Showing all 8 results

Riley FS-6 TT-1, biliárdasztal deszkával asztaliteniszhez és dartshoz, összecsukható

246,390.00 Ft
A Riley FS-6 biliárdasztallal bármelyik helyiséget néhány pillanat alatt játékteremmé varázsolhatjuk. A robusztus és minőségi kialakítású asztal hat lábával 183 cm-es magasságot és 96 cm-es szélességet ér el. A csomag részét képezi a teljes felszerelés biliárd és snooker játékhoz - golyók, dákók, jegyzőtábla. Ha nyilak dobálásához jönne meg a kedve, akkor az asztalt könnyedén összecsukhatja és az erre alkalmas darts táblát használhatja. Vagy helyezze fel az asztalitenisz deszkát és belekóstolhat a ping-pong dinamikus játékába. Természetesen a küldemény két ütőt, labdát és hálót is tartalmaz. Ha megfordítja az asztalitenisz deszkát, egy klasszikus sötét fa asztalt kap. Amikor épp nem használja az asztalt, akkor könnyedén összecsukhatja a kipróbált mechanizmusnak köszönhetően, így csak a hely töredékét foglalja el. A dákók, golyók, és más kis részek számára fenntartott tasakok az asztal alsó felén vannak, tehát nem kell aggódnia, hogy elveszíti azokat. A kerekeknek köszönhetően az asztal könnyedén áthelyezheti a helyiségben.

Riley 4 in 1, összecsukható játékasztal 11 játékkal, hoki, foci, biliárd

153,990.00 Ft
A Riley 4 in 1 játékasztal további kiegészítőkkel szélesíti a játékasztalok jól ismert funkcióit, így még szórakoztatóbbá téve az estét. Az asztal három modulja (lapja) 11 különféle játékot tesz lehetővé, egy vagy több játékos számára. A kiegészítők gazdag választéka lehetővé teszik az asztal gyors összeszerelését. Tegye próbára barátai és saját kézügyességét léghoki, biliárd, asztalitenisz, futball, shuffleboard vagy bowling játszása közben. Élvezze a nyugodtabb estéket sakk, dáma, vagy backgammon játékkal. Esetleg próbálja ki a kártya- és kockajátékokat.Az elektronikus fúvókák biztosítják a tökéletes léghoki játékot –már a múlté, hogy a korong csak a játéklapon csúszkáljon. Ha bekapcsoljuk a ventilátort, a korong a magasba emelkedik és kezdődhet a dinamikus meccs, amely teljes figyelmet igényel.Minden játékot a három gyorsan cserélhető modulon játszható. A játék befejeztével az asztalt egyszerűen és gyorsan összecsukhatja. Összecsukva kisebb méretével az asztal nem igényel nagy tárolóhelyet. A csomag része egy nagy táska is, amelybe minden kiegészítőt beletehetünk anélkül, hogy a játékrészek elvesztésétől kéne tartanunk.

Riley RPT-6F Supersize, 6’6″, összecsukható biliárdasztal

444,090.00 Ft
Nagy, nagyobb, Supersize! A Riley Supersize biliárdasztal további 6"-t - kb. 15cm-t - kínál a klasszikus hat lábbal szemben, így új dimenziókat hoz a játszás terén. élje át a biliárd okozta élményeket kényelmesen otthonában úgy, mint még soha azelőtt. Az átgondolt, összecsukható lábas mechanizmusnak köszönhetően a játékasztalt elég a falhoz döntenünk, vagy észrevétlenül a szekrény mögé tolnunk. Az asztalt persze nem kell elrejtenie - minőségi készítésű, robusztus hatású, a fa kivitelezése és a kék huzat minden helyiséget különlegessé tesz. Természetesen mellékelünk minden kiegészítőt, amire csak a játék közben szüksége lehet (dákók, golyók, kréta, háromszög és szivacs). élvezze a szórakoztató estéket barátaival és nyűgözze le őket ezzel a biliárdasztallal, amely bármelyik lakásban megtalálja a helyét.

Riley PT20-6D BCE Clifton, összecsukható biliárd asztal, asztalitenisz kiegészítőkkel

288,690.00 Ft
A Riley BCE Clifton biliárd asztal helytakarékos megoldást nyújt a biliárdozás és az asztalitenisz szerelmeseinek egyaránt. A jól átgondolt összecsukható rendszernek köszönhetőn a lábak behajlíthatók, így az asztalt kis lakásokban is kényelmesen tárolhatja, pl. a szekrény mögött. A Riley BCE Clifton biliárd asztalt egyébként nem szükséges rejtegetnie - magas minőségű kivitelezésének, rusztikus famintájának és kék textilborításának köszönhetően minden helyiségben különleges hatást kelt. Az asztalt pár mozdulattal teljesértékű asztalitenisz pályává varázsolhatja. Természetesen mindkét játékhoz való felszerelés a csomagolás részét képezi: dákó, asztalitenisz ütő, háló, golyók, asztalitenisz labdák. Használja ki szabad estéit a barátokkal való élvezetes játékra, illetve szórakoztató versenyzésre.

Riley VR90, csocsóasztal, összecsukható, 82 x 140,5 x 76,5 cm

110,690.00 Ft
Riley VR90, csocsóasztal, összecsukható, 82 x 140,5 x 76,5 cm csocsóasztal szilárd krómozott rudakkal és klasszikus 1-2-5-3 elhelyezéssel. Összecsukható a helytakarékosság érdekében, összecsukva méretei 82 x 140,5 x 76,5 cm. Labdákkal és pontszámítóval együtt. Akinek a tévében látott foci után asztali focit van kedve játszani, nem kell kocsmába mennie: a Riley VR90 csocsóasztal mobil szórakozást visz otthonába. Néhány lépésben összerakható és alig várja a focibajnokságot. Krómozott, könnyen forgatható játék rúdjai gyorsan és pontosan irányítják a piros és kék figurákat, üde és dinamikus megjelenése pedig már a VR90 csocsóasztalra való pillantás során akciódús játékot ígér. Szilárd kiszerelésű minőségi anyagai gondoskodnak a sok órán át tartó minőségi játékról. "Lefújás" után a Riley csocsóasztalt átgondolt összerakási rendszerének és kis méreteinek köszönhetően helytakarékosan a sarokba lehet állítani. Ott feltűnésmentesen és türelmesen várja a következő párbaj kezdetét.

Riley NCPRS-5, biliárdasztal, összecsukható, 153 x 18 x 94cm

253,090.00 Ft
A Riley NCPRS-5 biliárdasztalt nagyon könnyen szétnyithatjuk a jól átgondolt összecsukható rendszerének köszönhetően, mindössze pár pillanat alatt. Néhány kézmozdulat, és kezdődhet a játék. ötletes kivitelezés, kompakt méretek, és kiegészítők teljes készlete - dákók, kréták, golyók és háromszög. A 4-irányú kerekeknek köszönhetően könnyedén, a padlóval szemben kíméletes módon helyezhetjük át. Méreteinek köszönhetően minden közepes méretű helyiségben elfér - lényegtelen, hogy születésnapi ünnepségeken, céges bulikon, vagy egyszerűen csak otthon használjuk kikapcsolódásképp.

Riley FP-6TT, összecsukható biliárdasztal, ping-pong asztallappal

301,990.00 Ft
Biztosan ismeri: Néhány pohár bor után a baráti körben egyre csak nő a kedv a szórakozásra - a Riley most egy tipikus bári szórakozás lehetőségét hozza el kényelmes otthonába. A Riley FP-6TT biliárdasztal egy helytakarékos megoldás, ami a biliárdasztal és a ping-pong asztallap kombinációjában rejlik. Az átgondolt összecsukható lábú mechanizmusnak köszönhetően a játéklapot elég a falnak támasztani és feltűnésmentesen a szekrény mögé tolni. Az összecsukott asztal vastagsága mindössze 54cm. Az asztalt persze nem kell takargatnia - minőségi anyagokból készült, fa optikája és kék huzatja mindegyik helyiséget átformálja. A biliárdasztalt néhány kézmozdulattal egy teljes értékű ping-pong asztallá alakíthatjuk át. Mindkét játék részére (biliárd, ping-pong) a csomag része a kiegészítők teljes készlete (dákók, ütők, háló, golyók és labdák).

Riley billiárdasztal, összecsukható, 152 x 84 x 79 cm

173,990.00 Ft
Vásárolja meg nálunk az összecsukható Riley billiárdasztalt 152 x 84 x 79 centiméter méretekkel kiváló áron. Két dákóval, golyó szettel és háromszöggel együtt szállítjuk. Steve Davis ajánlásával. A Riley billiárdasztal ideális nemcsak szórakozásra, de hasznos kognitív tulajdonságok fejlesztésére is. Az asztal méretei kisebb helyiségekben való használathoz kialakítottak. Játék után elég az asztalt egyszerűen összehajtani és a falhoz tolni. Azoin kívül, hogy nagyon praktikus, két dákóval, golyókkal és háromszöggel együtt szállítjuk. Ezt a Riley márkájú billiárdasztalt már a 80-as és a 90-es évektől ajánlja a 6-szoros billiárd világbajnok Steve Davis.Megjegyzés a gyártóról:A Riley márka az asztali játékok világában nagyon ismert és már 1890-től jelen van a piacon. A kis manchesteri cég hírnevére a 20. század elején tett szert, amikor minőségi billiárdasztalokat kezdett gyártani, melyeket Nagy-Britanniában a profik ugyanúgy használtak, mint a kocsmasportok kedvelői. Később kínálatát más asztalokkal és játékterem berendezésekkel is bővítette, melyeket a mai napig gyárt.Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezt az asztalt részben összeszerelt darabként szállítjuk. A szerelés befejezése - a műszaki készségek függvényében - körülbelül 15 percig tart. Figyelmeztetés:Az asztal nem alkalmas 3 éven aluli gyermekek számára.