Showing all 9 results

Skytronic AV-360 hi-fi sztereó erősítő, USB, SD, MP3, AUX, F

17,690.00 Ft
A Skytronic AV-360 egy praktikus hi-fi erősítő kiváló funkciókkal, melyek egy kompakt 16 x 5,4 x 12,5 cm-es méretű szerkezetben vannak elrejtve. A berendezés portok széles választékával felszerelt a különféle technikák csatlakoztatása érdekében.A készülék előlapján elhelyezett USB és SD bemenetek USB kulcsokról és SD kártyákról való közvetlen zenelejátszásra szolgálnak.A hátoldalon található vezetékes bemenetnek köszönhetően az erősítőhöz számítógépet, CD vagy DVD lejátszót lehet csatlakoztatni. A funkciók választékát az FM rádió zárja, amely - a többi funkcióval egyetemben - távirányítóval vezérelhető. A készülék 80 W teljesítményű, ami elegendő kisebb és közepesen nagy helyiségek hangosítására. Kompakt méreteinek és 12V-os üzemmódjának köszönhetően a berendezés ideális zsúfoltabb körülmények közötti és utakon történő használatra.

Hangfalszett Fenton / Skytronic SHFT52B, 500 W, 16 cm sub

101,590.00 Ft
A Fenton / Skytronic SHFT52B egy kettős 3-utas toronyhangfalszett 500 W maximális teljesítménnyel ellátva. A hangfalak főleg a baszzusfrekvencia lejátszásában tűnnek ki, melyet a 16,5 cm-es (6,5") side subwooferek és az alacsonyrezonanciájú fakonstrukció tesznek lehetővé. Dizájn szempontjából a keskeny és magas berendezés garantáltan minden nappaliba passzolni fog. A szett ezenkívül leszerelhető elülső borításokkal rendelkezik, melyek biztonságosan befedik a fehér középsugárzó hangfalakat. A hangfalkábelek a csomagolás részét képezik.

HiFi 3-utas oszlopos hangfalpár Skytronic akár 1000 W

91,990.00 Ft
A Skytronic 100.264 egy erős oszlopos hangfalpár, mely kiemelően gazdagítja házimoziját vagy HiFi készülékét. 3-utas hangfal technika, BassReflex kosntrukcióval, mely rezonancia gátló a farburkolatának küszünhetően, s biztosítja a basszus, közép- és magashangok egyenértékű hangzását. A tehcnikai paraméterei mindenkit meggyőznek, de ha ez nem elég, a dizájnja valóban elvarázsoló, mely a tradicionális feket kivietlezésre alapszik ezüstös-narancs színű belső hangfalmembránokkal kiegészítve (lásd az ábrán). Nagy előnye, hogy az említett hangfalakon kívül komplett kábel szettet is tartalmaz a csomagolás.

Skytronic 100.262 3-utas, HiFi, térbeli hangfalpár, 920 W

76,990.00 Ft
A Skytronic 100.262 egy nagyon erős térbeli hangfalpár, mely házimozikhoz alkalmas. 3-utas hangfalak bass reflexszel és fa konstrukcióval, rezgés gátló, ezért minőségi basszusokat, magas és középhangokat biztosít. Az elegáns fa konstrukció levehető burkolattal minden helységben megtalálja helyét. Hangfal vezetékek a csomagoláson belül találhatók.

Skytronic Flexibilis mikrofonszett, háromlábú sztatív, táska, XLR

22,390.00 Ft
Az értékes mikrofonszett teljes csomagolással kézbesített, elismert funkciókkal rendelkezik. A háromlábú, beállítható állvány bármilyen típusú alapzathoz igazítható. A mikrofonkar lehajtható és 360°-ban forgatható úgy, hogy minden előadó magasságához, ill. minden stílusú rendezvényhez alkalmazkodjon. Az elegendően hosszú kábel lehetővé teszi a széleskörű színpadi elhelyezést. Fellépés után a szettet biztonságosan elhelyezheti a nejlontáskában.

Skytronic HiFi erősítő karaoke használatára, PA, 400 W

33,790.00 Ft
A kompakt Skytronic-erősítő minden tévészobába beillik, de PA erősítőként is használhatja kis és közepes rendezvényeken. A berendezés három cinch bemenettel rendelkezik, melyekhez HiFi-komponenseket csatlakoztathat, két mikrofon bemenet az elülső panelen és vezetékes bemenet a berendezés hátulsó részén, PA-berendezések csatlakoztatására. A Skytronic berendezés kompakt mérete nemcsak egyszerű elhelyezését teszi lehetővé, de könnyű szállítását is.

Skytronic BLUE STAR SERIES “BEATSTAR” PA KÉSZLET, 2000 W

186,790.00 Ft
A Blue Star Series már a külsejével megnyeri önt: a sima kék hangfalak már azelőtt feltűnést keltenek, hogy megszólalna a zene.Tompa fénynél felfedi igazi értékét: az erősítőn és a hangfalakon lévő kék LED dióda modern és futurisztikus környezetet teremt.A vad hangkarakter akusztikai szempontból is gondoskodik a maradandó benyomásról.Az egyes komponensek csatlakoztatásához minden szükséges kábel természetesen a küldemény része - a tartozékokat a Blue Star Series esetében nem kell keresgélni! Kapcsolja be - játsszon! Még több hang a pénzéért!

Skytronic SHFT57B hangfalszett 2 x 600 W, 4 x 16 cm

118,090.00 Ft
A Fenton / Skytronic SHFT57B egy torony hangfalpár, amely 4-utas szignáljukat max. 2 x 600 W teljesítménnyel küldik tovább. A három 16 cm (6,5") mélynyomó a teljes és zengő basszusokról gondoskodnak, amely továbbá egy alacsony rezonanciájú szerkénnyel van támogatva. Vizuálisan a Fenton / Skytronic hangfalszett a karcsú és magas konstrukciójával nyer meg mindenit, és elegánsan megtalálja a helyét bármilyen otthonban. A hangfal védőrácsai lecsatolhatók és így láthatóvá lehet tenni a mélynyomók elegáns szürkevalamint a középhangsugárzók sárga membránjait. Hangfal kábelek a csomagolás részét képezik.