Showing all 5 results

Skytronic SHFT57B hangfalszett 2 x 600 W, 4 x 16 cm

106,290.00 Ft
A Fenton / Skytronic SHFT57B egy torony hangfalpár, amely 4-utas szignáljukat max. 2 x 600 W teljesítménnyel küldik tovább. A három 16 cm (6,5") mélynyomó a teljes és zengő basszusokról gondoskodnak, amely továbbá egy alacsony rezonanciájú szerkénnyel van támogatva. Vizuálisan a Fenton / Skytronic hangfalszett a karcsú és magas konstrukciójával nyer meg mindenit, és elegánsan megtalálja a helyét bármilyen otthonban. A hangfal védőrácsai lecsatolhatók és így láthatóvá lehet tenni a mélynyomók elegáns szürkevalamint a középhangsugárzók sárga membránjait. Hangfal kábelek a csomagolás részét képezik.

Skytronic BLUE STAR SERIES “BEATSTAR” PA KÉSZLET, 2000 W

152,890.00 Ft
A Blue Star Series már a külsejével megnyeri önt: a sima kék hangfalak már azelőtt feltűnést keltenek, hogy megszólalna a zene.Tompa fénynél felfedi igazi értékét: az erősítőn és a hangfalakon lévő kék LED dióda modern és futurisztikus környezetet teremt.A vad hangkarakter akusztikai szempontból is gondoskodik a maradandó benyomásról.Az egyes komponensek csatlakoztatásához minden szükséges kábel természetesen a küldemény része - a tartozékokat a Blue Star Series esetében nem kell keresgélni! Kapcsolja be - játsszon! Még több hang a pénzéért!

HiFi 3-utas oszlopos hangfalpár Skytronic akár 1000 W

91,990.00 Ft
A Skytronic 100.264 egy erős oszlopos hangfalpár, mely kiemelően gazdagítja házimoziját vagy HiFi készülékét. 3-utas hangfal technika, BassReflex kosntrukcióval, mely rezonancia gátló a farburkolatának küszünhetően, s biztosítja a basszus, közép- és magashangok egyenértékű hangzását. A tehcnikai paraméterei mindenkit meggyőznek, de ha ez nem elég, a dizájnja valóban elvarázsoló, mely a tradicionális feket kivietlezésre alapszik ezüstös-narancs színű belső hangfalmembránokkal kiegészítve (lásd az ábrán). Nagy előnye, hogy az említett hangfalakon kívül komplett kábel szettet is tartalmaz a csomagolás.

Skytronic 100.262 3-utas, HiFi, térbeli hangfalpár, 920 W

76,990.00 Ft
A Skytronic 100.262 egy nagyon erős térbeli hangfalpár, mely házimozikhoz alkalmas. 3-utas hangfalak bass reflexszel és fa konstrukcióval, rezgés gátló, ezért minőségi basszusokat, magas és középhangokat biztosít. Az elegáns fa konstrukció levehető burkolattal minden helységben megtalálja helyét. Hangfal vezetékek a csomagoláson belül találhatók.