Showing 1–16 of 40 results

Skytec Hangosítószett Frankfurt Basslauf, 3200 W, 2 hangfal, 2 sub

390,090.00 Ft
Az alábbi kitűnően összehangolt szett közepesen nagy, max. 350 fős rendezvények hangosítására alkalmas. A hangfalak, melyek a szett részei, kíváló harmonikus hangképet hoznak létre és profi hangosítófeltételeknek tesznek eleget. A két 30 cm-es (12") top hangfal közép- és magas frekvenciák minőségi lejátszását biztosítja. A telt basszusokról a 46 cm-es (18") subwooferek gondoskodnak. .

Skytec “BERLIN BASSLINE” PA KÉSZLET, 2000 W, 2.2, 2 HANGFALBÓL ÉS 2 SUBWOOFERBŐL ÁLLÓ KÉSZLET

202,890.00 Ft
Tökéletesen összehangolt PA készlet közepes méretű, akár 350 fős rendezvényekhez. A beépített Skytec PA hangszórók a szakmai követelményeknek is megfelelő hangszimbiózisba lépnek. Két 20 cm-es (8"-es) nagy felső hangszóró biztosítja a krémes közép- és precíz magas hangokat vágás nélkül, míg a38 cm-es (15"-es) mélynyomók elegendő nyomást biztosítanak az alsó részekben.Az egyéni hangzási ötletek megvalósítása érdekében gondolkodtunk arra is, hogy saját preferenciáknak és elképzeléseknek megfelelő erősítőket szereljünk fel.

Skytec SPL 500EQ, PA erősítő készlet, Resident DJ 22 Bluetooth 2CH keverőpult

82,190.00 Ft
A Skytec SPL 400 egy kezdőknek szánt hangerősítő,amely privát környezetű magánesemények erősítésére alkalmas. Ezért az erősítő egyesíti a PA erősítő teljesítményét széles körű otthoni erősítő csatlakozókkal. A jack bemenet és a három sztereó cinch bemenet lehetővé teszi az otthoni CD-k és MP3-lejátszók csatlakoztatását. A sztereó csatlakozók segítségével a Hifi hangfalai is csatlakoztathatóak. A készülék minőségéről a dinamikus, tiszta hangzás tanúskodik, amely igény szerint állítható az elülső 3 sávos hangszínszabályzóval. A stabil, robusztus, teherbíró szerkezet biztosítja a készülék problémamentes és könnyű szállítását. A Skytec SPL500EQ természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. A készletben található Skytec SPL500EQ erősítő mellett találnak egy sokoldalú Resdinet DJ 22 BT 2CH keverőpultot Bluetooth technológiával és RCA cinch kábelt is.

Skytec SPL 400, PA erősítő készlet, Resident DJ 22 Bluetooth 2CH keverőpult, fehér

77,490.00 Ft
A Skytec SPL 400 egy kezdőknek szánt hangerősítő,amely privát környezetű magánesemények erősítésére alkalmas. A sztereó cinch bemenet lehetővé teszi az otthoni CD-k és MP3-lejátszók csatlakoztatását. A sztereó csatlakozók segítségével a Hifi hangfalai is csatlakoztathatóak. A készülék minőségéről a dinamikus hangzás tanúskodik, amely igény szerint állítható a hangszínszabályzóval. A stabil, robusztus, teherbíró szerkezet biztosítja a készülék problémamentes és könnyű szállítását. A Skytec SPL400 természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. A készletben található Skytec SPL400 erősítő mellett találnak egy sokoldalú Resdinet DJ 22 BT 2CH keverőpultot Bluetooth technológiával és RCA cinch kábelt is.

Skytec SPL 400, PA erősítő készlet, Resident DJ 22 Bluetooth 2CH keverőpult, fekete

75,190.00 Ft
A Skytec SPL 400 egy kezdőknek szánt hangerősítő,amely privát környezetű magánesemények erősítésére alkalmas. A sztereó cinch bemenet lehetővé teszi az otthoni CD-k és MP3-lejátszók csatlakoztatását. A sztereó csatlakozók segítségével a Hifi hangfalai is csatlakoztathatóak. A készülék minőségéről a dinamikus hangzás tanúskodik, amely igény szerint állítható a hangszínszabályzóval. A stabil, robusztus, teherbíró szerkezet biztosítja a készülék problémamentes és könnyű szállítását. A Skytec SPL400 természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. A készletben található Skytec SPL400 erősítő mellett találnak egy sokoldalú Resdinet DJ 22 BT 2CH keverőpultot Bluetooth technológiával és RCA cinch kábelt is.

Skytec SPL 300, PA erősítő készlet, Resident DJ 22 Bluetooth keverőpult

74,990.00 Ft
A Skytec SPL 300VHFMP3 egy amatőröknek szánt hangerősítő ,amely privát környezetű magánesemények erősítésére alkalmas. A sztereó cinch bemenet lehetővé teszi az otthoni CD-k és MP3-lejátszók csatlakoztatását. A sztereó csatlakozók segítségével a Hifi hangfalai is csatlakoztathatóak. A készülék minőségéről a dinamikus hangzás tanúskodik, amely igény szerint állítható a hangszínszabályzóval. A stabil, robusztus, teherbíró szerkezet biztosítja a készülék problémamentes és könnyű szállítását. A Skytec SPL300 természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. A készletben található Skytec SPL300 erősítő mellett találnak egy sokoldalú Resident DJ 22 keverőpultot Bluetooth technológiával és RCA cinch kábelt is.

Skytec SPL1000EQ, PA-erősítő szett Resident DJ 22 BT 2CH keverőpulttal

81,690.00 Ft
A Skytec SPL1000EQ egy DJ- és PA-erősítő kezdők számára, amely kisebb rendezvények lebonyolításához alkalmas. Az erősítő kombinálja a PA-végfokot az otthoni erősítők széleskörű csatlakoztatási lehetőségeivel. A jack bemenet és a 3 sztereó cinch bemenet lehetővé teszi a hagyományos CD- és MP3 lejátszók csatlakoztatását. A két sztereó szorító készlet pedig lehetővé teszi a HiFi hangfalak csatlakoztatását. A készülék tiszta és dinamikus hangjával győzi meg vásárlóját. A hang a 3-sávos equalizerrel szabályozható. A robusztus és ellenálló konstrukció problémamentes szállítást tesz lehetővé. A Skytec SPL1000EQ erősítő természetesen 48 cm rack-be szereléshez alkalmas. A készlet a Skytec SPL1000EQ erősítőn kívül egy sokoldalú Resident DJ 22 BT2CH keverőpultot (bluetooth technológiával), valamint egy RCA cinch kábelt is tartalmaz.

Skytec SPL700EQ, PA erősítő szett, Resident DJ 22 BT 2CH keverőpulttal

77,590.00 Ft
A Skytec SPL700EQ egy kezdők számára alkalmas DJ- és PA erősítő, amely kisebb rendezvényekre ideális. Ez az erősítő kombinálja a PA erősítőt az otthoni erősítő széleskörű csatlakoztatási lehetőségeivel. A jack bemenet és a 3 sztereo cinch bemenet lehetővé teszi a klasszikus CD- és MP3-lejátszók csatlakoztatását. Mindkét sztereo csatlakozó szetthez csatlakoztatható HiFi készülék is. A készülék tiszta és dinamikus hangjával győzi meg vásárlóját, amely a 3-sávos equalizerrel szabályozható. A robusztus és ellenálló konstrukció problémamentes szállítást tesz lehetővé. A Skytec SPL700EQ természetesen 48 cm rackbe szerelhető. A Skytec SPL700EQ erősítőt szettben szállítjuk egy Resident DJ 22 BT2CH bluetooth keverőpulttal, valamint egy RCA cinch kábellel.

Skytec SKytec SPL700EQ erősítő készlet, 2 hangfal, Bluetooth keverőpult, mikrofon

182,790.00 Ft
A Skytec SPL700EQ egy olyan DJ és PA erősítő, amelyet kezdőknek terveztek kis magánesemények szervezésére. Ezért az erősítő egyesíti a PA erősítő teljesítményét széles körű otthoni erősítő csatlakozókkal. . A jack bemenet és a három sztereó cinch (RCA) bemenet lehetővé teszi az otthoni CD-k és MP3-lejátszók csatlakoztatását. A sztereó csatlakozók segítségével a Hifi hangfalai is csatlakoztathatóak. A készülék minőségéről a dinamikus, tiszta hangzás tanúskodik, amely igény szerint állítható az elülső 3 sávos hangszínszabályzóval. A stabil, robusztus, teherbíró szerkezet biztosítja a készülék problémamentes és könnyű szállítását. A Skytec SPL700EQ természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. A készletben található Skytec SPL700EQ erősítő mellett találnak 2 erős, könnyen szállítható Malone PW 2222 PA hangfalat is maximum 1000 watt teljesítménnyel, könnyen kezelhető Resident DJ 21BT keverőpultot illetve egy sokoldalú oneConcept karaoke mikrofont is. A hangfalkábel és két RCA kábel egészíti ki a készletet.

Skytec SKytec SPL700EQ erősítő készlet, 2 hangfal, keverőpult, mikrofon

180,790.00 Ft
A Skytec SPL700EQ egy olyan DJ és PA erősítő, amelyet kezdőknek terveztek kis magánesemények szervezésére. Ezért az erősítő egyesíti a PA erősítő teljesítményét széles körű otthoni erősítő csatlakozókkal. . A jack bemenet és a három sztereó cinch (RCA) bemenet lehetővé teszi az otthoni CD-k és MP3-lejátszók csatlakoztatását. A sztereó csatlakozók segítségével a Hifi hangfalai is csatlakoztathatóak. A készülék minőségéről a dinamikus, tiszta hangzás tanúskodik, amely igény szerint állítható az elülső 3 sávos hangszínszabályzóval. A stabil, robusztus, teherbíró szerkezet biztosítja a készülék problémamentes és könnyű szállítását. A Skytec SPL700EQ természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. A készletben található Skytec SPL700EQ erősítő mellett találnak 2 erős, könnyen szállítható Malone PW 2222 PA hangfalat is maximum 1000 watt teljesítménnyel, könnyen kezelhető Resident DJ 21 keverőpultot illetve egy sokoldalú oneConcept karaoke mikrofont is. A hangfalkábel és két RCA kábel egészíti ki a készletet.

Skytec SPL700EQ, erősítő készlet, 2 hangfal, Bluetooth keverőpult

176,590.00 Ft
A Skytec SPL700EQ egy olyan DJ és PA erősítő, amelyet kezdőknek terveztek kis magánesemények szervezésére. Ezért az erősítő egyesíti a PA erősítő teljesítményét széles körű otthoni erősítő csatlakozókkal. . A jack bemenet és a három sztereó cinch (RCA) bemenet lehetővé teszi az otthoni CD-k és MP3-lejátszók csatlakoztatását. A sztereó csatlakozók segítségével a Hifi hangfalai is csatlakoztathatóak. A készülék minőségéről a dinamikus, tiszta hangzás tanúskodik, amely igény szerint állítható az elülső 3 sávos hangszínszabályzóval. A stabil, robusztus, teherbíró szerkezet biztosítja a készülék problémamentes és könnyű szállítását. A Skytec SPL700EQ természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. A készletben található Skytec SPL700EQ erősítő mellett találnak 2 erős, könnyen szállítható Malone PW 2222 PA hangfalat is maximum 1000 watt teljesítménnyel, illetve Resident DJ 21 BT keverőpultot. A hangfalkábel és két RCA kábel egészíti ki a készletet.

Skytec SPL700EQ, erősítő készlet, 2 hangfal, keverőpult

174,590.00 Ft
A Skytec SPL700EQ egy olyan DJ és PA erősítő, amelyet kezdőknek terveztek kis magánesemények szervezésére. Ezért az erősítő egyesíti a PA erősítő teljesítményét széles körű otthoni erősítő csatlakozókkal. A jack bemenet és a három sztereó cinch (RCA) bemenet lehetővé teszi az otthoni CD-k és MP3-lejátszók csatlakoztatását. A sztereó csatlakozók segítségével a Hifi hangfalai is csatlakoztathatóak. A készülék minőségéről a dinamikus, tiszta hangzás tanúskodik, amely igény szerint állítható az elülső 3 sávos hangszínszabályzóval. A stabil, robusztus, teherbíró szerkezet biztosítja a készülék problémamentes és könnyű szállítását. A Skytec SPL700EQ természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. A készletben található Skytec SPL700EQ erősítő mellett találnak 2 erős, könnyen szállítható Malone PW 2222 PA hangfalat is maximum 1000 watt teljesítménnyel, illetve Resident DJ 21 keverőpultot. A hangfalkábel és két RCA kábel egészíti ki a készletet.

Skytec SP1500A, aktív hangfal készlet, 2 hangfal állvánnyal, XLR kábel

248,990.00 Ft
Ez a két Skytec SP1500A aktív hangfalból, két két alkalmas hangfal állványból és XLR kábelból álló készlet ideális mindenféle közepes nagyságú összejövetelhez. A bevált 38 cm (15") Skytec hangfal kiválóan használható különböző közepes nagyságú rendezvényen. A hátsó kétsávos ekvalizernek köszönhetően a helység adottságaitól függően és saját ízlésünknek megfelelően optimálisan ki lehet alakítani a hangzást. A Skytec rendszer legnagyobb előnye a sokoldalúság - azon kívül, hogy állványra szerelhető, el lehet helyezni ferdén is, színpadi használathoz vagy pedig egymásra más hangszórókkal a sorozatból. Az ABS szekrény, védőrács és a könnyen hozzáférhető fogantyú lehetővé teszik a mobil használatot és a kinti környezetben való használatot. A két mikrofon bemenet és az önállóan szabályozható mikrofon szekció lehetővé teszik a készlet használatát olyan rendezvényeken, amelyek elsősorban a beszédre és az énekre irányulnak - oktatás, tréning, promóciós akciók, szemináriumok vagy animáció sport stúdióban. Ideális kiegészítője a Skytec SP1500A aktív hangfalaknak a két Sky-180 PA hangfal állvány. Standard állványcsővel ellátott hangfalakhoz alkalmasak, a hangszórók egy pillanat alatt felszerelhetőek. Az állványok rendkívül stabilak, akár 30 kg tömeggel terhelhetőek. Alacsony tömegükkel - egy állvány súlya mindössze 2,5 kg - és a szállításra szolgáló táskával, amely része a küldeménynek az összecsukott állványok kiválóan alkalmasak mobil használatra. A simán mozgatható és nagyméretű állítható csavarok szintén megkönnyítik az egyszerű összeállítást. A küldemény része ezenkívül még a 6 méter hosszúságú XLR kábel FrontStage is. Készlet profiknak: a Skytec SP1500A aktív hangfalakkal, a Skytec hangszóró állványokkal és az FrontStage XLR kábellel tökéletes lesz a parti.

Skytec SP1200A, aktív hangfal készlet, 2 hangfal állvánnyal, XLR kábel

254,790.00 Ft
Ez a két Skytec SP1200A aktív hangfalból, két két alkalmas hangfal állványból és XLR kábelból álló készlet ideális mindenféle közepes nagyságú összejövetelhez. A bevált 30 cm (12") Skytec hangfal kiválóan használható különböző közepes nagyságú rendezvényen. A hátsó kétsávos ekvalizernek köszönhetően a helység adottságaitól függően és saját ízlésünknek megfelelően optimálisan ki lehet alakítani a hangzást. A Skytec rendszer legnagyobb előnye a sokoldalúság - azon kívül, hogy állványra szerelhető, el lehet helyezni ferdén is, színpadi használathoz vagy pedig egymásra más hangszórókkal a sorozatból. Az ABS szekrény, védőrács és a könnyen hozzáférhető fogantyú lehetővé teszik a mobil használatot és a kinti környezetben való használatot. A két mikrofon bemenet és az önállóan szabályozható mikrofon szekció lehetővé teszik a készlet használatát olyan rendezvényeken, amelyek elsősorban a beszédre és az énekre irányulnak - oktatás, tréning, promóciós akciók, szemináriumok vagy animáció sport stúdióban. Ideális kiegészítője a Skytec SP1200A aktív hangfalaknak a két Sky-180 PA hangfal állvány. Standard állványcsővel ellátott hangfalakhoz alkalmasak, a hangszórók egy pillanat alatt felszerelhetőek. Az állványok rendkívül stabilak, akár 30 kg tömeggel terhelhetőek. Alacsony tömegükkel - egy állvány súlya mindössze 2,5 kg - és a szállításra szolgáló táskával, amely része a küldeménynek az összecsukott állványok kiválóan alkalmasak mobil használatra. A simán mozgatható és nagyméretű állítható csavarok szintén megkönnyítik az egyszerű összeállítást. A küldemény része ezenkívül még a 6 méter hosszúságú XLR kábel FrontStage is. Készlet profiknak: a Skytec SP1200A aktív hangfalakkal, a Skytec hangszóró állványokkal és az FrontStage XLR kábellel tökéletes lesz a parti.

Skytec SPL 300 WHF, PA erősítő, 2 hangfal, hangfal kábel, fehér

74,690.00 Ft
A Skytec SPL 300VHFMP3 egy amatőr PA erősítő VHF vezeték nélküli rendszerrel és precíz hangminőséggel. Az erősítő teljesítménye 300 watt 4 Ohm-nál, USB flash meghajtóval, SD kártyanyílással és FM tunerral rendelkezik, így semmiről sem feledkezik meg. A Skytec készülék a PA erősítő teljesítményét ötvözi az otthoni erősítő csatlakozási spektrumával és a számos csatlakozási lehetőségeknek köszönhetően a külső MP3 fájlokat is lejátszik. A három hátsó sztereó bemenet és az elülső 3,5 mm audio bemenet az összes kívánságát teljesíti. Ehhez az egyedülálló erősítőhöz csatlakoztathat CD-lejátszót, számítógépet, MP3-lejátszót vagy akár TV-t is. A fedőlap borostyán színű LED megvilágításának köszönhetően az erősítő optikailag is mutatós, sötétebb helyeken is kiemelkedik. A megvilágított felhasználói felület lehetővé teszi a felhasználó számára a vezeték nélküli rendszer funkcióinak vezérlését és kezelését. Így tudja vezérelni például a hangot vagy a késleltetést. A felhasználói felületen minden csatorna megfelelő hangerőszabályzóval van ellátva. A Skytec készülék a dinamikus hangzásával meggyőz mindenkit . Az erős, robusztus kialakítás biztosítja, hogy az erősítő könnyen szállítható legyen. Természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. Ez a szett tartalmaz egy Skytec SPL 300 VHF PA erősítőt, 2 kiváló minőségű Skytec hangfalat, amelyek precíz és erős hangzással rendelkeznek, illetve egy 10 méter hosszú hangfal kábelt.

Skytec SPL 300 WHF, PA erősítő, 2 hangfal, hangfal kábel, fekete

80,490.00 Ft
A Skytec SPL 300VHFMP3 egy amatőr PA erősítő VHF vezeték nélküli rendszerrel és precíz hangminőséggel. Az erősítő teljesítménye 300 watt 4 Ohm-nál, USB flash meghajtóval, SD kártyanyílással és FM tunerral rendelkezik, így semmiről sem feledkezik meg. A Skytec készülék a PA erősítő teljesítményét ötvözi az otthoni erősítő csatlakozási spektrumával és a számos csatlakozási lehetőségeknek köszönhetően a külső MP3 fájlokat is lejátszik. A három hátsó sztereó bemenet és az elülső 3,5 mm audio bemenet az összes kívánságát teljesíti. Ehhez az egyedülálló erősítőhöz csatlakoztathat CD-lejátszót, számítógépet, MP3-lejátszót vagy akár TV-t is. A fedőlap borostyán színű LED megvilágításának köszönhetően az erősítő optikailag is mutatós, sötétebb helyeken is kiemelkedik. A megvilágított felhasználói felület lehetővé teszi a felhasználó számára a vezeték nélküli rendszer funkcióinak vezérlését és kezelését. Így tudja vezérelni például a hangot vagy a késleltetést. A felhasználói felületen minden csatorna megfelelő hangerőszabályzóval van ellátva. A Skytec készülék a dinamikus hangzásával meggyőz mindenkit . Az erős, robusztus kialakítás biztosítja, hogy az erősítő könnyen szállítható legyen. Természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. Ez a szett tartalmaz egy Skytec SPL 300 VHF PA erősítőt, 2 kiváló minőségű Skytec hangfalat, amelyek precíz és erős hangzással rendelkeznek, illetve egy 10 méter hosszú hangfal kábelt.