Showing 1–16 of 42 results

Skytec SPL 500EQ, PA erősítő készlet, Resident DJ 22 Bluetooth 2CH keverőpult

61,190.00 Ft
A Skytec SPL 400 egy kezdőknek szánt hangerősítő,amely privát környezetű magánesemények erősítésére alkalmas. Ezért az erősítő egyesíti a PA erősítő teljesítményét széles körű otthoni erősítő csatlakozókkal. A jack bemenet és a három sztereó cinch bemenet lehetővé teszi az otthoni CD-k és MP3-lejátszók csatlakoztatását. A sztereó csatlakozók segítségével a Hifi hangfalai is csatlakoztathatóak. A készülék minőségéről a dinamikus, tiszta hangzás tanúskodik, amely igény szerint állítható az elülső 3 sávos hangszínszabályzóval. A stabil, robusztus, teherbíró szerkezet biztosítja a készülék problémamentes és könnyű szállítását. A Skytec SPL500EQ természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. A készletben található Skytec SPL500EQ erősítő mellett találnak egy sokoldalú Resdinet DJ 22 BT 2CH keverőpultot Bluetooth technológiával és RCA cinch kábelt is.

Skytec SPL 400, PA erősítő készlet, Resident DJ 22 Bluetooth 2CH keverőpult, fehér

58,990.00 Ft
A Skytec SPL 400 egy kezdőknek szánt hangerősítő,amely privát környezetű magánesemények erősítésére alkalmas. A sztereó cinch bemenet lehetővé teszi az otthoni CD-k és MP3-lejátszók csatlakoztatását. A sztereó csatlakozók segítségével a Hifi hangfalai is csatlakoztathatóak. A készülék minőségéről a dinamikus hangzás tanúskodik, amely igény szerint állítható a hangszínszabályzóval. A stabil, robusztus, teherbíró szerkezet biztosítja a készülék problémamentes és könnyű szállítását. A Skytec SPL400 természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. A készletben található Skytec SPL400 erősítő mellett találnak egy sokoldalú Resdinet DJ 22 BT 2CH keverőpultot Bluetooth technológiával és RCA cinch kábelt is.

Skytec SPL 400, PA erősítő készlet, Resident DJ 22 Bluetooth 2CH keverőpult, fekete

49,790.00 Ft
A Skytec SPL 400 egy kezdőknek szánt hangerősítő,amely privát környezetű magánesemények erősítésére alkalmas. A sztereó cinch bemenet lehetővé teszi az otthoni CD-k és MP3-lejátszók csatlakoztatását. A sztereó csatlakozók segítségével a Hifi hangfalai is csatlakoztathatóak. A készülék minőségéről a dinamikus hangzás tanúskodik, amely igény szerint állítható a hangszínszabályzóval. A stabil, robusztus, teherbíró szerkezet biztosítja a készülék problémamentes és könnyű szállítását. A Skytec SPL400 természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. A készletben található Skytec SPL400 erősítő mellett találnak egy sokoldalú Resdinet DJ 22 BT 2CH keverőpultot Bluetooth technológiával és RCA cinch kábelt is.

Skytec SPL 300, PA erősítő készlet, Resident DJ 22 Bluetooth keverőpult

53,790.00 Ft
A Skytec SPL 300VHFMP3 egy amatőröknek szánt hangerősítő ,amely privát környezetű magánesemények erősítésére alkalmas. A sztereó cinch bemenet lehetővé teszi az otthoni CD-k és MP3-lejátszók csatlakoztatását. A sztereó csatlakozók segítségével a Hifi hangfalai is csatlakoztathatóak. A készülék minőségéről a dinamikus hangzás tanúskodik, amely igény szerint állítható a hangszínszabályzóval. A stabil, robusztus, teherbíró szerkezet biztosítja a készülék problémamentes és könnyű szállítását. A Skytec SPL300 természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. A készletben található Skytec SPL300 erősítő mellett találnak egy sokoldalú Resident DJ 22 keverőpultot Bluetooth technológiával és RCA cinch kábelt is.

Skytec SPL1000EQ, PA-erősítő szett Resident DJ 22 BT 2CH keverőpulttal

70,890.00 Ft
A Skytec SPL1000EQ egy DJ- és PA-erősítő kezdők számára, amely kisebb rendezvények lebonyolításához alkalmas. Az erősítő kombinálja a PA-végfokot az otthoni erősítők széleskörű csatlakoztatási lehetőségeivel. A jack bemenet és a 3 sztereó cinch bemenet lehetővé teszi a hagyományos CD- és MP3 lejátszók csatlakoztatását. A két sztereó szorító készlet pedig lehetővé teszi a HiFi hangfalak csatlakoztatását. A készülék tiszta és dinamikus hangjával győzi meg vásárlóját. A hang a 3-sávos equalizerrel szabályozható. A robusztus és ellenálló konstrukció problémamentes szállítást tesz lehetővé. A Skytec SPL1000EQ erősítő természetesen 48 cm rack-be szereléshez alkalmas. A készlet a Skytec SPL1000EQ erősítőn kívül egy sokoldalú Resident DJ 22 BT2CH keverőpultot (bluetooth technológiával), valamint egy RCA cinch kábelt is tartalmaz.

Skytec SPL700EQ, PA erősítő szett, Resident DJ 22 BT 2CH keverőpulttal

58,390.00 Ft
A Skytec SPL700EQ egy kezdők számára alkalmas DJ- és PA erősítő, amely kisebb rendezvényekre ideális. Ez az erősítő kombinálja a PA erősítőt az otthoni erősítő széleskörű csatlakoztatási lehetőségeivel. A jack bemenet és a 3 sztereo cinch bemenet lehetővé teszi a klasszikus CD- és MP3-lejátszók csatlakoztatását. Mindkét sztereo csatlakozó szetthez csatlakoztatható HiFi készülék is. A készülék tiszta és dinamikus hangjával győzi meg vásárlóját, amely a 3-sávos equalizerrel szabályozható. A robusztus és ellenálló konstrukció problémamentes szállítást tesz lehetővé. A Skytec SPL700EQ természetesen 48 cm rackbe szerelhető. A Skytec SPL700EQ erősítőt szettben szállítjuk egy Resident DJ 22 BT2CH bluetooth keverőpulttal, valamint egy RCA cinch kábellel.

Skytec SKytec SPL700EQ erősítő készlet, 2 hangfal, Bluetooth keverőpult, mikrofon

163,890.00 Ft
A Skytec SPL700EQ egy olyan DJ és PA erősítő, amelyet kezdőknek terveztek kis magánesemények szervezésére. Ezért az erősítő egyesíti a PA erősítő teljesítményét széles körű otthoni erősítő csatlakozókkal. . A jack bemenet és a három sztereó cinch (RCA) bemenet lehetővé teszi az otthoni CD-k és MP3-lejátszók csatlakoztatását. A sztereó csatlakozók segítségével a Hifi hangfalai is csatlakoztathatóak. A készülék minőségéről a dinamikus, tiszta hangzás tanúskodik, amely igény szerint állítható az elülső 3 sávos hangszínszabályzóval. A stabil, robusztus, teherbíró szerkezet biztosítja a készülék problémamentes és könnyű szállítását. A Skytec SPL700EQ természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. A készletben található Skytec SPL700EQ erősítő mellett találnak 2 erős, könnyen szállítható Malone PW 2222 PA hangfalat is maximum 1000 watt teljesítménnyel, könnyen kezelhető Resident DJ 21BT keverőpultot illetve egy sokoldalú oneConcept karaoke mikrofont is. A hangfalkábel és két RCA kábel egészíti ki a készletet.

Skytec SKytec SPL700EQ erősítő készlet, 2 hangfal, keverőpult, mikrofon

161,390.00 Ft
A Skytec SPL700EQ egy olyan DJ és PA erősítő, amelyet kezdőknek terveztek kis magánesemények szervezésére. Ezért az erősítő egyesíti a PA erősítő teljesítményét széles körű otthoni erősítő csatlakozókkal. . A jack bemenet és a három sztereó cinch (RCA) bemenet lehetővé teszi az otthoni CD-k és MP3-lejátszók csatlakoztatását. A sztereó csatlakozók segítségével a Hifi hangfalai is csatlakoztathatóak. A készülék minőségéről a dinamikus, tiszta hangzás tanúskodik, amely igény szerint állítható az elülső 3 sávos hangszínszabályzóval. A stabil, robusztus, teherbíró szerkezet biztosítja a készülék problémamentes és könnyű szállítását. A Skytec SPL700EQ természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. A készletben található Skytec SPL700EQ erősítő mellett találnak 2 erős, könnyen szállítható Malone PW 2222 PA hangfalat is maximum 1000 watt teljesítménnyel, könnyen kezelhető Resident DJ 21 keverőpultot illetve egy sokoldalú oneConcept karaoke mikrofont is. A hangfalkábel és két RCA kábel egészíti ki a készletet.

Skytec SPL700EQ, erősítő készlet, 2 hangfal, Bluetooth keverőpult

158,990.00 Ft
A Skytec SPL700EQ egy olyan DJ és PA erősítő, amelyet kezdőknek terveztek kis magánesemények szervezésére. Ezért az erősítő egyesíti a PA erősítő teljesítményét széles körű otthoni erősítő csatlakozókkal. . A jack bemenet és a három sztereó cinch (RCA) bemenet lehetővé teszi az otthoni CD-k és MP3-lejátszók csatlakoztatását. A sztereó csatlakozók segítségével a Hifi hangfalai is csatlakoztathatóak. A készülék minőségéről a dinamikus, tiszta hangzás tanúskodik, amely igény szerint állítható az elülső 3 sávos hangszínszabályzóval. A stabil, robusztus, teherbíró szerkezet biztosítja a készülék problémamentes és könnyű szállítását. A Skytec SPL700EQ természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. A készletben található Skytec SPL700EQ erősítő mellett találnak 2 erős, könnyen szállítható Malone PW 2222 PA hangfalat is maximum 1000 watt teljesítménnyel, illetve Resident DJ 21 BT keverőpultot. A hangfalkábel és két RCA kábel egészíti ki a készletet.

Skytec SPL700EQ, erősítő készlet, 2 hangfal, keverőpult

157,790.00 Ft
A Skytec SPL700EQ egy olyan DJ és PA erősítő, amelyet kezdőknek terveztek kis magánesemények szervezésére. Ezért az erősítő egyesíti a PA erősítő teljesítményét széles körű otthoni erősítő csatlakozókkal. A jack bemenet és a három sztereó cinch (RCA) bemenet lehetővé teszi az otthoni CD-k és MP3-lejátszók csatlakoztatását. A sztereó csatlakozók segítségével a Hifi hangfalai is csatlakoztathatóak. A készülék minőségéről a dinamikus, tiszta hangzás tanúskodik, amely igény szerint állítható az elülső 3 sávos hangszínszabályzóval. A stabil, robusztus, teherbíró szerkezet biztosítja a készülék problémamentes és könnyű szállítását. A Skytec SPL700EQ természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. A készletben található Skytec SPL700EQ erősítő mellett találnak 2 erős, könnyen szállítható Malone PW 2222 PA hangfalat is maximum 1000 watt teljesítménnyel, illetve Resident DJ 21 keverőpultot. A hangfalkábel és két RCA kábel egészíti ki a készletet.

Skytec SP1500A, aktív hangfal készlet, 2 hangfal állvánnyal, XLR kábel

190,490.00 Ft
Ez a két Skytec SP1500A aktív hangfalból, két két alkalmas hangfal állványból és XLR kábelból álló készlet ideális mindenféle közepes nagyságú összejövetelhez. A bevált 38 cm (15") Skytec hangfal kiválóan használható különböző közepes nagyságú rendezvényen. A hátsó kétsávos ekvalizernek köszönhetően a helység adottságaitól függően és saját ízlésünknek megfelelően optimálisan ki lehet alakítani a hangzást. A Skytec rendszer legnagyobb előnye a sokoldalúság - azon kívül, hogy állványra szerelhető, el lehet helyezni ferdén is, színpadi használathoz vagy pedig egymásra más hangszórókkal a sorozatból. Az ABS szekrény, védőrács és a könnyen hozzáférhető fogantyú lehetővé teszik a mobil használatot és a kinti környezetben való használatot. A két mikrofon bemenet és az önállóan szabályozható mikrofon szekció lehetővé teszik a készlet használatát olyan rendezvényeken, amelyek elsősorban a beszédre és az énekre irányulnak - oktatás, tréning, promóciós akciók, szemináriumok vagy animáció sport stúdióban. Ideális kiegészítője a Skytec SP1500A aktív hangfalaknak a két Sky-180 PA hangfal állvány. Standard állványcsővel ellátott hangfalakhoz alkalmasak, a hangszórók egy pillanat alatt felszerelhetőek. Az állványok rendkívül stabilak, akár 30 kg tömeggel terhelhetőek. Alacsony tömegükkel - egy állvány súlya mindössze 2,5 kg - és a szállításra szolgáló táskával, amely része a küldeménynek az összecsukott állványok kiválóan alkalmasak mobil használatra. A simán mozgatható és nagyméretű állítható csavarok szintén megkönnyítik az egyszerű összeállítást. A küldemény része ezenkívül még a 6 méter hosszúságú XLR kábel FrontStage is. Készlet profiknak: a Skytec SP1500A aktív hangfalakkal, a Skytec hangszóró állványokkal és az FrontStage XLR kábellel tökéletes lesz a parti.

Skytec SP1200A, aktív hangfal készlet, 2 hangfal állvánnyal, XLR kábel

178,690.00 Ft
Ez a két Skytec SP1200A aktív hangfalból, két két alkalmas hangfal állványból és XLR kábelból álló készlet ideális mindenféle közepes nagyságú összejövetelhez. A bevált 30 cm (12") Skytec hangfal kiválóan használható különböző közepes nagyságú rendezvényen. A hátsó kétsávos ekvalizernek köszönhetően a helység adottságaitól függően és saját ízlésünknek megfelelően optimálisan ki lehet alakítani a hangzást. A Skytec rendszer legnagyobb előnye a sokoldalúság - azon kívül, hogy állványra szerelhető, el lehet helyezni ferdén is, színpadi használathoz vagy pedig egymásra más hangszórókkal a sorozatból. Az ABS szekrény, védőrács és a könnyen hozzáférhető fogantyú lehetővé teszik a mobil használatot és a kinti környezetben való használatot. A két mikrofon bemenet és az önállóan szabályozható mikrofon szekció lehetővé teszik a készlet használatát olyan rendezvényeken, amelyek elsősorban a beszédre és az énekre irányulnak - oktatás, tréning, promóciós akciók, szemináriumok vagy animáció sport stúdióban. Ideális kiegészítője a Skytec SP1200A aktív hangfalaknak a két Sky-180 PA hangfal állvány. Standard állványcsővel ellátott hangfalakhoz alkalmasak, a hangszórók egy pillanat alatt felszerelhetőek. Az állványok rendkívül stabilak, akár 30 kg tömeggel terhelhetőek. Alacsony tömegükkel - egy állvány súlya mindössze 2,5 kg - és a szállításra szolgáló táskával, amely része a küldeménynek az összecsukott állványok kiválóan alkalmasak mobil használatra. A simán mozgatható és nagyméretű állítható csavarok szintén megkönnyítik az egyszerű összeállítást. A küldemény része ezenkívül még a 6 méter hosszúságú XLR kábel FrontStage is. Készlet profiknak: a Skytec SP1200A aktív hangfalakkal, a Skytec hangszóró állványokkal és az FrontStage XLR kábellel tökéletes lesz a parti.

Skytec SPL 300 WHF, PA erősítő, 2 hangfal, hangfal kábel, fehér

61,090.00 Ft
A Skytec SPL 300VHFMP3 egy amatőr PA erősítő VHF vezeték nélküli rendszerrel és precíz hangminőséggel. Az erősítő teljesítménye 300 watt 4 Ohm-nál, USB flash meghajtóval, SD kártyanyílással és FM tunerral rendelkezik, így semmiről sem feledkezik meg. A Skytec készülék a PA erősítő teljesítményét ötvözi az otthoni erősítő csatlakozási spektrumával és a számos csatlakozási lehetőségeknek köszönhetően a külső MP3 fájlokat is lejátszik. A három hátsó sztereó bemenet és az elülső 3,5 mm audio bemenet az összes kívánságát teljesíti. Ehhez az egyedülálló erősítőhöz csatlakoztathat CD-lejátszót, számítógépet, MP3-lejátszót vagy akár TV-t is. A fedőlap borostyán színű LED megvilágításának köszönhetően az erősítő optikailag is mutatós, sötétebb helyeken is kiemelkedik. A megvilágított felhasználói felület lehetővé teszi a felhasználó számára a vezeték nélküli rendszer funkcióinak vezérlését és kezelését. Így tudja vezérelni például a hangot vagy a késleltetést. A felhasználói felületen minden csatorna megfelelő hangerőszabályzóval van ellátva. A Skytec készülék a dinamikus hangzásával meggyőz mindenkit . Az erős, robusztus kialakítás biztosítja, hogy az erősítő könnyen szállítható legyen. Természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. Ez a szett tartalmaz egy Skytec SPL 300 VHF PA erősítőt, 2 kiváló minőségű Skytec hangfalat, amelyek precíz és erős hangzással rendelkeznek, illetve egy 10 méter hosszú hangfal kábelt.

Skytec SPL 300 WHF, PA erősítő, 2 hangfal, hangfal kábel, fekete

62,790.00 Ft
A Skytec SPL 300VHFMP3 egy amatőr PA erősítő VHF vezeték nélküli rendszerrel és precíz hangminőséggel. Az erősítő teljesítménye 300 watt 4 Ohm-nál, USB flash meghajtóval, SD kártyanyílással és FM tunerral rendelkezik, így semmiről sem feledkezik meg. A Skytec készülék a PA erősítő teljesítményét ötvözi az otthoni erősítő csatlakozási spektrumával és a számos csatlakozási lehetőségeknek köszönhetően a külső MP3 fájlokat is lejátszik. A három hátsó sztereó bemenet és az elülső 3,5 mm audio bemenet az összes kívánságát teljesíti. Ehhez az egyedülálló erősítőhöz csatlakoztathat CD-lejátszót, számítógépet, MP3-lejátszót vagy akár TV-t is. A fedőlap borostyán színű LED megvilágításának köszönhetően az erősítő optikailag is mutatós, sötétebb helyeken is kiemelkedik. A megvilágított felhasználói felület lehetővé teszi a felhasználó számára a vezeték nélküli rendszer funkcióinak vezérlését és kezelését. Így tudja vezérelni például a hangot vagy a késleltetést. A felhasználói felületen minden csatorna megfelelő hangerőszabályzóval van ellátva. A Skytec készülék a dinamikus hangzásával meggyőz mindenkit . Az erős, robusztus kialakítás biztosítja, hogy az erősítő könnyen szállítható legyen. Természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. Ez a szett tartalmaz egy Skytec SPL 300 VHF PA erősítőt, 2 kiváló minőségű Skytec hangfalat, amelyek precíz és erős hangzással rendelkeznek, illetve egy 10 méter hosszú hangfal kábelt.

Skytec SPL700MP3, erősítő hangfallal, fehér

94,590.00 Ft
A Skytec SPL700MP3 egy PA és Hifi erősítő, amely hangminőségével és kivételes fényhatásával mindenkit lenyűgöz. Technikai szempontból az eszköz sikeres összekötő a HiFi és a PA erősítők között. A csatlakozások kiválasztása nagyszerű: 3 cinch vonalbemenet és egy elülső AUX bemeneti csatlakozóval az otthoni szórakoztató technológia minden összetevője (a számítógéptől az MP3-on keresztül a TV-ig) csatlakoztatható az erősítőhöz. A hangsúly a Skytec SPL700MP3 csatlakozására és funkcióinak sokféleségére kerül: az elülső USB és SD bemenetek, amelyek lehetővé teszik az MP3 zenefájlok USB vagy SD adathordozóról történő közvetlen lejátszását. Szintén tartalmaz egy beépített rádióvevőt is. A PA erősítőktől a Skyetc készülék a legmagasabb teljesítményt és a 48 cm-re rackre való szerelést vette át. Ezeknek a csatlakoztatásoknak köszönhetően az erősítő optimálisan alkalmas magán- vagy kisvállalkozói szektorban a kis- és középméretű rendezvények szervezésére. A 10 méter hosszú hangfal kábel mellett a készletben megtalálható a Skytec Disco PA hangfal szett, amely többek között 25 cm-es (10") mélysugárzóval és 400 watt teljesítménnyel rendelkezik.

Skytec SL12, diszkó hangfal pár állvánnyal, 12″ woofer, 200 W/max. 300 W

107,090.00 Ft
A Skytec SL12 passzív hangfal pár kisebb és közepes méretű rendezvényekre alkalmas, bármilyen jellegű is legyen. A kétutas bassreflex hangfalak a térbeli feltételektől, a speciális igényektől és az esemény típusától függően állva vagy fekve is telepíthetők. 12''-es (30 cm) wooferjeik gondoskodnak a rendes basszusokról, míg a piezo hangszóró tiszta közepes és éles magas hangokat alkot. A kompakt méreteinek és az oldalt bemélyesztett fogantyúknak köszönhetően a hangfalakat gyorsan telepítheti, átrendezheti és szétszedheti. A Skytec SL12 hangfalak alváza alkalmas szállításra és színpadra is, ugyanis hatékonyan védi a sérülésekkel szemben. A készlet egyből két Vonyx hangfal állványt is tartalmaz, amelyekkel egyszerűen telepíthetők a színpadra. Mindkét állvány állítható magasságú, és max. 30 kg teherbírással rendelkeznek. A stabil háromlábú állványok összecsukhatók, egyszerűen szállíthatók a mellékelt hordtáskában.