Showing 1–15 of 47 results

Skytec SL12, passzív hangfal pár, 12″ woofer, 200 W/300 W max., 2-sávos bassreflex

123,990.00 Ft
A Skytec SL12 passzív hangfal pár kicsi és közepes rendezvényekre egyaránt alkalmas. A 2-utas bassreflex hangfalak állva és fektetve is elhelyezhetők a helyiség körülményeinek, valamint az adott eseménynek megfelelően. A 12" (30 cm) woofer erős basszusokat nyújt, míg a piezohorn tweeter tiszta közép- és magashangokat biztosít. A kompakt méretnek és az oldalsó, süllyesztett fogantyúnak köszönhetően a hangfalak könnyen felépíthetők, szétszedhetők és áthelyezhetők. A Skytec SL12 hangfalak színpadon való használatra és szállításra is kiválóan alkalmasak. A hangkép minden teljesítményfokozat mellett kiegyensúlyozott.

Skytec Hangosítószett Frankfurt Basslauf, 3200 W, 2 hangfal, 2 sub

366,490.00 Ft
Az alábbi kitűnően összehangolt szett közepesen nagy, max. 350 fős rendezvények hangosítására alkalmas. A hangfalak, melyek a szett részei, kíváló harmonikus hangképet hoznak létre és profi hangosítófeltételeknek tesznek eleget. A két 30 cm-es (12") top hangfal közép- és magas frekvenciák minőségi lejátszását biztosítja. A telt basszusokról a 46 cm-es (18") subwooferek gondoskodnak. .

Skytec KA-210 aktív karaoke PA hangfal szett, USB, SD, AUX

95,090.00 Ft
A kompakt Fenton / Skytec KA-210 karaoke PA hangfal szett optimális alapot kínál a minőségi fellépések felfedezése és kibővítése céljából.A hangfal szett egyszerű össz-szerkezete lehetővé teszi használatát rögtön az elektromos hálózatba való bekapcsolás után. Ehhez még mikrofonra és zeneforrásra, pl. MP3 lejátszóra vagy mobiltelefonra lesz szüksége.A közvetlen zenelejátszást SD memóriakártya és USB adathordozó nyílások teszik lehetővé. Alternatív módon a cinch vezetékes bemenet segítségével HiFi rendszert vagy külső zenelejátszót mint notebook-ot, MP3 lejátszót vagy okostelefont is lehet hozzá csatlakoztatni.A sztereó 7 sávos ekvalizer a hang beállítását biztosítja és lehetővé teszi a zenei kimeneti anyag deficitjeinek kiegyenlítését vagy effektus lejátszásának hozzáadását.1600 W teljesítményű és 2 x 25 cm-es (10") alacsony frekvenciájú hangfalaival és piezo tweeter-ével ez a hangfal hangzás különféle rendezvények (pl. sportesemények, színpad...) hangosítását szolgálja. Könnyű és biztonságos szállítását fogórészek, krómozott fém élek és vinyl réteg teszi lehetővé.

3/2-csatornás DJ keverőpult Skytec STM 3020, MP3 USB

42,390.00 Ft
A Skytec STM-3020 egy kedvező DJ keverőpult, mely kiváló komibnációja páratlan technikai és stílusos tulajdonságoknak. Ez a DJ keverőpult sokoldalú csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik különböző audio komponensekhez (pl. lemez- és CD lejástszók, számítógépek). A Skytec STM-3020 USB bemenettel is rendelkezik, mely az MP3 számok közvetlen lejátszását biztosítja extern adathrodozókról. A két mikrofon bemenetnek köszönhetően alkalmas előadói és énekes fellépésekre is. A crossfading, channelfading és talkover funkicóknak köszönhetően akár DJ szettet is létre lehet hozni. Állványra alkalmas. Minden térben és bármely akción helytáll.

Skytec STM-3007, 6 csatornás DJ keverőpult, bluetooth, USB, SD, MP3

114,590.00 Ft
A Skytec STM-3007 egy elérhető, 6-csatornás keverőpult, amely hozzáértően köt össze különféle technikai környezeteket.A DJ keverőpult minden elérhető hangforrás – például gramofonok, CD lejátszók és számítógépek számára kínál csatlakozási lehetőséget. A Skytec STM-3007 kétszer olyan hasznos specialitása a könnyen hozzáférhető USB port, amelyen keresztül a szettbe építhetünk MP3 fájlokat USB meghajtókról. A legjobb feltételeket kínálja DJ készségeinek tökéletesítésére, különféle szett-ötletek elsajátítására, vagy prezentációs anyagok közvetlen készítésére.A mikrofon bemenet a talkover funkcióval és a 2 sávos hangszínszabályzóval lehetővé teszi, hogy olyan eseményeken is használjuk, amelyeken a beszédről és énekről hangfelvételeket kell készíteni. A crossfadinggel és csatornás fadinggel minden funkció rendelkezésünkre áll, hogy egy kis DJ szettet hozzunk létre.

Skytec 30 cm (12”), monitor hangszóró, 600 W

84,890.00 Ft
Kompakt 30 cm (12”) hangszóró a Skytectől nagy hatást kelt kis és közepesen nagy rendezvényeken.A helység méreteinek megfelően a 2 csatornás hangszóró fektetve vagy állítva az állványra szerelhető. Gyorsan össze és szétszerelhető a berendezés. Alkalmas színpadra, szállítható és ellenáll a kedvezőtlen feltételeknek. A hangminőség az összes teljesítményi szinten kiváló.

Passzív hangszóró Skytec, 25 cm-es (10″), 500 W-os

55,190.00 Ft
A kompakt, 25 cm-es (10“) Skytec hangszóró adekvát hangosítást biztosít kisebb- és közepesen nagy rendezvények számára.A 2-utas hangszórót vízszintesen vagy függőlegesen helyezheti el a térbeli körülmények szerint.A kompakt méreteknek és az oldalsó foggantyúknak köszönhetően a hangszórót gyorsan szét- és összeszerelheti.Az ellenálló színpadi szerekezet védi a hangszórót a sérülésektől.A hangkép minden helyzetben kiegyensúlyozott és tiszta.

Skytec SPL1000EQ, PA-erősítő szett Resident DJ 22 BT 2CH keverőpulttal

71,590.00 Ft
A Skytec SPL1000EQ egy DJ- és PA-erősítő kezdők számára, amely kisebb rendezvények lebonyolításához alkalmas. Az erősítő kombinálja a PA-végfokot az otthoni erősítők széleskörű csatlakoztatási lehetőségeivel. A jack bemenet és a 3 sztereó cinch bemenet lehetővé teszi a hagyományos CD- és MP3 lejátszók csatlakoztatását. A két sztereó szorító készlet pedig lehetővé teszi a HiFi hangfalak csatlakoztatását. A készülék tiszta és dinamikus hangjával győzi meg vásárlóját. A hang a 3-sávos equalizerrel szabályozható. A robusztus és ellenálló konstrukció problémamentes szállítást tesz lehetővé. A Skytec SPL1000EQ erősítő természetesen 48 cm rack-be szereléshez alkalmas. A készlet a Skytec SPL1000EQ erősítőn kívül egy sokoldalú Resident DJ 22 BT2CH keverőpultot (bluetooth technológiával), valamint egy RCA cinch kábelt is tartalmaz.

Skytec SPL700EQ, PA erősítő szett, Resident DJ 22 BT 2CH keverőpulttal

58,890.00 Ft
A Skytec SPL700EQ egy kezdők számára alkalmas DJ- és PA erősítő, amely kisebb rendezvényekre ideális. Ez az erősítő kombinálja a PA erősítőt az otthoni erősítő széleskörű csatlakoztatási lehetőségeivel. A jack bemenet és a 3 sztereo cinch bemenet lehetővé teszi a klasszikus CD- és MP3-lejátszók csatlakoztatását. Mindkét sztereo csatlakozó szetthez csatlakoztatható HiFi készülék is. A készülék tiszta és dinamikus hangjával győzi meg vásárlóját, amely a 3-sávos equalizerrel szabályozható. A robusztus és ellenálló konstrukció problémamentes szállítást tesz lehetővé. A Skytec SPL700EQ természetesen 48 cm rackbe szerelhető. A Skytec SPL700EQ erősítőt szettben szállítjuk egy Resident DJ 22 BT2CH bluetooth keverőpulttal, valamint egy RCA cinch kábellel.

Skytec SPL 500EQ, PA erősítő készlet, Resident DJ 22 Bluetooth 2CH keverőpult

61,790.00 Ft
A Skytec SPL 400 egy kezdőknek szánt hangerősítő,amely privát környezetű magánesemények erősítésére alkalmas. Ezért az erősítő egyesíti a PA erősítő teljesítményét széles körű otthoni erősítő csatlakozókkal. A jack bemenet és a három sztereó cinch bemenet lehetővé teszi az otthoni CD-k és MP3-lejátszók csatlakoztatását. A sztereó csatlakozók segítségével a Hifi hangfalai is csatlakoztathatóak. A készülék minőségéről a dinamikus, tiszta hangzás tanúskodik, amely igény szerint állítható az elülső 3 sávos hangszínszabályzóval. A stabil, robusztus, teherbíró szerkezet biztosítja a készülék problémamentes és könnyű szállítását. A Skytec SPL500EQ természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. A készletben található Skytec SPL500EQ erősítő mellett találnak egy sokoldalú Resdinet DJ 22 BT 2CH keverőpultot Bluetooth technológiával és RCA cinch kábelt is.

Skytec SPL 400, PA erősítő készlet, Resident DJ 22 Bluetooth 2CH keverőpult, fehér

59,590.00 Ft
A Skytec SPL 400 egy kezdőknek szánt hangerősítő,amely privát környezetű magánesemények erősítésére alkalmas. A sztereó cinch bemenet lehetővé teszi az otthoni CD-k és MP3-lejátszók csatlakoztatását. A sztereó csatlakozók segítségével a Hifi hangfalai is csatlakoztathatóak. A készülék minőségéről a dinamikus hangzás tanúskodik, amely igény szerint állítható a hangszínszabályzóval. A stabil, robusztus, teherbíró szerkezet biztosítja a készülék problémamentes és könnyű szállítását. A Skytec SPL400 természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. A készletben található Skytec SPL400 erősítő mellett találnak egy sokoldalú Resdinet DJ 22 BT 2CH keverőpultot Bluetooth technológiával és RCA cinch kábelt is.

Skytec SPL 400, PA erősítő készlet, Resident DJ 22 Bluetooth 2CH keverőpult, fekete

50,290.00 Ft
A Skytec SPL 400 egy kezdőknek szánt hangerősítő,amely privát környezetű magánesemények erősítésére alkalmas. A sztereó cinch bemenet lehetővé teszi az otthoni CD-k és MP3-lejátszók csatlakoztatását. A sztereó csatlakozók segítségével a Hifi hangfalai is csatlakoztathatóak. A készülék minőségéről a dinamikus hangzás tanúskodik, amely igény szerint állítható a hangszínszabályzóval. A stabil, robusztus, teherbíró szerkezet biztosítja a készülék problémamentes és könnyű szállítását. A Skytec SPL400 természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. A készletben található Skytec SPL400 erősítő mellett találnak egy sokoldalú Resdinet DJ 22 BT 2CH keverőpultot Bluetooth technológiával és RCA cinch kábelt is.

Skytec SPL 300, PA erősítő készlet, Resident DJ 22 Bluetooth keverőpult

54,290.00 Ft
A Skytec SPL 300VHFMP3 egy amatőröknek szánt hangerősítő ,amely privát környezetű magánesemények erősítésére alkalmas. A sztereó cinch bemenet lehetővé teszi az otthoni CD-k és MP3-lejátszók csatlakoztatását. A sztereó csatlakozók segítségével a Hifi hangfalai is csatlakoztathatóak. A készülék minőségéről a dinamikus hangzás tanúskodik, amely igény szerint állítható a hangszínszabályzóval. A stabil, robusztus, teherbíró szerkezet biztosítja a készülék problémamentes és könnyű szállítását. A Skytec SPL300 természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. A készletben található Skytec SPL300 erősítő mellett találnak egy sokoldalú Resident DJ 22 keverőpultot Bluetooth technológiával és RCA cinch kábelt is.

Skytec SKytec SPL700EQ erősítő készlet, 2 hangfal, Bluetooth keverőpult, mikrofon

165,390.00 Ft
A Skytec SPL700EQ egy olyan DJ és PA erősítő, amelyet kezdőknek terveztek kis magánesemények szervezésére. Ezért az erősítő egyesíti a PA erősítő teljesítményét széles körű otthoni erősítő csatlakozókkal. . A jack bemenet és a három sztereó cinch (RCA) bemenet lehetővé teszi az otthoni CD-k és MP3-lejátszók csatlakoztatását. A sztereó csatlakozók segítségével a Hifi hangfalai is csatlakoztathatóak. A készülék minőségéről a dinamikus, tiszta hangzás tanúskodik, amely igény szerint állítható az elülső 3 sávos hangszínszabályzóval. A stabil, robusztus, teherbíró szerkezet biztosítja a készülék problémamentes és könnyű szállítását. A Skytec SPL700EQ természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. A készletben található Skytec SPL700EQ erősítő mellett találnak 2 erős, könnyen szállítható Malone PW 2222 PA hangfalat is maximum 1000 watt teljesítménnyel, könnyen kezelhető Resident DJ 21BT keverőpultot illetve egy sokoldalú oneConcept karaoke mikrofont is. A hangfalkábel és két RCA kábel egészíti ki a készletet.

Skytec SKytec SPL700EQ erősítő készlet, 2 hangfal, keverőpult, mikrofon

162,890.00 Ft
A Skytec SPL700EQ egy olyan DJ és PA erősítő, amelyet kezdőknek terveztek kis magánesemények szervezésére. Ezért az erősítő egyesíti a PA erősítő teljesítményét széles körű otthoni erősítő csatlakozókkal. . A jack bemenet és a három sztereó cinch (RCA) bemenet lehetővé teszi az otthoni CD-k és MP3-lejátszók csatlakoztatását. A sztereó csatlakozók segítségével a Hifi hangfalai is csatlakoztathatóak. A készülék minőségéről a dinamikus, tiszta hangzás tanúskodik, amely igény szerint állítható az elülső 3 sávos hangszínszabályzóval. A stabil, robusztus, teherbíró szerkezet biztosítja a készülék problémamentes és könnyű szállítását. A Skytec SPL700EQ természetesen alkalmas 48 cm-res állványra is. A készletben található Skytec SPL700EQ erősítő mellett találnak 2 erős, könnyen szállítható Malone PW 2222 PA hangfalat is maximum 1000 watt teljesítménnyel, könnyen kezelhető Resident DJ 21 keverőpultot illetve egy sokoldalú oneConcept karaoke mikrofont is. A hangfalkábel és két RCA kábel egészíti ki a készletet.