéshez a színpadon. A szükséges szállítás süllyesztett fogantyúval van egyszerűsítve, a standard karima pedig lehetővé teszi a komplikációmentes állványrahelyezést. Hozzon ki többet a hangzásból: az auna Pro PW-10x22 MKII 3-sávos hangfalpárral. 

Auna Pro PW-2522 MKII, passzív PA hangfalpár, 15″ subwoofer, 750 W RMS

197,490.00 Ft
Érezze a ritmust. Az auna Pro PW-2522 3-sávos PA hangfalpárral biztosítva van a megfelelő hangzás.Az auna Pro PW-2522 MKII Fullrange PA hangfal nagyteljesítményű erősítővel ellátva, eléri az erős 750 W RMS teljesítményt - ez max. 1500 W-nak felel meg - ez nem csak az otthoni zenehallgatást tudja élvezetessé tenni, hanem hatékony hangzást biztosít bármilyen eseményen vagy ünnepségen. A két 38 cm (15") mélynyomó hangfal, a Horn középnyomó hangfal és a Piezo magassugárzó hangfal együttműködése gondoskodik a harmonikus és kiegyensúlyozott hangfolyamról. Az ellenálló és megbízható alkotóelemek megállják a helyüket rendszeres működtetésnél is, a védősarkakkal, filccel és védőrácsozattal ellátott stabil, fából készült MDF szekrényben levő szilárd szerkezetű hangfal kitűnően megfelel mobil működéshez a színpadon. A szükséges szállítás süllyesztett fogantyúval van egyszerűsítve, a standard karima pedig lehetővé teszi a komplikációmentes állványrahelyezést. Hozzon ki többet a hangzásból: az auna Pro PW-2522 MKII 3-sávos hangfalpárral. 

Auna Pro PW-2222 MKII, passzív PA hangfalpár, 12″, 500 W RMS/1000 W max.

141,490.00 Ft
Érezze a ritmust. Az auna Pro PW-2222 MKII passzív 3-sávos PA hangfalpárja megfelelő hangzást biztosít.Mindkét auna Pro PW-2222 MKII fullrange PA hangfal nagyteljesítményű erősítővel ellátva, eléri az erős 500 W RMS teljesítményt - ez max. 1000 W-nak felel meg - ez nem csak az otthoni zenehallgatást tudja élvezetessé tenni, hanem hatékony hangzást biztosít bármilyen eseményen vagy ünnepségen. A 30,5 cm (12") mélynyomó hangfal, a Horn középnyomó hangfal és a Piezo magassugárzó hangfal együttműködése gondoskodik a harmonikus és kiegyensúlyozott hangfolyamról. Az ellenálló és megbízható alkotóelemek megállják a helyüket rendszeres működtetésnél is, a védősarkakkal, filccel és védőrácsozattal ellátott stabil, fából készült MDF szekrényben levő szilárd szerkezetű hangfal kitűnően megfelel mobil működéshez a színpadon. A szükséges szállítás süllyesztett fogantyúval van egyszerűsítve.Hozzon ki többet a hangzásból: az auna Pro PW-2222 MKII 3-sávos hangfalpárral. 

Auna Pro PW-1522 MKII, passzív PA hangfalpár, 15″, 400 W RMS/800 W max.

101,890.00 Ft
Érezze a ritmust. Az auna Pro PW-1522 MKII passzív 3-sávos PA hangfalpárja megfelelő hangzást biztosít.Mindkét auna Pro PW-1522 MKII fullrange PA hangfal nagyteljesítményű erősítővel ellátva, eléri az erős 400 W RMS teljesítményt - ez max. 800 W-nak felel meg - ez nem csak az otthoni zenehallgatást tudja élvezetessé tenni, hanem hatékony hangzást biztosít bármilyen eseményen vagy ünnepségen. A 38 cm (15") mélynyomó hangfal, a Horn középnyomó hangfal és a Piezo magassugárzó hangfal együttműködése gondoskodik a harmonikus és kiegyensúlyozott hangfolyamról. Az ellenálló és megbízható alkotóelemek megállják a helyüket rendszeres működtetésnél is, a védősarkakkal, filccel és védőrácsozattal ellátott stabil, fából készült MDF szekrényben levő szilárd szerkezetű hangfal kitűnően megfelel mobil működéshez a színpadon. A szükséges szállítás süllyesztett fogantyúval van egyszerűsítve, a standard karima pedig lehetővé teszi a komplikációmentes állványrahelyezést. Hozzon ki többet a hangzásból: az auna Pro PW-1522 MKII 3-sávos hangfalpárral. 

Auna Pro PW-1222 MKII, passzív PA hangfalpár, 12″, 300 W RMS/800 W max.

88,290.00 Ft
Érezze a ritmust. Az auna Pro PW-1222 MKII passzív 3-sávos PA hangfalpárja megfelelő hangzást biztosít.Mindkét auna Pro PW-1222 MKII fullrange PA hangfal nagyteljesítményű erősítővel ellátva, eléri az erős 300 W RMS teljesítményt - ez max. 600 W-nak felel meg - ez nem csak az otthoni zenehallgatást tudja élvezetessé tenni, hanem hatékony hangzást biztosít bármilyen eseményen vagy ünnepségen. A 30,5 cm (12") mélynyomó hangfal, a Horn középnyomó hangfal és a Piezo magassugárzó hangfal együttműködése gondoskodik a harmonikus és kiegyensúlyozott hangfolyamról. Az ellenálló és megbízható alkotóelemek megállják a helyüket rendszeres működtetésnél is, a védősarkakkal, filccel és védőrácsozattal ellátott stabil, fából készült MDF szekrényben levő szilárd szerkezetű hangfal kitűnően megfelel mobil működéshez a színpadon. A szükséges szállítás süllyesztett fogantyúval van egyszerűsítve, a standard karima pedig lehetővé teszi a komplikációmentes állványrahelyezést. Hozzon ki többet a hangzásból: az auna Pro PW-1222 MKII 3-sávos hangfalpárral. 

Auna Pro PW-1022 MKII, passzív PA hangfalpár, 10″ subwoofer, 200 W RMS/400 W max.

78,290.00 Ft
Érezze a ritmust. Az auna Pro PW-1022 MKII passzív 3-sávos PA hangfalpárja megfelelő hangzást biztosít.Mindkét auna Pro PW-1022 MKII fullrange PA hangfal nagyteljesítményű erősítővel ellátva, eléri az erős 200 W RMS teljesítményt - ez max. 400 W-nak felel meg - ez nem csak az otthoni zenehallgatást tudja élvezetessé tenni, hanem hatékony hangzást biztosít bármilyen eseményen vagy ünnepségen. A 25 cm (10") mélynyomó hangfal, a Horn középnyomó hangfal és a Piezo magassugárzó hangfal együttműködése gondoskodik a harmonikus és kiegyensúlyozott hangfolyamról. Az ellenálló és megbízható alkotóelemek megállják a helyüket rendszeres működtetésnél is, a védősarkakkal, filccel és védőrácsozattal ellátott stabil, fából készült MDF szekrényben levő szilárd szerkezetű hangfal kitűnően megfelel mobil működéshez a színpadon. A szükséges szállítás süllyesztett fogantyúval van egyszerűsítve, a standard karima pedig lehetővé teszi a komplikációmentes állványrahelyezést. Hozzon ki többet a hangzásból: az auna Pro PW-1022 MKII 3-sávos hangfalpárral. 

Fenton TL8LED, PA hangszórókészlet, 2 x 8 “passzív hangszóró, 2 x hangszóró állványok

69,090.00 Ft
A Fenton TL8LED passzív hangszóró hangja élmény füleinek! Használja akár otthoni audiorendszer részeként, akár mobilis DJ felszerelésként vagy stúdiókban - a jó hangzás megérkezett.A 3-sávos Fenton TL8LED 8 ” (20 cm) mélyközép hangszórói nagy teljesítményű 400 W-os kimeneti teljesítménnyel is tiszta magas hangot biztosítanak a két Piezo tweeter-nek köszönhetően. A mélysugárzók UFO fényhatásai különleges hangulatot biztosítanak, amelyeket a zene irányít és az RGB LED-eknek köszönhetően lenyűgöző megvilágítást hoznak létre. A könnyű, de robosztus, karbon hatású dobozok fém védő sarkokkal ideálisak a hangszórók szállításához. A fém rácsok védik a hangszórókat az esetleges sérülésektől. Az állványra történő rögzítéshez egy 35 mm-es perem áll rendelkezésre.Professzionális rendezvényekhez: a Fenton TL8LED passzív PA hangszórók tökéletes partyt biztosítanak. A könnyebb és gyorsabb csatlakozás érdekében a készlet két kompatibilis Skytec hangszóró állványt is tartalmaz.Felhívjuk figyelmét, hogy a passzív hangszórók működéséhez megfelelő erősítő szükséges.

Fenton TL10LED, PA hangszórókészlet, 2 x 10 “passzív hangszórók, 2 x hangszóró állványok

76,890.00 Ft
A Fenton TL10LED passzív hangszóró hangja élmény füleinek! Használja akár otthoni audiorendszer részeként, akár mobilis DJ felszerelésként vagy stúdiókban - a jó hangzás megérkezett.A 3-sávos Fenton TL10LED 8 ” (25,4 cm) mélyközép hangszórói nagy teljesítményű 500 W-os kimeneti teljesítménnyel is tiszta magas hangot biztosítanak a két Piezo tweeter-nek köszönhetően. A mélysugárzók UFO fényhatásai különleges hangulatot biztosítanak, amelyeket a zene irányít és az RGB LED-eknek köszönhetően lenyűgöző megvilágítást hoznak létre. A könnyű, de robosztus, karbon hatású dobozok fém védő sarkokkal ideálisak a hangszórók szállításához. A fém rácsok védik a hangszórókat az esetleges sérülésektől. Az állványra történő rögzítéshez egy 35 mm-es perem áll rendelkezésre.Professzionális rendezvényekhez: a Fenton TL10LED passzív PA hangszórók tökéletes partyt biztosítanak. A könnyebb és gyorsabb csatlakozás érdekében a készlet két kompatibilis Skytec hangszóró állványt is tartalmaz.Felhívjuk figyelmét, hogy a passzív hangszórók működéséhez megfelelő erősítő szükséges.

Fenton TL12LED, PA hangszórókészlet, 2 x 12 “passzív hangszóró, 2 x hangszóró állványok

75,890.00 Ft
A Fenton TL12LED passzív hangszóró hangja élmény füleinek! Használja akár otthoni audiorendszer részeként, akár mobilis DJ felszerelésként vagy stúdiókban - a jó hangzás megérkezett.A 3-sávos Fenton TL12LED 12" (30,5 cm)  mélyközép hangszórói nagy teljesítményű 600 W-os kimeneti teljesítménnyel is tiszta magas hangot biztosítanak a két Piezo tweeter-nek köszönhetően. A mélysugárzók UFO fényhatásai különleges hangulatot biztosítanak, amelyeket a zene irányít és az RGB LED-eknek köszönhetően lenyűgöző megvilágítást hoznak létre. A könnyű, de robosztus, karbon hatású dobozok fém védő sarkokkal ideálisak a hangszórók szállításához. A fém rácsok védik a hangszórókat az esetleges sérülésektől. Az állványra történő rögzítéshez egy 35 mm-es perem áll rendelkezésre.Professzionális rendezvényekhez: a Fenton TL12LED passzív PA hangszórók tökéletes partyt biztosítanak. A könnyebb és gyorsabb csatlakozás érdekében a készlet két kompatibilis Skytec hangszóró állványt is tartalmaz.Felhívjuk figyelmét, hogy a passzív hangszórók működéséhez megfelelő erősítő szükséges.

Fenton TL15LED, PA hangszórókészlet, 2 x 15 “passzív hangszóró, 2 x hangszóró állványok

116,290.00 Ft
A Fenton TL15LED passzív hangszóró hangja élmény füleinek! Használja akár otthoni audiorendszer részeként, akár mobilis DJ felszerelésként vagy stúdiókban - a jó hangzás megérkezett.A 3-sávos Fenton TL15LED 15" (38 cm) mélyközép hangszórói nagy teljesítményű 800 W-os kimeneti teljesítménnyel is tiszta magas hangot biztosítanak a két Piezo tweeter-nek köszönhetően. A mélysugárzók UFO fényhatásai különleges hangulatot biztosítanak, amelyeket a zene irányít és az RGB LED-eknek köszönhetően lenyűgöző megvilágítást hoznak létre. A könnyű, de robosztus, karbon hatású dobozok fém védő sarkokkal ideálisak a hangszórók szállításához. A fém rácsok védik a hangszórókat az esetleges sérülésektől. Az állványra történő rögzítéshez egy 35 mm-es perem áll rendelkezésre.Professzionális rendezvényekhez: a Fenton TL15LED passzív PA hangszórók tökéletes partyt biztosítanak. A könnyebb és gyorsabb csatlakozás érdekében a készlet két kompatibilis Skytec hangszóró állványt is tartalmaz.Felhívjuk figyelmét, hogy a passzív hangszórók működéséhez megfelelő erősítő szükséges.

Fenton TL8LED, PA-hangfal + Skytec SPL1000BT PA-erősítő szett

102,890.00 Ft
Ez a készlet megörvendezteti a füleket! Mindegy, hogy a házi audió rendszer része, mobil DJ-k felszerelése vagy stúdió berendezés - a Skytec SPL1000BT PA-erősítővel és a Fenton TL8LED passzív hangfallal a kiváló hangzás garantált. A 3-utas Fenton TL8LED készülék egy 400 W teljesítményű, 8" mély-közép hangszóróval, valamint két piezo-tweeterrel rendelkezik. A wooferen található zenével vezérelt UFO fényeffekt különleges hangulatot teremt. A karbon hatású, robusztus és könnyű konstrukció fém védőszegélyekkel rendelkezik, így különösen alkalmas mobil használatra. A védőrácsok védik a hangszórókat az esetleges sérülésektől. A készülék 35 mm peremének köszönhetően állványra is szerelhető. A Skytec SPL-1000BT egy HiFi- és PA erősítő jól sikerült kombinációja. Portjainak spektruma ugyanis HiFi erősítőket idéz. Három cinch vezetékes bemenete van és egy, elöl elhelyezett jack AUX bemenete házi szórakoztató technika csatlakoztatására (számítógép, MP3 lejátszó, televízió stb.). Ezen kívül része egy bluetooth felület vezetéknélküli zene stream-elésre okostelefonokról, tabletekről, notebook-okról és más bluetooth készülékekről. A PA erősítőktől pedig a 48 centiméteres rack-be szerelhető szerkezetet vette át. Ennek a kiszerelésnek és erős teljesítményének köszönhetően a készülék ideális kisebb és közepesen nagy magán, de céges rendezvények hangosítására is. A szett ezen kívül egy 10 méter hosszú hangfal kábellel is rendelkezik.

Skytec SL12, diszkó hangfal pár állvánnyal, 12″ woofer, 200 W/max. 300 W

165,290.00 Ft
A Skytec SL12 passzív hangfal pár kisebb és közepes méretű rendezvényekre alkalmas, bármilyen jellegű is legyen. A kétutas bassreflex hangfalak a térbeli feltételektől, a speciális igényektől és az esemény típusától függően állva vagy fekve is telepíthetők. 12''-es (30 cm) wooferjeik gondoskodnak a rendes basszusokról, míg a piezo hangszóró tiszta közepes és éles magas hangokat alkot. A kompakt méreteinek és az oldalt bemélyesztett fogantyúknak köszönhetően a hangfalakat gyorsan telepítheti, átrendezheti és szétszedheti. A Skytec SL12 hangfalak alváza alkalmas szállításra és színpadra is, ugyanis hatékonyan védi a sérülésekkel szemben. A készlet egyből két Vonyx hangfal állványt is tartalmaz, amelyekkel egyszerűen telepíthetők a színpadra. Mindkét állvány állítható magasságú, és max. 30 kg teherbírással rendelkeznek. A stabil háromlábú állványok összecsukhatók, egyszerűen szállíthatók a mellékelt hordtáskában.

Skytec SL8, hangfal pár állvánnyal, 8”-es woofer, max. 200 W, 2 x állvány + táska

100,890.00 Ft
A Skytec SL8 passzív hangfal pár hangfal állvánnyal bármilyen jellegű kisebb és közepes méretű eseményen lenyűgözi a résztvevőket. A kétutas bassreflex hangfalak a térbeli feltételektől, a speciális igényektől és az esemény típusától függően állva vagy fekve is telepíthetők. 8''-es (20 cm) wooferjeik gondoskodnak a rendes basszusokról, míg a piezo hangszóró tiszta közepes és éles magas hangokat alkot. A kompakt méreteinek és az oldalt bemélyesztett fogantyúknak köszönhetően a hangfalakat gyorsan telepítheti, átrendezheti és szétszedheti. A Skytec SL8 hangfal alváza alkalmas szállításra és színpadra is, ugyanis hatékonyan védi a sérülésekkel szemben. A készlet egyből két Vonyx hangfal állványt is tartalmaz, amelyekkel egyszerűen telepíthetők a színpadra. Mindkét állvány állítható magasságú, és max. 30 kg teherbírással rendelkeznek. A stabil háromlábú állványok összecsukhatók, egyszerűen szállíthatók a mellékelt hordtáskában.